Şimdi Ara

Ahmet Yesevi Üniversitesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 4 senelik lisans eğitimimi tamamlayacağım.Ahmet Yesevi Üniversitesinde Uzaktan Bilgi. Mühendisliği okumak istiyorum.Bu üniversite hakkında bilgisi olanlar , öğrenciler ya da mezunlar yardım ederlerse sevinirim.

1- Uzaktan eğitim diplomaları yök tarafından tanınıyor mu?
    2- Diplomalarda uzaktan eğitim v.b. bir ibare yer alıyor mu yoksa normal örgün diplomalar gibi mi ? Yani Türkiye'de normal okumuş bir bil. mühendisinden diploma bazında fark var mı ?
    3- 1620 TL dönemlil ücret yazılmış.Buna herşey dahil mi ? (KDV,harç,kayıt döküman sınavlar v.b.)
    4- Üniversiteye hiç gitmek gerekiyor mu ?(kazakistana) (sınav ,diploma alımı v.b. nedenlerden ?)
    5- Askerlik tecili durumları nasıl ? Ben bir üni. bitirdim.(5 senelik) Askerliği tekrar tecil ettirebiliyor muyum eğitimim bitene kadar ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrblithe

Arkadaşlar bu sene 4 senelik lisans eğitimimi tamamlayacağım.Ahmet Yesevi Üniversitesinde Uzaktan Bilgi. Mühendisliği okumak istiyorum.Bu üniversite hakkında bilgisi olanlar , öğrenciler ya da mezunlar yardım ederlerse sevinirim.

1- Uzaktan eğitim diplomaları yök tarafından tanınıyor mu?
    2- Diplomalarda uzaktan eğitim v.b. bir ibare yer alıyor mu yoksa normal örgün diplomalar gibi mi ? Yani Türkiye'de normal okumuş bir bil. mühendisinden diploma bazında fark var mı ?
    3- 1620 TL dönemlil ücret yazılmış.Buna herşey dahil mi ? (KDV,harç,kayıt döküman sınavlar v.b.)
    4- Üniversiteye hiç gitmek gerekiyor mu ?(kazakistana) (sınav ,diploma alımı v.b. nedenlerden ?)
    5- Askerlik tecili durumları nasıl ? Ben bir üni. bitirdim.(5 senelik) Askerliği tekrar tecil ettirebiliyor muyum eğitimim bitene kadar ?

Teşekkürler.

1 - Tanınıyor sorun yok
    2- Herhangi bir ibare geçmiyor. Hatta TR diplomalarına ek uluslararası bir diploma.
    3 - KDV Dahil
    4 - Finallere Ankara veya istanbul'da giriyorsunuz, vizelere internet üzerinden giriyorsunuz
    5 -Askerlik lisans mezunu bir kişiyi 29 yaşına kadar tecil edebilir. İkinci bir farklı lisans eğitimi alıyorsanız maks. 29 yaşına kadar tecil olabiliyor.(bu bilgi benim fikrim, araştırmanızı öneririm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isat -- 27 Nisan 2014; 16:14:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.