Şimdi Ara

Ahmet Şerif İzgören (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bırakın arkadaşlar ya bu adamın sürekli tekrarladığı şeyleri küçüklüğümüzden beri zırvalanan şeyler. bu adamı dinledikten sonra içinize bir nr gelip kendini 1-2 milyarlık şirketlerin ceoluğunda mı bulucaksınız.

bakın ben size bu adamın bütün kitap ve videolarında söylediklerini özetleyeyim:

amaç belirleyin.

disiplinli çalışın.

istediğinizi elde etmek için k.çınızı yırtın.

tüm dedikleri bundan ibaret.

şunu unutmayın adam size birşey kazandırmaz kendi içinizde varsa zaten başarırsınız.
    bırakın bu boş işleri
  • torrente videolari varmi peki?
  • Avucumdaki kelebek full var nettede diğer seminerleri bulamadım bilen varmıdır şahane bi anlatımı var eğitici oldukçada
  • Bende rapid linkleri var
  • msjm bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklike

bırakın arkadaşlar ya bu adamın sürekli tekrarladığı şeyleri küçüklüğümüzden beri zırvalanan şeyler. bu adamı dinledikten sonra içinize bir nr gelip kendini 1-2 milyarlık şirketlerin ceoluğunda mı bulucaksınız.

bakın ben size bu adamın bütün kitap ve videolarında söylediklerini özetleyeyim:

amaç belirleyin.

disiplinli çalışın.

istediğinizi elde etmek için k.çınızı yırtın.

tüm dedikleri bundan ibaret.

şunu unutmayın adam size birşey kazandırmaz kendi içinizde varsa zaten başarırsınız.
    bırakın bu boş işleri

Uslübünü beğenmesem de doğru söylemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell 19

Ben Avucunuzdaki Kelebek diye seminerini buldum youtube'dan full onu izledim 70 dakikalık semineri izledim gerçekten hayatımı değiştirmede yardımcı olucak adamlardan bir tanesi düne kadar az buz ders çalışan ben onun anlattıklarını düşündükten sonra doğru düzgün ders çalışmaya hayatı görmeye başladım

link varmi ?

Mükemmel, bir adam.
    izlerken videolarını acayip zevk alıyorm çok güzel akıcı etkileyici bir anlatım tarzi war nasıl yaklaşcağını biliyor konuya gayet takdir ettiğim bir kişi.

• İnanç,görünmeyene
    inanmaktır,görünmeyene inanırsanız,
    başkalarının görmediklerini görürsünüz ..

bu cidden güzelmiş Enes
    Zaten çok iyi konuşan bi adam.
    Para konusuna gelirsek; para alacak tabi sonuçta işi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Bende rapid linkleri var

haNGİ SEMİNERİN VAR LİNKLERİ YOLlarsan sevinirimmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Bende rapid linkleri var

haNGİ SEMİNERİN VAR LİNKLERİ YOLlarsan sevinirimmm

Avucumdaki Kelebek linkleri mevcut. Pm le mail adresini yollarsan gönderirim hemen.
  • Tayyip dahil olmak üzere bir çok siyasi ve iş adamına beden dili eğitimi veriyor...
  • Önerilir; tüm kitapları.
  • Bizde okulda mesleki gelişim dersinde bu adamın seminerini izlemiştik çok etkilemişti gerçi gene faso fiso oldu ama
  • Facebooktaki Ahmet Şerif İzgören sayfası bana ait

http://www.facebook.com/Ahmet.Serif.Izgoren
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNiCK_

Facebooktaki Ahmet Şerif İzgören sayfası bana ait

http://www.facebook.com/Ahmet.Serif.Izgoren

Hakikaten sahibi senmişsin. Bende uzun zamandır hayranıyım sayfanın. Ahmet Hoca iyidir. İzleyesim geldi

• Açık konuşayım benim gibi kitap özürlü bir insan bile kitabı eline alır almaz 2 saat okudum sıkılmadan
  • 2 2,5 ay once falan seminerine katıldım gerçekten etkileyici konuşmayı biliyor

Konusu çok güzeldi:Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inocence -- 2 Şubat 2010; 23:12:00 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.