Şimdi Ara

Ahmet Şerif İzgören

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internette videolarına denk geldim.Gerçekten çok hoşuma gitti.Düne kadar tanımıyordum kendisini.Kitaplarının olduğunu öğrendim kişisel gelişim üstüne..
    Bu adamı tanıyan takip eden kitaplarını okuyan var mı ?
    Memnun kaldınız mı ?
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• ben bir kitabını okudum "fil şu koca dünyada yanlız bir hayvandır" olması lazım kitabın adı. güzeldi okunabilir
  • Ben Avucunuzdaki Kelebek diye seminerini buldum youtube'dan full onu izledim 70 dakikalık semineri izledim gerçekten hayatımı değiştirmede yardımcı olucak adamlardan bir tanesi düne kadar az buz ders çalışan ben onun anlattıklarını düşündükten sonra doğru düzgün ders çalışmaya hayatı görmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: canturk222

ben bir kitabını okudum "fil şu koca dünyada yanlız bir hayvandır" olması lazım kitabın adı. güzeldi okunabilir

Teşekkür ederim hocam yani tavsiye ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell 19

Ben Avucunuzdaki Kelebek diye seminerini buldum youtube'dan full onu izledim 70 dakikalık semineri izledim gerçekten hayatımı değiştirmede yardımcı olucak adamlardan bir tanesi düne kadar az buz ders çalışan ben onun anlattıklarını düşündükten sonra doğru düzgün ders çalışmaya hayatı görmeye başladım

link varmi ?
  • quote:

Ben Avucunuzdaki Kelebek diye seminerini buldum youtube'dan full onu izledim 70 dakikalık semineri izledim gerçekten hayatımı değiştirmede yardımcı olucak adamlardan bir tanesi düne kadar az buz ders çalışan ben onun anlattıklarını düşündükten sonra doğru düzgün ders çalışmaya hayatı görmeye başladım

Aynen hocam bende youtube'da denk geldim.70 dakikalık semineri izledim.Hayran kaldım açıkcası.Gerçekten insana çok şey katan bir seminer.Bu izlediğim semineri başka videolarla , kitaplarıyla desteklemek istiyorum.Hayran kaldım açıkcası.Herkes izlemeli diye düşünüyorum.
    Teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=tuLd6g-dtGk&feature=PlayList&p=62090437CBC8DB48&index=0
    Hocam buyrun link burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 27 Ocak 2010; 15:34:48 >

• bende avucumdaki kelebek seminerini netten indirdim.Arkadaşlarla 2-3 kere izledik gerçekten etkileyiciydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehit efe osman apaydın
    3 hafta önce açıldı
    ÇAĞLA TUĞALTAY CİNAYETİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Casillas

bende avucumdaki kelebek seminerini netten indirdim.Arkadaşlarla 2-3 kere izledik gerçekten etkileyiciydi.

Gerçekten tanıyan çok kişi varmış.Böyle değerli bir hocayı yeni farkettiğim için utandım açıkcası
    Konuya bakan bütün arkadaşlara seminerlerini izlemesini tavsiye ederim.
  • Mart'ta gelecek üniversiteye. Konferans amaçlı. 30 lira diyorlar gerçi de. Bilmiyorum gider miyim gitmez miyim.
    Youtube'dan izlemiştim bi kaç konuşmasını, gerçekten çok etkileyici bir üslubu var, iyi bir anlatıcı.
  • Gerçekten üslubu çok etkileyici.Araya konuyla ilgili espriler fıkralar kendi hayatından hikayeler katarak dahada kendini dinletebiliyor.
  • Kitaplarının serileri var 6 veya 4 seri olması gerek kişisel gelişim üzerine. Heryerde bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Aynen hocam bende youtube'da denk geldim.70 dakikalık semineri izledim.Hayran kaldım açıkcası.Gerçekten insana çok şey katan bir seminer.Bu izlediğim semineri başka videolarla , kitaplarıyla desteklemek istiyorum.Hayran kaldım açıkcası.Herkes izlemeli diye düşünüyorum.
    Teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=tuLd6g-dtGk&feature=PlayList&p=62090437CBC8DB48&index=0
    Hocam buyrun link burda.

eywallah cok tesekkur ederim

• 2 kitabını okudum. Bölüm bölüm hikayelerden ve kendi yorumlarından oluşuyor genelde. Ayrıca seminerlerinde anlattıklarıya paralellik de var. Hoş kitaplar.
  • "şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır" kitabını okudum. güzeldi ve eğlenceliydi de. tavsiye ederim.
  • Askeriyeden emekli yada kendi isteğiyle bırakmış sonra kişisel gelişim ile uğraşıyor karısıyla beraber..izgören akademi adında çalışıyorlar...Ama kitapları seminerleri ve yanında verilen dvdler vs bana çok pahalı geldi...Bu işi para için yaptığını düşünüyorum açıkcası.Full videosunu izlemiştim insanları etkileyen seminerleri var.Şunuda söylemek gerekir ülkemizde hiç kimse kendi istediği gibi düşünüp özgürce hareket etmediği için kim seminer verirse versin etkilenmemek elde değil durumu oluyor...Eksinin yanında artı gibi gözükenler bir şeyler anlatınca ağzımız açık hayran hayran onu izliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pankre@s
    .Ama kitapları seminerleri ve yanında verilen dvdler vs bana çok pahalı geldi...Bu işi para için yaptığını düşünüyorum açıkcası.

Evet para için yapıyor. Ama adamın işi bu. Dilinden ve konuşmasından para kazanıyor nihayetinde.

Biz mesela öğrenci topluluğumuz var, davet ettik kendisini. Söyleşi tadında bir konuşma yapması için. Ücret teklif etmedik. Siz döneceğiz denildi.
    Üniversiteden başka bir topluluk ücret teklif edince onları kabul etmiş bizimkisi direk iptal oldu mesela.
    Böyle şeyler olabiliyor. Ama adama da bi şey diyemeyiz. İşi bu nihayetinde.
  • kitapları:
    -Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır
    -Avcunuzdaki Kelebek
    -Süpermen ve Uğur Böceği
    -İş Yaşamında 100 Kanguru: Sistem Liderliği
    -Dikkat Dikkat Dikkat Vücudunuz Konuşuyor Türkiye'de Beden Dili İş Yaşamı ve Renkler
    -Geleceğin Organizasyonunu Yaratmak Şirketler İçin Bir Değişim ve Yeniden Yapılanma Kılavuzu
    -Hıdır Kişisel Gelişiyor
    -Sarı Siyah
    -Eşikaltı Büyücüleri

elimde bu kitaplardan sadece en sonuncu yok ve hıdır kişisel gelişiyor kısmına kadar olanlar imzalıdır bunlardan sadece "İş Yaşamında 100 Kanguru: Sistem Liderliği ve Geleceğin Organizasyonunu Yaratmak Şirketler İçin Bir Değişim ve Yeniden Yapılanma Kılavuzu"nu okumadım pek bana hitap etmediğini düşündüm ama diğerleri gerçekren okunmaya değer hata "Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır , avcunuzdaki Kelebek
    , Süpermen ve Uğur Böceği ve hıdır kişisel gelişiyor"u birkaç kez okumuştum tabii bundan 3-4 yıl öncesinde hatta oradan bi espri çok hoşuma gitmişti şimdi aklıma geldi:Kibariyeye sormuşlar Mtv yi izliyormusun diye oda "Em tivi izlerim emde radyo dinlerim demiş"

edit: buda kitaplarımı imzalatırken tabi resim daha toyluk zamanlarım liseyi yeni bitirdiğim zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaW331 -- 27 Ocak 2010; 17:29:10 >

• Okuyanları varmış baya bende okuyayım
    Arkadaşlar doğrudur para için yapmasıda bence doğal sonuçta işi bu.
    Yadırgayamayız diye düşünüyorum.
  • Doğru Şeyler Söylüyor Anlayana
  • Bu adam ile ilgili ne bulursan izle ve oku ben kırtasiyeciyim kişisel gelişim için kitap ve vidyoları var çok süper bi adam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.