Bildirim
Ahmet İpek Gurme Valentina Sucuk 420 Gr - 37,50 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Migros dan depoları doldurduk bunlar gitsin kazıklayacak adam bulsunlar. Konu için tşk ler emeğe saygı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Memnuniyet kuponu ile 2 tane denemelik aldin 65 liraya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi tamamda Valentina nedir arkadaş, afyonlu Ahmet ispanyaya fabrika mı açmış.
Gözünü seveyim Kayseri sucuklarının kazancılar çarşısına çıktım mı, o gün hangisi güzel kokuyorsa şahin başyazıcı İmamoğlu özdanacı koklaya koklaya alıyorum
Normalleri de kilosu 60 tl ye inmiş.
Valentine's Day zamanı hediye ederiz artık
Migros tan aldım konu sahibine teşekkürler -
sucuk vaa ahmet ipek vaa
Diğer sucuklardan farkı nedir ki?
Deneyen var mi? Tadı nasıl? -
kaliteli mi alınır mı normal sucuğu ?
-
https://www.tarimorman.gov.tr/Lists/Duyuru/Attachments/1148/Kamuoyu_Duyurusu.pdf
Tarım bakanlığının 17/04/2020 tarihinde yaptıüı açıklama da Ahmet ipek sucuklarında baş eti tespit edilmiş.
-
At kafası değilse alınabilir
-
Farkı bu sevgililer günü için üretilmiş -
-
Valla bu ülkede Şahin, Başyazici, İmamoğlu vs herkes tagsis yaptı ama nedense bir tek Apikoglu nun üstüne yapıştı kaldı. Bir de nedense domuz eti üretiyor denen Polonez de bir kere bile bir sorun olduğunu duymadım. İlginç ülkeyiz vesselam.
tadı güzelse yerim , at mat fark etmez :)
-
-
Afiyet olsun hocam.
Bu arada içeriğinde kişniş varmış. Malum kişnişi yiyemeyen insanlar olabiliyor. Ona dikkat etsin alacaklar ;)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Valentine's Day zamanı hediye ederiz artık
|
Hepsi tamamda Valentina nedir arkadaş, afyonlu Ahmet ispanyaya fabrika mı açmış.
Gözünü seveyim Kayseri sucuklarının kazancılar çarşısına çıktım mı, o gün hangisi güzel kokuyorsa şahin başyazıcı İmamoğlu özdanacı koklaya koklaya alıyorum |
At kafası değilse alınabilir |
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- tcl p735w
- maaşım qnb de
- tcl 55c755 yorum
- ticket geçen marketler ankara
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X