Şimdi Ara

Ahmet Çakar: ''Yönetim İstifa''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

''Hakem Yılmaz skandal bir yönetim sergiledi. Ama Polat ve ekibi Galatasaray'a daha çok zarar veriyor. Kulübü sabote etmeye gelseler bundan fazlasını yapamazlardı.

Galatasaray her geçen hafta kan kaybediyor. Seyircinin ve camianın inancı kalmadı, ama en önemlisi oyuncuların inancı bitti. Topu ayağına alan, gerilim içinde zangır zangır titriyor. Sözüm ona Arda bir yıldız ama iki maç arka arkaya oynayamıyor. Çünkü fizik gücü yetmiyor. Geçen sene elden çıkarılması düşünülen Kewell'a sarılmışlar ve şimdi ondan kurtarıcılık bekliyorlar. Hakan topla kavga ediyor, Ali oynadığı yeri yadırgıyor.

VOLKAN'A TESLİM OLDULAR
    Düşünebiliyor musunuz; koskoca Galatasaray defansı 1.65 boyundaki Volkan'a teslim oldu gitti. Çocuk her istediğini yaptı. Üç kişinin arasına girdi, çıktı, gol attırdı. Tek başına Galatasaray'ı darmadağın etti. Barış, Mustafa Sarp ve Ayhan'ı toplasan yarım Alex ya da Guti etmiyorlar. Yaratıcılık özellikleri hiç yok. Hücumu destekleyemiyorlar. Orta sahan meziyetsiz olursa, kanat beklerin hücumda etkili olamazlarsa sıradan bir takım olursun. Baros gibi bir oyuncu yakaladığı fırsatları atamazsa yenilgi kaçınılmaz olur. Yönetim Galatasaray'a zarar üzerine zarar veriyor. Geçen yıl 'Suçlu Rijkaard' demiştik. Ama artık Galatasaray'ı ona peşkeş çeken, yıldızları birer birer satan, yerine sıradan oyuncular alan yönetim suçludur. Adnan Polat ve ekibine Galatasaray'ı sabote et deseler bundan daha iyisini yapamazlardı. Para uğruna Kader Keita'yı ve Mehmet Topal'ı sattılar. Elano'yu satmak için her şeyi yapıyorlar ama elde patladı. Yönetimin bir an önce genel kurula gitmesi şart. Aksi halde kaos sürecek ve Galatasaray sadece futbol olarak değil imaj olarak da çok şey kaybedecek.''

Ahmet Çakar

Sabah

• Bir yazı yazacağım kısaca,eğer uygunsuz yazı ise üyeler ve yöneticiler bana kızmasınlar,yazı uygunsuzsa silinirse hiç alınmam ama bu tür diğer yazıların silinmediğini görüyorum.

Yazım şu;

Ekonomi dergilerinin,yazılarının yayınlarının birçoğunu yoğun olarak takip ederim,dünya ve Türkiye ekonomisine de çok kafa yorarım.Ekonomiden anladığıma inanırım.
    Ülkemizin ekonomik açıdan iyi gittiğine inanıyorum,Türkiye bu gidişle dünyada maddi açıdan ve siyasi açıdan Super Güçlerden olacak diye düşünüyorum.

Yalnız,açgözlülüğe karşıyım,

Ülkemizi,insanlarımızı ideoloji gruplaşması almış götürmüş,aynı ideolojide olanlar birbirini sadece ideoloji değil,her alanda birbirini savunuyor koruyor.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ı devirip yerine kendi ideolojinizden ve çevrenizden olan Hakan Bilal Kutlualp gibi adamları,açık konuşuyorum Mehmet Ali Aydınlar'ı getirmeye çalıştınız,çalışıyorsunuz da.

Beşiktaştaki Demirören ailesinin hakimiyetine son verip, İhsan Kalkavan'ın tavsiye ettiklerini getirmek istediniz.

Ankaragücü'nü ele geçirdiniz.

Şimdi,kimseye eyvallah demeyen,taviz vermeyen, Adnan Polat'ı gönderip yerine Ergun Gürsoy yada onların onay vereceği kişileri getirmek istiyorsunuz.

İnançlara saygılıyı biriyimdir,kötü niyetli olmayan mini etekliye de saygım var,tesettürlüye de.

Yalnız yapmayın bu kadar,herşeye ideoloji karıştırmayın,sizin ideolojinizden olanları sevip diğerlerinden nefret etme tercihi iyi değil.

Çok uzun zaman önce bu forumdaki bir yazımda tüm kulüplerde,özellikle Galatasaray da Başkanlık ve yönetim rekabetinde ideolojik grupların rekabet ettiğini,rekabetin ideolojiden kaynaklandığını yazmıştım.

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin , Abdürrahim Albayrak'ı sevmezler,şu an ki yönetimden çok kişi de sevmez,gerici derler hakkında.Hakan Şükür den de nefret ederler.

Şu an Adnan Polat harcanıyor,ideolojik duygularla yönetimi ele geçirmek isteyenlerin savaşının arasında iki tarafında darbeleriyle yaralanıyor.

Ben de merak ediyorum,Hakan Şükür-Ergun Gürsoy-Abdürrahim Albayrak oluşumu yönetimi ele geçirebileceklermi?

Adnan Polat giderse hangi ideoloji geleceği çok parlak olan Galatasaray'ı ele geçirecek.

Çağdaş ve Sosyete Farun Süren-Alp Yalman ekibi mi , Karadenizli muhazakarlar Ergun Gürsoy ekibi mi?

Bu yazımın doğruluk payından oldukça eminimbu arada.

• Bu arada Ahmet Çakar'ın konuşmaları ve konuşacakları tesadüf değildir,önceden planlanmış amaçlar uğruna cepten çıkan sözlerdir.

Severim Recep'i,ama ülkede herşeyi her gücü ele geçirmeye çalışmak bence gereksiz korkudan kaynaklanıyor.Ahmet Çakar ve Kanaltürk de onlara çalışıyor.Artık Türkiye'de herkes yerini belirlemiş,ya ondansın ya bundan.İkisinden biri hakim olacak.
    Yazık oluyor Adnan Polat'a,oya bu taraklarda bezi yoktur.Objektif biridir.Sanırım bazı ihaleler de söz dinlemedi.
  • Dediklerinde doğruluk payı olabilir , Adnan Polat gerek Alevi oluşu , gerekse CHP'li oluşu ile AKP'e ters.

Günümüzde futbolun çok önem taşıdığı bugünlerde iktidar partisinin elinde bulundurmak isteyeceği bir güç olabilir.

Ancak bu kötü gidişinde bu amaç uğruna olduğunu düşünmek istemiyorum.
  • Ahmet Çakar kim ya?Erman Toroğlu kim?Hıncal Uluç kim?Sergen Yalçın kim?Allah aşkına ya bu adamlara kulak verilir mi?Hepsi bir yerden değil bir kaç yerden kovalanmış bu adamların,adam söke söke aldı 50.000 kişilik stadı ekibiyle UEFA nın 2012 kriterlerine uyarlamaya çalışıyorlar takımı,yaşı 29 olmuş keitayı aldıklarından fazla veriliyorsa tabiki satacaklar,4 yıldır üzerine bir şey katamayan uguru,22 yaşında müzmin sakat emre güngörü,geldiğinden beri sadece 1 bucuk sezon hakkını vererek oynayan topalı tabiki satacaklar,merak etmeyin galatasaray yönetimi elbette biliyor ayhanın,sarpın,barışın bu takımın topçusu olmadıgını onlara para veren olduda yönetim mi satmadı,faruk sürenin fatih terime kurdugu o sportif açıdan çok başarılı olan takımın fatuları hala bunlar..Emre belezoğlu ne kadar sakatsa gelen Pinoda o kadar sakat,Sana mı vita mı deyip begenmedikleri adam,formuna ulaştıgında sarpla,topalın 2 kişi yaptıgı işi tek başına yapabilecek bi adam,paranın akması gereken yönler değişik bu sene,Galatasaraylı bunu anlasın,Telekom Arenanın ihtişamına tanık olup 2-3 sezon sonra tarihinin en iyi Galatasarayını seyretmek istiyorsa sabredecek,Polat doğru yolda eyyamcılar maça gitmesin,hatta bir iki sezon tv bile seyretmesin Galatasarayımızla ilgili olarak..14 sene lig şampiyonu olamadı bu takım büyüklüğünden bir şey mi kaybetti,6-0 kaybetti ezeli rakibine büyüklügünden bir şey mi kaybetti,6 yabancısı var diye bile eleştiriyorlar takımı bu yerilecek bir durum değil övünülecek bir durum,ama yerin dibine giresice medya futboolcularımızın rijkarda olan güvenini geçen sene mart ayından başalayarak yok etti,futbolculara bunu tekrar aşılamak taraftara düşüyor,bu tip adamların görüşlerini nette paylaşmayın fikirleride zikirleriyle beraber yerin dibine batsın..

• adnan polat kadar başınıza taş düşssün iyimi siyaseti bile karıştırdınız ya artık işin içine tam evlere şenlik oldunuz..
  • Adnan Polat ve ideolojik savaş konusunda kesinlikle katılıyorum

ama adnan sezgin gitsin kardeşim istemiyoruz

transfer yapılmamasını kabul edebiliriz ama
    adnan sezgini kabul etmiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

Bir yazı yazacağım kısaca,eğer uygunsuz yazı ise üyeler ve yöneticiler bana kızmasınlar,yazı uygunsuzsa silinirse hiç alınmam ama bu tür diğer yazıların silinmediğini görüyorum.

Yazım şu;

Ekonomi dergilerinin,yazılarının yayınlarının birçoğunu yoğun olarak takip ederim,dünya ve Türkiye ekonomisine de çok kafa yorarım.Ekonomiden anladığıma inanırım.
    Ülkemizin ekonomik açıdan iyi gittiğine inanıyorum,Türkiye bu gidişle dünyada maddi açıdan ve siyasi açıdan Super Güçlerden olacak diye düşünüyorum.

Yalnız,açgözlülüğe karşıyım,

Ülkemizi,insanlarımızı ideoloji gruplaşması almış götürmüş,aynı ideolojide olanlar birbirini sadece ideoloji değil,her alanda birbirini savunuyor koruyor.

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ı devirip yerine kendi ideolojinizden ve çevrenizden olan Hakan Bilal Kutlualp gibi adamları,açık konuşuyorum Mehmet Ali Aydınlar'ı getirmeye çalıştınız,çalışıyorsunuz da.

Beşiktaştaki Demirören ailesinin hakimiyetine son verip, İhsan Kalkavan'ın tavsiye ettiklerini getirmek istediniz.

Ankaragücü'nü ele geçirdiniz.

Şimdi,kimseye eyvallah demeyen,taviz vermeyen, Adnan Polat'ı gönderip yerine Ergun Gürsoy yada onların onay vereceği kişileri getirmek istiyorsunuz.

İnançlara saygılıyı biriyimdir,kötü niyetli olmayan mini etekliye de saygım var,tesettürlüye de.

Yalnız yapmayın bu kadar,herşeye ideoloji karıştırmayın,sizin ideolojinizden olanları sevip diğerlerinden nefret etme tercihi iyi değil.

Çok uzun zaman önce bu forumdaki bir yazımda tüm kulüplerde,özellikle Galatasaray da Başkanlık ve yönetim rekabetinde ideolojik grupların rekabet ettiğini,rekabetin ideolojiden kaynaklandığını yazmıştım.

Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin , Abdürrahim Albayrak'ı sevmezler,şu an ki yönetimden çok kişi de sevmez,gerici derler hakkında.Hakan Şükür den de nefret ederler.

Şu an Adnan Polat harcanıyor,ideolojik duygularla yönetimi ele geçirmek isteyenlerin savaşının arasında iki tarafında darbeleriyle yaralanıyor.

Ben de merak ediyorum,Hakan Şükür-Ergun Gürsoy-Abdürrahim Albayrak oluşumu yönetimi ele geçirebileceklermi?

Adnan Polat giderse hangi ideoloji geleceği çok parlak olan Galatasaray'ı ele geçirecek.

Çağdaş ve Sosyete Farun Süren-Alp Yalman ekibi mi , Karadenizli muhazakarlar Ergun Gürsoy ekibi mi?

Bu yazımın doğruluk payından oldukça eminimbu arada.

Türkiye!de insanları en çok etki altına alan unsurun futbol olduğu düşünülürse, Futbol-Siyaset ilişkisini daha fazla düşünmek lazım. Güç odakları için insanları etki altına almanın en kolay yolu futbol. Hakan Şükür 2 gün önce referandumda evet kullanacağım diye açıklama yapmışken, hakem gözünün önünde topu kucaklayan Volkanı atamıyorken tek suçluyu Adnan Sezgin ilan etmekte biraz haksızlık bence...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.