Şimdi Ara

Ahmet Altan'a birkaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi kendisi bu soruları okumayacaktır. Ama olsun biz yine de soralım? Bugünkü gazetesinde bulunan ''Böyle yöneticiler de var'' başlıklı yazısı'ndan alıntılar yaptım.

''...Kendimizin ne olduğunu da pek tarif edemiyoruz.

Sadece “bizim çok özel koşullarımız” olduğunu söylüyoruz.

Dünyada bunca millet, bunca devlet, bunca kavim var ama biz hepsinden farklıyız.

Bu, iyi bir şey mi?

Bize benzemeyenlerin çoğunun bizden daha özgür, daha mutlu, daha zengin olduğuna bakılırsa çok da iyi bir şey değil.

Norveç, Lüksemburg, İsviçre bizden çok daha zengin ve huzurlu yaşıyorlar.

Onlara benzesek fena olmazdı mesela.

Ha, onların Kürtleri, PKK gibi örgütleri yok.

Onlara benzeyemeyiz.

Peki, Baskları olan İspanya’ya, İrlandalıları olan İngiltere’ye, Korsikalıları olan Fransa’ya benzesek olur mu?

''Yook, bizde çok dindar var” derseniz, İspanya’nın, Fransa’nın dindarlığının bizden pek eksiği olmadığını söyleyebiliriz...'' Yazı bu.

Öncelikle olayın bir siyasi tartışma konusu yapılmamasını rica ediyorum. Yöneten ve yüneticiler olarak birçok kusurumuz olduğu bir gerçek. Ama bugünkü durumun tek nedeni bu mu?

Sayın Altan PKK'yı diğer örgütlerle aynı kefeye koyabiliyor. Sormak lazım Altan'a:

1-Basklara, İrlandalılara, Korsikalılara ABD, AB, Rusya gibi devletler yardım yapıyor mu? Her türlü faaliyetlerini el altından destekliyor mu?

2-İspanya,Norveç, Lüksemburg, İsviçre, İngiltere gibi ülkeler üzerinde acaba hangi devletlerin gizli emelleri var?

3-Bu devletlerin bulundukları bölgede sürekli savaşlar oluyor mu?

Mesele bizde Kürtlerin, dindarların vs. bulunması değil Sayın Altan. Bunları herkes anladı bir siz anlamıyorsunuz, ya da anlamak istemiyorsunuz. Mesele bu ülkenin farklı kesimlerinin sürekli birileri tarafından bu ülke aleyhine kullanılmak istenmesi?

Bu ülkede görevlerini yerine getiremeyen kim olursa olsun İSTİFA müessesesini pek kullanmaz. Peki siz gazeteciliğin veya aydın olmanın gereklerini ne kadar yerine getiriyorsunuz?

• baba ve oğulları eğitimli insanlar hatta babalarının siyasi geçmişide var Adana da syn sabancıların babalarının mezar taşında şöğle bir yazı var hile yapan eşşektir,gurur yapan ahmak,tahsil cehaleti alır,eşşeklik bakii kalır rahmetli baba sabancı ne güzel tarif etmiş dolayısı ile merakınızıda izale etmiştir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 21 Ekim 2008; 15:33:45 >
  • boşver bu satılmışlara soru sormaya bile değmez.
    haybeye onları ciddiye alıp raiting kazandırmaya değmez.
  • 1.Her heyecanlı solcunun motto edindiği arkasında amarika'nın parmağı var diyorsunuz.eğer öyleyse neden olduğunuda söyle hatta bizde olabiliyorsa süper bir organizasyona sahip demektir.o halde diğer saydığın ülkelerde de vardır.

2.bırakın bu türkün türkten başka dostu yoktur herkez bize düşman ayaklarını

3.bizde savaş halinde sayılmayız.bizde de onlarda ki gibi bazı bölgelerde zaman zaman çatıişma ve terörist eylemler oluyor.
  • doğru hatta bazen Türk ten bile fayda gelmiyor işte kuzey kıbrıs Türk cumhuriyeti Türk soylulardan bir örnek istersen azabaycan kabul etmiyor zaten bizden başka kabul eden varmı oda şu an için belli değil bulsalar bizi bir kaşık suda boğarlar sonra sol mol gibi idoolojik yakıştırmalar bu ülkeye çok zarar verdi geçmişte zaten bu gibi kavramlarda hep atatürk sonranın söğlemlerinde varlar sokaktaki adamın karnı aç cumhuriyet okuyana komunist teercuman okuyana faşist diyorsa burada bir hata yokmu herkes okuduğundan ne anlıyorsa ona göre cevaplandırıyor sokaktaki adam örneğini kavram kargaşasına girmemek için verdim ayaklada olamıyor biu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 21 Ekim 2008; 17:19:37 >
  • Bu adam Ermeni soykırımı bile var diyor.http://www.taraf.com.tr/makale/1820.htm

Günümüzde Aydınlar böyle. Ben Milliyetçi olmasını da beklemiyorum ama bu Türk karşıtlığı neden? Objektiflik yok. Bir ideoloji benimsemişler, Türk kelimesini duydukları an saldırıya geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 21 Ekim 2008; 17:37:55 >
  • yalan söyleyip ermeni soykırımı var demek zorunda mı?bende soykırım var diyorum.karslı,ardahanlı arkadaşlarımızın dedelerinden duyduğu hikayeler inanmam için yeter.senin inanmaman için elinde ki tek kanıtlar youtube'daki videolar olmalı.

quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Bu adam Ermeni soykırımı bile var diyor.http://www.taraf.com.tr/makale/1820.htm

Günümüzde Aydınlar böyle. Ben Milliyetçi olmasını da beklemiyorum ama bu Türk karşıtlığı neden? Objektiflik yok. Bir ideoloji benimsemişler, Türk kelimesini duydukları an saldırıya geçiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inek_avcısı, kendi hesabınla gelip yazarsan gerekli cevabı veririm. Yok öyle fake hesabın arkasına saklanıp istediğin gibi yazmak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

yalan söyleyip ermeni soykırımı var demek zorunda mı?bende soykırım var diyorum.karslı,ardahanlı arkadaşlarımızın dedelerinden duyduğu hikayeler inanmam için yeter.senin inanmaman için elinde ki tek kanıtlar youtube'daki videolar olmalı.

quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Bu adam Ermeni soykırımı bile var diyor.http://www.taraf.com.tr/makale/1820.htm

bak sende hikayeler duymuşsun.gerçekler farklı

• @inek avcısı. Ermenimisin?
  • @malazgirt : fake mi hahaha.verecek cevap bulamayınca fake diyip lafı dolandırmak daha kolay olsa gerek.senle tartışmam bile.
    @3.9.2007 : ne kadar gereksiz ve boş bir cvp verdiğini görmen için kaale almıyorum.
    @mertekin : türküm ama ne ermeniye ne bir yunana ne de başka milletten insana atalarımdan kalma bir nefret beslemiyorum.eğer onlar nefret etmişse şimdiki ermenilerin veya yunanların dedeleri ile savaştığı için nefret etmiş.beni bağlamaz
  • quote:

@malazgirt : fake mi hahaha.verecek cevap bulamayınca fake diyip lafı dolandırmak daha kolay olsa gerek.senle tartışmam bile.

Niye bulamayım ki? Yüreğin varsa kendi hesabınla yazarsın, ben de cevap veririm. Şampiyonlar ligi maçına kadar burdayım. Göster kendini de görelim
  • yürek mi?o kadar yürekliysen al sana koz : fake değilim.inanmak ve tartışmak istiyorsan atla gel bahçelievlere görüşelim.öğrenelim derdini hıh?
  • dünyada her ulus katliam yapmıştır kendinizi tertemiz görmeyelim.
  • Yüz yüze mi buluşalım, tartıalım konuyu? Peki. Ben İzmir'deyim ama İstanbul'da arkadaşım da var, benim yerime gelir. Ama önce gerçek hesabınla yaz ki görüşme olsun demi? Sahte hesabın arkasına sığınıp yazmak kolay. Benim cevabım senin sandığın gibi youtube'den de olmayacak bak
  • ömer seyfettin hikayeleri ile büyüyen nesilin bu konularda sağlıklı düşünmesi beklenemez.

Ayrıca mesaj sayıma bakarak bana fake muamelesi yapanların profilime göz atmasını rica ederim.80'nin üzerinde mesaj ve 10 küsür tane başlık açmama rağmen birçoğu siliniyor.sanırsam yazdıklarım bazılarına ters geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inek_avcısı -- 21 Ekim 2008; 18:19:46 >
  • quote:

ömer seyfettin hikayeleri ile büyüyen nesilin bu konularda sağlıklı düşünmesi beklenemez.

1.Biz millet olarak kimseye nefret duymuyoruz.Aksine onlar bizden dedelerinden kalma sebeplerle nefret ediyorlar.Zamanında kuyruk acısı yaşattık hepsine.

2.Maalesef ne yazıkki büyük bir gaflet içinde Ömer Seyfettin'le büyüdük.Ne kadar acı dimi.Keşke Ahmet Altan'la büyüseydik.Belki bizde ermenici olurduk.TSK'ya b.k atardık.
  • quote:

ömer seyfettin hikayeleri ile büyüyen nesilin bu konularda sağlıklı düşünmesi beklenemez.

Bak sağlıklı(!) düşünenler neyle büyümüş ve yargılamış. Utanmadan Atatürk'ün resmine photoshop yapıyorlar.

http://img514.imageshack.us/img514/7835/atatb6.jpg

Gerçek hesabınla yazarsan net cevaplar vereceğim. Kaçma hadi, gel yaz esas hesabınla

• @malazgirt : o fotoğrafın kullanılmasını tasvip ettiğimi mi sanıyorsun.adamlarda müthiş bir lobi faaliyeti var.yalan yanlışla süsleyip abartılı şekilde dünyaya gösteriyorlar.ama bu soykırıma uğradıkları gerçeğini değiştirmez.
  • ikinzde ayıp ediyorsunuz balık gibi suda kuş gibi havada uçtuk ama yeryüzünde insanca yaşamak için kimden müsade alıcaz kardeşler kırmayın kalplerinizi bu ülkede hepimize yer var yeterki içinde bulunduğumuz gemiyi batırmak isteyenleri bilelim kalın sağlıcakla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.