Şimdi Ara

AHLAT AĞACI filmini izleyen oldu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nuri bilge ceylanın "bir zamanlar anadolu'da" filmini geçenlerde izledim ve çok beğendim.nbc yeni film çekmiş "AHLAT AĞACI" diye izlemeye değer mi ?
    3 saat 8 dakika süresi gerçekten uzun ve gözümü korkutuyor.

• İzlemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben gittim. Çok uzun ve gereksiz diyaloglar var. Zaten baya bir kişi film bitmeden salonu terk etti. Ancak bana keyifli geldi film sanırım oyunculuğun güzel olmasından dolayı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Ben gittim. Çok uzun ve gereksiz diyaloglar var. Zaten baya bir kişi film bitmeden salonu terk etti. Ancak bana keyifli geldi film sanırım oyunculuğun güzel olmasından dolayı
    sinema salonlarında zaten bunları hep görüyoruz.Film devam ederken sohbet,yarıda bırakma,elinde telefon sürekli sosyal medyada takılma.Adam gibi seyirci yok.Ben daha izlemeden yorum yapamam tabiki ama millet salodan çıkıyorsa daha çok izleyesim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 20 Haziran 2018; 7:42:46 >
  • avm sinemasında izlenmez gidip sanat filmleri gösteren bir sinemada izle
    millet sinemaya mısır yiyip check-in yapmak için gidiyor rahatsız ediyorlar
  • Kadıköy Natirus Avm de gittim gece 10 seansına ve tek kelimeyle muhteşemdi.Sanat filmi felan da değil yaşamdan kesitler, on numara diyaloglar daha ne olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

sinema salonlarında zaten bunları hep görüyoruz.Film devam ederken sohbet,yarıda bırakma,elinde telefon sürekli sosyal medyada takılma.Adam gibi seyirci yok.Ben daha izlemeden yorum yapamam tabiki ama millet salodan çıkıyorsa daha çok izleyesim geldi.

Alıntıları Göster
    yazar burda "ben koyun değilim" demek istemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adada geçen bir film vardı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.