Şimdi Ara

[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
27
Favori
20.896
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandığım uygulamalara YouTube hariç para verip kullanan biriyim.

Kodları almak için artık 2 işlem şartı gelmiş. O şartlar da nasıl sağlanıyor açık açık yazmamışlar.

Uğraşasım yok açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Fiziki kart bir işe yaramıyor. Yarasa onların 101 lira vermesine gerek yok, millet gerekirse üste para verip kartı alır. Arkasında kocaman holding var. Kaç tane şirketi var ama kampanya bile yapmaya tenezzül etmiyorlar. Birleşik ödeme altyapısı kullanan diğer şirketler gibi (Poca, Hayhay, Turan vs) sadece saçma sapan Iwallet kampanyaları var.

Kod kısmı vardı en azından. Kodları alabilmek için de 15 gün için en az iki işlem istiyor. Şu haliyle telefonda tutmaya gerek kalmayan bir uygulamaya dönüştü açıkçası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde uygulamadan altın alayım dedim. Kartla ödetmiyor. Yükleme komisyonu alıyordu. 38 bine 40 küsur çekmeye kalkıyordu. Vazgeçtim, gittim sitesinden aldım artık.

Kampanya filan yapacakları var. Birleşik Ödeme altyapısı kullanan firmalar gibi (örneğin Poca ya da Hayhay)saçma sapan Iwallet kampanyaları var.

AHLATCI, Uzanların TMSF'nin elinde olan Adabank'ı satın almışlar sanırım. Dünya KATILIM BANK diye bir banka kurmuşlar. 20 şehirde şubesi olmuş. Belki banka kurunca kampanyası olur dedim ama onlarca şirketi olan koskoca holdingden tık yok.

nasıl yapılır?

üniversite okurken araba çarpması sonucu boyundan aşağı felç kaldım tetrapleji hastayım (Glassouse firmasının temin ettiği engelliler için özel cihaz ile interneti kullanabiliyorum) internette tanıtım videosunda cihazı görebilirsin bu cihaz ve internet beni hayata bağlıyor bu yüzden yavas yazı yazabiliyorum kusura bakmayın
  • engelsizhasta E kullanıcısına yanıt

Artık böyle bir şey yok. Yapılamaz dolayısıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüz tanımayı bir türlü çalışmıyor yüz tanıma başarısız diyor arkadaşlar nasıl çözebilirim bunu

bu kritik soruyu sora sora yapılabilen yerlerin hepsini kapattırdılar.[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME] 

[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bir sene önce konuya yazmıştım. Başka bir nanesi de yok zaten. Katılım Bankası da kurdular Adabank'ın lisansı ile ama bu camiadan cazip kampanya beklemeyin.

https://mini.donanimhaber.com/dunya-katilim-bankasi-fiziki-altin-alimina-altin-hediye--162020455

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    • Kampanya, Fiziki Altın & Gümüş menüsünde yer alan 1 Gr Altın, 1 Gr Altın Erkek Bebek 24 Ayar, 1 Gr Altın Kız Bebek 24 Ayar, 50 Gr Gümüş 24 Ayar, 100 Gr Gümüş 24 Ayar ve Çeyrek Altın 24 Ayar dışındaki altın ürünleri için geçerlidir.
    • Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra, kullanıcıya belirtilen tutarlarda harcama bakiyesi AHL Pay hesabına yüklenecektir.
    • Yüklenecek bakiye nakit çekime kapalıdır.
    • Satın alımlar, AHL Pay hesabı veya kredi kartı ile tek çekim ya da taksitli olarak yapılabilir.
    • Kampanyaya birden fazla kez katılım sağlanabilir.
    • Birden fazla ürün içeren siparişlerde, hediye tutarlar ürün başına yatırılır.

• Uygulama tekrarda kimlik doğrulama isteyince görüntülü görüşme ile uğraşacağıma bari Dünya Katılım'a müşteri olayım dedim. Neyse bankaya müşteri oldum ama gene de yine kimlik resimleri NFC doğrulama ve canlılık testi istedi. Onu da yaptım ama uygulama yine bomboş. Moon kartla 2500 harca 2500 pay puan kazan yazmışlar. Dark kartla 3000 harca 3000 pay puan demişler. Altına bir baktım 1000 pay puan=1 lira.

1000 lira harcarsan 1 lira verecekler onda da önce 100 bin puana ulaşman lazımmış. Kuyumcunun yaptığı kampanya bu kadar olur.

Ahlatçı, bana şunları söyledi:

“Ben de yeni öğrendim. Kara parayla işimiz olmaz. Kapalıçarşı’da ayaklı borsayı faturalandıran adamım. Bir yanlışlık var. Eminim bu karar en kısa zamanda kaldırılacaktır.”

ÖS 2:00 · 11 Şub 2026

[AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME]
    [AHL PAY] [ANA KONU] [AHLATCI ÖDEME]x (formerly twitter)
    İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) on X
    https://x.com/ismailsaymaz/status/2021539826894254404

• Bence hesapları boşaltın.

Orijinalden alıntı: wolkien

Altın rafinerisi bulunan Ahlatçı Holding’in sahibi Ahmet Ahlatçı’ya kara para ve kaçakçılık soruşturması açıldığı ve yurt dışına çıkış yasağı konduğu belirtiliyor.

Ahlatçı, bana şunları söyledi:

“Ben de yeni öğrendim. Kara parayla işimiz olmaz. Kapalıçarşı’da ayaklı borsayı faturalandıran adamım. Bir yanlışlık var. Eminim bu karar en kısa zamanda kaldırılacaktır.”

ÖS 2:00 · 11 Şub 2026

x (formerly twitter)
    İsmail Saymaz (@ismailsaymaz) on X
    https://x.com/ismailsaymaz/status/2021539826894254404
    Ahlatcı'yı bir şey olmaz. Adamların düğününde zenginlerin ve kudret sahiplerinin jetleri için yeterli pist alanı bulamadılar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.