Şimdi Ara

Ah şu Fiestadaki tıkırtılar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ford Fiesta TDCİ ASM sahibiyim.Aracımdan sürekli ses geliyor.1 senedir Bodrum'daki Ford servisi aracımdaki ses sorununu çözemiyor.Kalın kapı lastikleri taktılar olmadı.5-6 kez test sürüşüne ustalar çıktılar ve duydukları sese çözüm getiremediler.Serviste beni karşılayan danışman gayet iyi niyetli ve işini yapmaya çalışan birisi.1 ay önce araç servisteydi.1 gün boyunca kaldı.Akşam aldığımda yeni ses devam ediyordu.Tavandaki sesi elinde olmayan ama 1 hafta temin olunacak klipslerle gidereceklerini söylediler ama 1 aydır aranmıyorum.Sanıyorum unutuldu.Arkadaki ses içinse birde başka bir serviste baktırmamı söylediler.Şaka gibi.Madem sorun gideremeyen bir servis iselere Ford Otosan firması bu durumdan sorumludur.Yakınımda servis varken ve ben bu araca bedelini ödeyerek kullanıyorsam sorunlarımın giderilmesini pek tabi isterim ve İzmir'de herhangi bir X servisine götürme mecbutiyinde değilim.Servisten cep telefonumu arayıp araçla ilgili herhangi bir sorunum olup olmadığını sorduklarında bu mevcut kronik sorunu anlatıyorum, ve bunu anlatırken sonucu değiştirmeyeceğinide biliyorum.Ama aracımı artık oraya götürmeye korkuyorum.Bu sebeblerden dolayı araçtan ve markadan soğudum.Ekonomik durumuma göre en kısa zamanda aracımı satıp başka markaya geçeceğim.Kesinlikle bir daha almayı düşünmüyorum.

Merak ettim Fiesta kullanan diğer arkadaşlarda böyle problemler var mı?

• Selam, benim de corsa cdti aracım var inan ben de çok taktım bazı tıkırtıları ama sonuçta sana bir tavsiyem var. Ne olursa olsun aracının direksiyon motor gibi mühim noktalarına ses için anahtar vurdurma, açar teybi gidersin yoluna...

Bunun dışında, servisi tekrar arayıp hatırlatmanı tavsiye ederim.
  • Benim fiestada arka kapıdan tıkırtı gıcırtı ve sürtünme sesler geliyordu servise gittim

arka kapı cam çercevesini iyice ileri ittiler, özel bir yumuşatacı ile hem çerçeveyi hemde kapı lastiklerini sildiler.

Oh be dünya varmış dedim .

Ayrıca bir önceki sıfır aldığım 2005 elegance yeni astranın arkadan gıcırtılar geliyordu götürüyorum kapıları yağlayıp veriyorlardı en son açtım ağzımı yumdum gözümü sesim içerde yankılaınca forlifte çıkardılar burçlardan geliyormuş tespit etiler ....

Birde amcamın bir sözü vardır 25-30 milyarlık arabalardan ses geldimi kabul edecen yada pahalı bir araç alacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 19 Ocak 2007; 18:00:02 >
  • ford da takırtı tukurtu bitmez..fiesta ve fusionlarda özellikle arka kapılardan ve bagaj bölmesinden sürekli tıkırtılar gelir..emniyet kemerleri yükseklik ayar mekanizmalarından sesler gelir..birini kesersiniz öbürü başlar..ben uğraşmayı bıraktım artık..
  • haklısınız arkadaşlar...satıyorum zaten 2-3 ay içinde ...Sol alacağım inşallah....
  • benim focusun da ön kapılarından tıkırtı geliyor. kıl oluyorum. yıllar önce sattığım 96 broadway de tık bile yoktu. bu nasıl iş anlamadım. ablamın astrasının da maşallahı var. bir yeri sustursan öbürü başlıyor. fazla takmamak lazım ama kıllık işte.
  • Dilimi ısırıyım hiç bişii gelmiyor fıestadan canavar gibi yaw,aman gelmesinde evhamlıyım biraz canım çıkar uğraşmaktan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Accord'un kasa ne zaman değişti?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.