Şimdi Ara

AH RMAH VARKEN OYUN DAHAMI ZEVKLİYDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar ben diablo 3 e ah rmah kapandıktan sonra başladım haliyle merak ediyorum diablo 3de ticaret varken oyun nasıldı.? değişik online oyunlarda ticaret yaptım.eğlenceli bir işti.acaba diablo 3 de öylemiydi.herkez ah rmah kalktı iyi oldu demiş ama bu oyunda trade işi olsa ticaret olsa ufaktan güzel olur diye düşünüyorum.

• Değildi.
  • Kesinlikle değildi...
  • Değildi.
  • ben olumlu bi değişiklik olduğunu düşünmüyorum bikaç ay oldu oyun çıkalı sadece 2 classı dizmedim diğer classlar full hale geldi. Eskiden olsa iyi bir item için 2b goldun olması gerekirdi ve ah'da ciddi şanslı olman gerekirdi 1d 12hr da koyar koymaz kapabilmeye çalışır anca ozman güzel bir itemimiz olurdu droplayalım deseydik yılda 1 anca gerçekten güzel item düşerdi. şimdi oyunun bu drop sistemiyle characterlerin itemlerinin doyum noktasına ulaşması çok kısa sürüyor. yani bu drop sistemiyle rmah olmuş olmamış hiçbir kaybın olmuyor. ama eski sistemde cidden oynayanlar bilir bir cc6 mempo düşürmeyen pekçok kişi vardı 1yıldan uzun süre oynamalarına rağmen.
  • böyle daha iyi, en azından AH'da vakit öldürmüyorum, oyun içinde düşerse düşüyor
  • İyi para kasılıyordu
  • AH'da vakit harcamamak güzel. Al-sat bakıp gold kasmaya çalışmamak güzel. Sadece oyunu oynayarak kendi kendine işe yarar bir şeyler bulmak güzel.
    AH varken hardcore daha zordu, ne kadar gold olursa olsun güzel item yedeklemek zor oluyordu; şimdi ise bütün char'ların çantaları full yedek item ile dolu. Ölsen yeniden doğuyorsun şu anda eskisi kadar güçlü şekilde. Tabi drop sisteminin Ros'ta çok bonkör olduğu kesin, set'ler çok seri tamamlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

AH'da vakit harcamamak güzel. Al-sat bakıp gold kasmaya çalışmamak güzel. Sadece oyunu oynayarak kendi kendine işe yarar bir şeyler bulmak güzel.
    AH varken hardcore daha zordu, ne kadar gold olursa olsun güzel item yedeklemek zor oluyordu; şimdi ise bütün char'ların çantaları full yedek item ile dolu. Ölsen yeniden doğuyorsun şu anda eskisi kadar güçlü şekilde. Tabi drop sisteminin Ros'ta çok bonkör olduğu kesin, set'ler çok seri tamamlanıyor.

setler çabuk tamamlanmıyor bence barbarıma 3 ayda daha hiç immortal set düşmedi her allahın günü en az 2-3 saat oynuyorum bende mi sorun var acaba

• AH faktörü itici bir unsurdu; fakat RoS'la birlikte takas sisteminin de kapatılması biraz fazla oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah rmah varken oyun rezalet ötesiydi. Set itemları rüyalarda görebiliyorduk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • değildi

ama bu işten para kazananlar için eminim zevklidir...
  • Ros öncesi Diablonun alt yapısı ah ve rmaha ne kadar uygunduysa şuanki yapıda bir o kadar uygun değil. Rezalet dropratEler mojolardan çıkan strler might weapondan çıkan inteller sourceden çıkan dex ler falan. Para/Gold edecek itemi bulması bi dert, ona güzel statlar yakalamak apayrı bi dertti. Ayrıca şuanda ah ve rmah gibi çalışan(tam olarak olmasada) kadala ile meryem bacı var. Günde 2*3 saat oynasanız bile asla ama asla solo takılmayın. Kendinize item paylaşımı yapabileceğiniz arkadaşlar arayıp mümkünle 3lü 4 lü partiler yapın.Soloda şanslıysanız bişeyler denk getirebilirsiniz ama değilseniz siz karaktere bakarsınız karakter size.
  • AH varken iyi item düşürmek çok zordu ama satın almak kolaydı. 10dk da high-end char düzmek mümkündü. Şimdi item bulunuyor ama hala daha saçma sapan roll gelebiliyor.Sürekli rift yapmakta sıkıcı hale geldi. Story bölümünü oynayan yok gibi birşey çünkü rift gibi getirisi yok.
  • deneyimli arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler
  • en başından beri olması gerektiği gibi oldu
  • Oyunun ilk hali çok zor dediler. Yaratıkları nerflediler. Karakterleri buffladılar. Oyun kolaylaştı.

Yeni nesil Legler geldi. (Doğru karardı Legacy leglerin hiç bir anlamı yoktuç) Oyun kolaylaştı.

En saçma eleştiri de AH varken hiç düşürdüğüm itemi kullanamıyorum diyenler çıktı. (AH varken eğer sen düşürdüğün itemi kullanıyorsan saçma zaten). Neyse işte yine hiç bir şey düşmüyor dediler AH'yi kaldırttılar. AH oynadığın karakteri optimiz etmenin yollarından bir tanesiydi. Bunu kaldırınca oyunun bir kanalı daha gitmiş oldu.

ROS öncesinde yeni nesil 500 main stat veren legler/itemler çıktı loot 2.0 çıktı. Herkes oo bu smart loot ne kadar güzel falan demeye başladı. Güzel olan smart loot değil itemlerdi. Kısa bir süreliğine ne düşürsen yaramaya başladı. Tabi ki yarayacaktı 500 intli item mi vardı eskiden sanki? Oyun yine kolaylaştı.

ROS çıktı. level 60->70 sürecinde düşen itemler yine yaramaya başladı. Oyun yine kolaylaştı.

Sonra bir süre sonra haliyle itemler yaramamaya başladı. Millet yine ağlamaya başladı. Droplar çok kötü. Rollar çok kötü diye. Tabi ki yaramayacak biraz kafanı çalıştırsana. Karakterine her yapatığın upgrade bir sonraki upgrade i zorlaştıracak. Bunu göremeyecek kadar aklın yok mu?

Şu ana kadar paragon 300+ olmuş yüzlerce leg düşürmüş kişiler hala düşen her 5-10 legden birinin upgrade olmasını bekliyor. Malesef bu insanlar genel oyuncu kitlesinin büyük bir bölümünü oluşturduğu için Blizzard bu oyuncuları dinliyor ve oyun her patchde daha da kolaylaşıyor.

Niye bunları yapıyor peki Blizzard? Karakter optimizasyonundan efektif farmdan zerre kadar anlamayan, bir elite 30-40 saniyeden fazla zaman harcayıp anca öldürüp sonra T4 rahat gidiyor diyen bunun efektif farm sanan, bende şans yok aylardır oynuyorum bir tane class set düşmedi yeaahh diye gezen tipler bile setleri artık bir zahmet setleri tamamlasın diye....

Bundan sonra sırasıyla Kadala class set item vermeye başladı.(çok saçmaydı. Zerre kadar Torment oynayamayan tipler bile class set almaya başladı.) Class set itemlerini drop rate'i arttı. Community olayının C'sinden anlamayan sürekli ağlayıp zırlayan insanlar sayesinde legendary crafting material olayı bitti. Oyunda malesef en hızlı set tamamlama yöntemi normalde bounty yapıp riftleri forwardlamak oldu. Aksini iddia edecek varsa sabaha kadar tartışırım.

Bundan sonra ne diye ağlayacaklar peki? Oyunda end game content yok. Hep aynı şeyleri yapıyoruz vs....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 18 Haziran 2014; 13:47:55 >

• 2.1 ile getirecekleri "end game" meşgalesi ise anca zamana karşı yarıştırmak olacak. En kısa sürede bir act bitirmek, en kısa sürede T6'da Mathael kesmek, en kısa sürede rift bitirmek gibi. Gear'a göre bir sıralama değil de en kısa sürede bitirmeye göre yarışma olacak diye yazmışlar ptr notlarında. Gear iyi ise çabuk bitirirsine bağlıyorlar heralde.
    Başta zor gelir yine "great rift" olayları, sonra yine bir şeyler yapar kolaylaştırırlar. Şimdiden DH ve Monk'a her dex 1 armor demişler, 9k dex, 9k armor demek olacaksa ölümsüzlük gibi olur. Tamam dodge etkisiz kalıyor ve bir şeyler yapalım diyorlar ama oyundaki şu 5 sınıfı daha tam dengeleyemiyorlar. Dengelemeden kastım, full set iken hepsi eşit hızda kessin ya da bir sınıf daha çok dps yapacaksa kırılganlığı daha fazla olsun. PTR'da görelim DH'ları hem çok vurup, hem vault ile çok hızlı gidip, hem de hacıyatmaz olmalarını, bakalım nasıl olacak.

• ah rmahtan ne kazandım ne kaybettim ama arada bir bakardım zevkliydi
  • RMAH zamanı inna set düşürürdüm heyeceanla critli mi düştü diye bakarsın crit yok dex yok saçma sapan özellikler var. Direk kırardın. Legendirilerin setlerin bazıları mavi itemden bile kötü çıktığı oluyordu. str li wd özellikli falan filan bakıyorsun monk seti str wd özellik ne ayak. O yüzden de herkes oyunu çatır çatır bırakmıştı. Eski sistem olsa idi şimdi parti kuracak adam bulamazdın. Bakınız ana paket dönemi.

Set itemleri çok düşür deniliyor da. Evet çok düşüyor ama idare eder item setleri çok düşüyor. Ama tam anlamıyla istenilen özellikler de set item düşmesi gene zor.
    Crit olmadığı için vitayı crit yapmış. Elementel %10-12 de bir sürü itemi olanlar. Set itemini topladım deyip t3 de hala sürünüyor isen bir daha düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker_tr -- 20 Haziran 2014; 16:34:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.