Şimdi Ara

ah o günler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • noob oldugunuz yıllar nasıldı nasıl gecerdi oyunu iyi oynamaya ne zaman basladınız

• sanki oyunu yıllardır oynuyoruz
  • Şaka misin birader :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

Şaka misin birader :D

ben baslayalı bes ay oldu birader
  • arkadas anlat işte ne değiştiriyon konuyu
  • Konuyu değiştirmemiş zaten -.-" erör
  • hon/dota geçmişim olduğumdan ilk 1 hafta herolari inceledim sonrasında gayet iyiydim
    bu kadar o günler
  • Herkesi yenerdik , oyun yeni olduğu için smurf diye bir kavram yoktu , kayle op di (4 saniye falandı ultisi) . Jax te baya güçlüydü , phantom dancer dodge veriyordu birde.5 sunfire cape garenlar cirit atardı , malzahar ve kogmaw gibi orjinal herolar çıktığında çok heyecanlanmıştım , spotlight ı izleyince phreak in ses tonundan olsa gerek herkes çok güçlü beklemişti kogmaw u , sonra gelince kimse oynayamamıştı düzgün
  • ilk skill açmasını bile bilmiyodum daha sonra 2-3 oyunda öğrendim ez ve rene alıyodum skillsiz düz dalıyodum sonra malzahar ile öğrendim P ye basıp önerilen itemleri alıyodum öyle öğrendim işte kayleyi alınca düz dalıyodum sonra içimdem demek beni kılıç sandın al sana ateş diyodum ranged skillini açıyodum çok mutlu oluyodum o zaman ahan uzaktan vuruyom ebeni ******* geliyom **** şere**** bekle lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesimhane -- 7 Mayıs 2012; 20:14:12 >
  • ahh ah ssyi 15 levelde öğrendim eskiden ss denilince screenshot alırdım..

• ben baslayali 1 yil falan oldu belkide gecmistir ama tek hatirladigim miss fortune a ability power kasmistim. bayada iyi olmustu.
  • O zamanlar stinger, nashors tooth olmuyodu hep twisted treelinede master yi oynardım.Berserkers graves + 5xstinger alırdım hep.Bu uzun bi süre böyle devam etti.Sonra oyuna malzahar geldi bi denedim,aslında lolde pro olmadığımı anladım Sonra malzaharı öğrendim.5vs5 girmeye başladım ordaki adamlar çok güçlüydü.Aradan uzun bi süre geçti... ahh o eski günler summoners rift mapını ezbere bilmezdim hep kaybolurdum değişik yerlere geldiğimi sanardım Hatırladığım başka bi olaysa bi keresinde morde oynarken 2vs1 de ilk doublekillimi almıştım

• Cuma günü başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EndOfTheRoad

O zamanlar stinger, nashors tooth olmuyodu hep twisted treelinede master yi oynardım.Berserkers graves + 5xstinger alırdım hep.Bu uzun bi süre böyle devam etti.Sonra oyuna malzahar geldi bi denedim,aslında lolde pro olmadığımı anladım Sonra malzaharı öğrendim.5vs5 girmeye başladım ordaki adamlar çok güçlüydü.Aradan uzun bi süre geçti... ahh o eski günler summoners rift mapını ezbere bilmezdim hep kaybolurdum değişik yerlere geldiğimi sanardım Hatırladığım başka bi olaysa bi keresinde morde oynarken 2vs1 de ilk doublekillimi almıştım

Bendede öyleydi hep :-D bir arkadş bana öğretiyordu oyunu ilk denediğim hero leesindi. Adamın şekli falan asalet akıyor demiştim ve beğenmiştim. Oynayamıyordum ama oynadığımı sanıyordum. İtem diye bir şey bilmezdm bende ne varsa ne yoksa skillerdi herşey :-D sonra en pahalı item trinity olduğunu fark etmiştim her heroya kasabildiğim kadar trinity alıyordum :-D ah ah ne günlerdi :-D

• Oyuna ılk gırdıgımda jannayı aldım.ıtem fln almadan sureklı duz hortum atıyodum.sonra master yıyı rp ıle almıstım cok koymustu

• quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Oyuna ılk gırdıgımda jannayı aldım.ıtem fln almadan sureklı duz hortum atıyodum.sonra master yıyı rp ıle almıstım cok koymustu

Bzm zamanımızda rp vermiyorlardı :-\
  • benim ilk karakterim jannaydı. Armor olsun diye bi keresinde aegis of legion guardian angel almıştım. Off armora bak derdim. İlk öğrendiğim terim de armor oldu zaten. Jungle a gider blue buffın orda dikilirdim. Bi de arkadaşa anlatırdım değişik yaratıklar var diye o da kandırma derdi. Tabelalar vardı kurukafa işaretli korkardım yaratık falan gelcek diye geri kaçardım. Hele de baron... Baronu çok merak ederdim. Arkadaş sürekli anlatırdı baron çok güçlü tek atıyor biraz ejdere benziyor falan derdi. Tabelalardaki kurukafaları takip ederdim baronu inşallah bulurum diye tabi korkardım da ... Ahh ne günlerdi be !!

• Brand çıktı beğenmedim şimdi en sevdiğim ap carrylerden
    Lee sin çıktı op dedim ve adamakıllı oynayabildiğim sayılı champlardandı o zaman ,noobduk tabii, nerflerden sonra aynı şeyi diyemiyorum.
  • ahh ahh sezon 1 herkes çok iyi bilmiyor filan böyle çok güzeldi şu an öğrendikçe bildikçe adamların bizim hakkımızdaki düşüncelerini anlıyorum :)
  • Ghost Spellinin açıklamsına bakmamıştım.Kullanınca görünmez olacağımı sandım ilk basta ve milletin arasında daldım sonrası malum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.