Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peodAbest -- 11 Şubat 2025; 19:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısın
  • İlk başlarda benim de hevesim kırılıyordu ama sonradan alıştım..Burda her denileni takmayın.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113902010

Al hocam hemen hemen her gece birbirimize gaz verir uyuyumamak için coştururuz birbirimizi bu konu altında
  • Bu başlığın üstüne apotemi mi 345 mi diye başlık açarsan trollerim ama
  • Bu durum forumun bu bölümüne özgü bir alaycılık kültürü ne yazık ki.. Sizle var olmadı sizle yok olmayacak.. 11.Sınıftan beri 2013'ten beri buraya girerim. Geçen yılda burada çok takıldım, inanılmaz faydasını gördüm. Allaha şükür kazandım ve burada vakit geçirmenin azımsanamayacak katkısını gördüm. Ama ne yazık ki troll dediğimiz güruh ve bunların alaycılık kültürü geçen yılda vardı ondan önceki yılda.. Bu yılda var seneye de olacak.. Bende bu tarz çok konu açtım geçen yıl ama nafile, adam yapacağını yapıyor.. O yüzden trolleyeni bloklayın geçin bu kadar.. Bunlar gene iyi günleriniz, bu insanlar sınav sonuçlarının açıklanacağı dönem sizlere hayatı zehir edecek.. Siz acaba açıklandı mı açıklanmadı mı sorularıyla kendinizi yerken onlar burada AÇIKLANDI!!! diye başlıklar açıp, sizleri trolleyecek.. Ve emin olun o dönem şu hazırlık döneminden çok daha çetin geçecek, kendinizi hazırlayın..

• realist olmak trollükse evet trollüm. Duymak istediklerinizi söylemedigim için millet bana artistlik taslıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam kardeş iyi seyler soyleriz sıkıntı yok.
  • Konuyu açan arkadaşı tebrik ederim.Gerçektende insanların geleceğiyle oynamak büyük vebal.
  • Su yukarida legolas ve turevleri gibi trolleri takmayin. Onlar basarisiz olup burada bos bos takilanlardan. Bu forumda inanacaginiz tek sey kitap onerileri olsun onun disinda "140 neti nasil arttiririm", "hic calismadim 110 net yapiyorum" gibi sacma seyleri takmayin. Forumda dersleri gercekten saglam olan bir elin parmaklarini gecmez. Her sene sahit oldugumuz bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Sırf senin için açıcam bunun trollenecek nesi var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.