Şimdi Ara

Ah be Can...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçimi dökmek istiyorum sadece. Tek bir arkadaşım vardı, can dostum. Bi taneydi. Benliğimin farkına onunla vardım; hafızamda bir sürü anılar, onunla tanıştığım zaman oluşmaya başladı. Her şeyim. Hala her şeyim. Ben onsuz yapamadım. Onsuz bi an geçirmek bile çok zordu. Şuan ona canımı veririm ama o bunu bilmiyo. O tanıdığım en iyi insandı. Bana zararı gelsin asla istemedi, hala da vermek istemiyo. Fakat ben de ona zarar vermek istemedim, ben onu her şeyden çok sevdim, en çok onu sevdim, onun için yıllarca ağladım, acılarına ortak oldum, onu motive etmeye çalıştım, moral oldum. Ben ona asla kötülük vermek istemedim. Keşke Allah canımı alsa da ona verse, o devam edebilse hayatına. Çünkü tek kalptik biz, iki yarımı ayrı olmaz.
    Ben ona asla kötü demedim, asla onda suç aramadım. Ama o kendini yiyip bitiriyo, onda suç bulduğumu düşünüyo. ah ah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovamaltine -- 1 Şubat 2017; 15:42:2 >

• Biraz daha açar mısın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requizm kullanıcısına yanıt
    Ahh ahh... İki arkadaş. Dünyanın en iyi arkadaşları. Birbirlerini canlarından çok seviyo. Fakat ellerinde olmayan sebeplerden dolayı görüşemiyolar, görüşmemeleri gerekiyo. Ama ikisi de çok yaralanıyo bundan, çünkü sadece bircik arkadaşları var, başka kimseleri yok.

Arkadaşım da çok zor durumdayken bunlar olunca, çekip gitmiş, onu hiç umursamıyomuş gibi oldum. Onu sormadım aramadım, o da onu unuttum sandı. Halbuki her an yine onu düşünüyorum. Allaha iyi olması için dua ediyorum, tekrar arkadaş olabilmek için dua ediyorum. Ama yine de onu yalnız bırakmış oldum, bi başına koydum. Ahh ahh. Keşke beni vursa da alsa canımı kendine.

• Arkadaşın kız-sen erkek misin hocam

Bence cinsiyet önemli

• Turhan Durant kullanıcısına yanıt
    Cinsiyet önemli değil bence.

Neyin önemi kaldı ki bundan sonra

• ovamaltine O kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın kız dimi,

Senle çok iyi arkadaş olsak sonra ben bir anda gitsem arkamdan ağlamazsın heralde hocam xd

Bi arkadaş düşün ki her şeyin, tanıdığın herkesten çok seviyosun. Erkekti ama fark etmez yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ATV Ah be GÜZELİM!!!!!!
    16 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ovamaltine O kullanıcısına yanıt
    Erkek miydi,pardon hocam

Sorun değil, sağolasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.