Şimdi Ara

AGÜ-YTÜ-Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
8
Favori
8.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene seninle aynı siralamayi yapıp AGÜ bilgisayarı secen bir arkadasim vsr bence eger cok uzakta yasamiyorsan tanıtım gunlerine gelip ogrencilerle ve hocalarla konusmalisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tavsiyem bu puana eem okuyup yüksek lisans ile bilgisayarı da okumak böylelikle iki dalda uzman olursun ve cok iyi yerlere gelebilirsin.illa bilgisayar yazıcam diyosan,senin yerinde olsam konum avantajından YTÜ derdim.

• Bilgisayar mühendisliği zaten içerisinde tonlarca uzmanlaşma alanı barındırıyor. İnsan ömrü sadece birkaç alanında uzmanlaşmaya yeter. Bu kadar alanın üstüne bir de eem okumak biraz mantıksız geliyor bana :/ . YTÜ'nün İstanbul'da olması iş imkanları açsıından çok olumlu , bu yüzden YTÜ'yü de düşünüyorum. Ama eğitim dili Türkçe uzmanlaşma alanım orada daha kısıtlı çünkü seçmeli dersler çok kısıtlı. Ve yukarıda yazdığım diğer sebeplerden AGÜ şuan ağır basıyor.
  • O siralama ile dusuk universiteye gidilmez

• tavan puanlara da bak.
    agü 486,23145
    hct 470,28834
    yıldız 477,01363
  • AGÜ
  • Bilisim okunacak sehir istanbul'dur, bir de ankara'dir. Kayseri nedir allasen ya

Böyle konulari gördükce benim de özel üniversite acip parayi kirasim geliyor, reklam denen sey oldugu müddetce sirtim yere gelmez valla.

• Agü de iyidir pişman olmazsınız diye düşünüyorum.ytu veya agu hangisi kafana yatiyosa onu yaz tercih senin

• AGÜ devlet üniversitesi. Evet Kayseri'de olması bir eksi ama diğer imkanları kapatıyor gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lateralkorteks

AGÜ devlet üniversitesi. Evet Kayseri'de olması bir eksi ama diğer imkanları kapatıyor gibi gözüküyor.

Pardon o basari araliginda o kadar imkan veren devlet universitesi gelmedi aklima özeldir diye yapistim hemen, dusunulebilir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

AGÜ devlet üniversitesi. Evet Kayseri'de olması bir eksi ama diğer imkanları kapatıyor gibi gözüküyor.

Pardon o basari araliginda o kadar imkan veren devlet universitesi gelmedi aklima özeldir diye yapistim hemen, dusunulebilir tabi

Arkasında vakıf var gene. Tam devlet üni sayılmaz.
  • Evet devlet üniversitesinden daha iyi, vakıf desteği de var.

Hala AGÜ ve Hacettepe arasındayım ama AGÜ ağır basıyor.
  • ankarami istanbul mu karar ver sec birini kendine yazik etme aguye gitme ama muhendislikte ytu>hacettepe unutma

• Nedenlerinizi belirtirseniz sevinirim. Kendime yazık edicek bir durum olmadığını düşünüyorum. Zaten diyelim üniversiteyi beğenmedim(ki çooook düşük bir olasılık ) değiştirme mümkün :) .
  • quote:

Evet devlet üniversitesinden daha iyi, vakıf desteği de var.

Hala AGÜ ve Hacettepe arasındayım ama AGÜ ağır basıyor.

bana kalırsa hem hacettepe'yi hem agü'yü gez; ikisinin de hocalarıyla , öğrencileriyle konuş öyle karar ver. agü'nün tanıtım günlerini bulamadım heralde özel bir takvim ayarlamadılar, hacettepe'ninki de 10-11-12 temmuz.
  • AGÜ tanıtım günleri 14 temmuza kadar ayrıca konaklama yeme içme vs. ücretsiz :) . İlk ona gideceğim dönüşte de Hacettepe'ye gitmeyi planlıyorum.
  • sıralaman 9 binmiş zaten bence ytüye git ortalamanı yüksek tut sonra itüye geç gerçi buna agüye gidipte yapabilirsin hatta agü burslarla filan daha avantajlı ama yinede sen bilirsin itüye geçemezsen ytüde kalmak daha avantajlı gibi ayrıca ben okulların isimlerine çok takan birisiyim abdullah gül diye üniversite mi olur kayseri filan yapsalardı daha iyi sırf özyeğin i ismi için yazmamıştım
  • Ben isimden çok üniversitenin akademik , dil ve sosyal imkanlarına bakıyorum. İTÜ güzel bir üniversite eğer memnun kalmazsam geçmeyi düşünebilirim. YTÜ ve Hacettepe'ye geçmek daha da kolay olur sanırım. Yani eğer üniyi beğenmezsem bile sorun yok gibi.
  • nerede oturuyorsun ve imkanlarını bilmiyorum ama mümkünse bilkent %50 çok ideal.
  • YTÜ tartışmasız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.