< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A582340E0 -- 4 Ağustos 2020; 15:20:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A582340E0 -- 4 Ağustos 2020; 15:20:51 > |
Hocam ben de AGÜ'deyim. Aynı okulda olduğumuza emin miyiz? İşsizlik sorununu nereden biliyorsun mezun olup hiç bir yerden kabul alamadın veya staja başvurdun bi yere kabul alamadın mı? Veya istatistiksel olarak AGÜ'den mezun olanların iş bulma oranını söyleyebilir misin? Yukarıda hazırlık ve taban puanlar hariç hiçbir değerlendirme göremedim. Bölüm özelinde şikayetlerin nelerdir? Veya daha önce estü, gtü gibi yerlerde daha önce derse girdin mi? Girdiysen bölüm olarak farklı gördüğün ve AGÜ'de bu eksik dediğin şeyler neler? Bölümünde en sevmediğin ve sıkıntın olan ders ne sence? Bu sorulara cevap vermezsen afedersin ama fikir beyan etmek için değil sadece AGÜ'yü kötülemek için bu başlığı açtığını düşüneceğim. Yoksa herkes fikrini özgürce söyleyebilir ona lafım yok fakat burada insanları yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A582340E0 -- 4 Ağustos 2020; 14:58:33 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |