Şimdi Ara

AGT Kurye Kapandı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Ziraat bankası kartım ve Amazon gönderim ayrı günlerde AGT Kurye’ye teslim edildi. Güvenliği olan bir sitedeyim ve evde sürekli birileri var. Fakat gönderilerimden birisi “Alıcı Adreste Tanınmıyor” diğeri ise “Alıcı Adresten Taşınmış” şeklinde güncellenmiş ve aynı gün iadeye gönderilmiş. Şikayet oluşturdum dönüş yapan olmadı. Firmayı arıyorum ulaşabildiğim kimse yok. Güvenliğe soruyorum AGT’den gelen yok. Firma ortada yok ama sipariş edilen ürünlerin bir şekilde gönderilerini ilgili firmadan alabiliyorlar. Tek sorun teslim etmeden iade olarak aynı firmaya ertesi gün geri gönderiyorlar. Sanırım hiç teslimatsız iadeler ile işi çevirmeye çalışıyorlar. Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu? Özellikle Amazon’a belirttim durumu İstanbul/Pendik bölgesindeyim onlarda ulaşamadı. Kargonuz iade olarak bize geldiğinde başka bir kargo firması ile göndereceğiz dediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 29 Kasım 2023; 14:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu kargo firmaları ciddi sorun çıkartıyor, yoruyor, çeşitli şikayetler var. Kargo işleri ülkede düzelmedi, düzelemedi bir türlü. AGT de sorunlu firmalardan birisi, insanlar şikayetçi. Kapandığını duymadım ama fazlasıyla problemliler, ilgili kuruluşlara ulaşıp çözüm bulmalarını sağlayacaksınız, yapabilirseniz AGT'ye ulaşıp iş yapmalarını sağlayacaksınız, yoracak maalesef bu süreç tabii. Umarım işlerinizi halledersiniz.

  • agt artık bozdu kendini bundan 1 yıl önce hiç sorun yoktu 5-6 ay önce bazen aynı gün getiriyordu bazen sorun çıkıyordu şuan aynı günü geçtim 1-2gün sonra bile getirmiyor ve amazon müşteri politikasından dolayı her sfeerinde prime üyeliği parasını iade ediyor ya da ürünün parasını bu da şirketi lekeliyor sonuç olarak bu yüzden ankara ve istanbulda da aynı gün hizmetini durdurmuş ankarada en az 2 günde geliyor artık müşteri hizmetlerine yazdığımda kendi lojistik hizmetine geçiş yapacaklarını söyledi umarım geçerlerde agtden kurtuluruz

  • Amazondan ne aldıysam Agt ile geldi.Hiç bir sorun yasamadım.Son 2 siparişimdede adamcagız 5 kat tırmanmıs ben evde yokum tabi .Aradı assağıya bırakayımmı diye markete ben kısaca bir yanlıslarını hiç görmedim..



    Bölge ve sehire göre bu kargo hizmetleri sıkıntı cıkarabiliyor.Asırlardır yurtiçi ile çalısıyorum 1 keer sorun yasamadım.Ama bakıyorum illalah eden de var .

  • Mayhoş kullanıcısına yanıt
    Bankada çalışıyorum. Gönderdiğimiz kartlar müşterilere 2 ayda ulaşmadığı oluyor. Bu kuryeler genellikle AGT kurye ve Kuryenet oluyor. Kuryelerin günlük kotası vardır. Atıyorum 50 adrese teslim etmeleri gereken şeyler vardır. Eğer günde 30 adrese gidip 20 adrese yetişemezlerse müşteriye adresinize geldik ama ulaşamadık diye mesaj atarlar. Ama genel olarak bakacak olursak kuryeler maalesef çalışmıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.