Şimdi Ara

Ağrı kesiciler mucize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş mümkün olduğunca ilaç içmiyeyim içmiyeyim diyorum başım ağrıdığında biraz dayanayim bol su içeyim, burnuma nane yağı çekeyim, sıcak duş alayım, buz kompresi yapayım diyorum ilaç hariç 1000 tane şeyi deniyorum 10 saat boyunca acı çekmeye devam ediyorum hiçbir şey işe yaramıyor ondan sonra yarım saat önce bir tane Arveles attım yarım saat içinde tak diye kesti ağrımı.

O değil başım çok sık ağrır benim her ağrıdığında bir ilaç içsek sonumuz ne olur?

Sizde ne derece işe yarıyor ağrı kesiciler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hafif ağrılarda aspirin tercih ediyorum
  • Ağrı kesiciye çok yüklenmeyin bir süre sonra bağışıklık kazanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPATULA!

Ağrı kesiciye çok yüklenmeyin bir süre sonra bağışıklık kazanırsınız
    İçmeden de geçmiyor ki hocam binbir çeşit alternatif yöntem deniyorum. Ağrı git gide artıyor bekledikçe, en son dayanamayıp yine içiyorum. Haftada bir içer oldum nerdeyse.

• PacTyson P kullanıcısına yanıt
    Hocam bi taraflarınız açık mı yatıyosunuz
  • Ne tip ağrı hocam. Bende gerilim ağrısı ilkokuldan beri oluyor. Son 4 5 yildir cok agri kesici kullandim. İşe yarayan en düşük dozu bulup onla devam etmek lazım. Ben hep vermidon kullanirdim lisede işe yaramazdı. Uni de minosetle taniştim. Guzel. Hem hafif galiba hem bende işe yaradı.

Ben uykum varsa icmiyor ve yatmaya 3 4 saat varsa icmiyorum. Ama oteki turlu artarak devam ettiği için mecbur :/ yoksa uyutmuyor da

• streç ile patates dilimlerini bağla alnına. Şaka yapmıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baş ağrısını basitleştiren biziz maalesef. Ağrınızın düzelmemesi normal ağrı kesicisiz. Vücudunuzda ters giden ciddi birşey veya birşeyler var. Ağrı kesiciler uyuşturucudur. Etkiyi gizler, tedavi etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C834D35AF -- 6 Şubat 2019; 0:35:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.