Şimdi Ara

Ağrı'da yerde yatan yaralı askerlerin yardımına HDP'liler koşuyor(SSLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medya gerçekleri söylemiyor. Ağrı'da her ne yaşandıysa bilin ki medyanın söylediği gibi değil.
    Yerde yatan askerler öylece kendi haline bırakılmış.
    Çoğu yaralı.
    Çoğu ateş çemberine alınmış.
    Birileri sırf askerler ölsün diye onları oraya,o volkanik alana sürmüş.
    Görgü tanıklarına göre askerler pkk'lıların zaten orada olduğunu 2.5 yıldır biliyordu.
    Ve bu süre zarfında her iki taraf da çatışmamak için oldukça özen gösterdi.
    Buna rağmen dün,bir grup tim helikopterle pkk'lıların bulunduğu alanın ortasına indirildi.
    Çatışma çıktı.
    Askerler yaralandı.
    Ve çoğu asker yerdeydi,hedefti.
    Çatışma çıktığını öğrenen halk,canlı kalkan olmak için çatışma alanına koştu.
    İlk gidenler yerde 8 askerin yaralı yerde yattığını gördü.
    Onlara yardım etti.
    Onlara yardıma giden 6 çocuk babası HDP eski Diyadin bşkanı helikopterle açılan ateş sonucu boğazından vurularak öldürüldü.
    Aşağıdaki fotoğrafları sürekli takip ettiğiniz medyadan göremeyeceksiniz. Çünkü gerçekleri vermezler.
    Not: Bu arada görüntüler ve açıklamaların olduğu ve bu açıklamalarda yerde yatan askerlerin "bizi bilerek ölüme yolladılar" şeklinde açıklamaları varmış.
    Birileri orada ecel terleri dökerken,bazıları da burada rahat koltuklarında salya sümük ona buna saldırıyor.

Fotoğraflar kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 12 Nisan 2015; 16:36:30 >

• Bunlar da yaralı askerlerden kalanlar...
    Edit: Çatışmada 1 pkk'lı da hayatını kaybetti. Cenazesini pkk'lıların aldığı söyleniyor.

Fotoğraflar kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsaac Newton -- 12 Nisan 2015; 16:37:03 >

• hem askeri şehit et sonra da ben yapmadım de
    sizde ki de iyi kafa doğrusu.
    madem asker öldürmüyorsunuz neden dağa çıktınız?
    derler adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

hem askeri şehit et sonra da ben yapmadım de
    derler adama

Kafan mı güzel senin?
    Askerlerin ölmemesi için birileri ölmüş orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorguçadam

hem askeri şehit et sonra da ben yapmadım de
    derler adama

Hahah yas kac

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• al gülüm ver gülüm
  • PKK'nin 2,5 yıl değil, yıllardır orda olduğunu hükümet zaten biliyor. Git orada kiminle konuşursan konuş anlatırlar. Bu sevgi pıtırcıkları hükümetten yüz buldukları için azıtıyorlar. Hükümet oradaki halkı yıllardır bu şeref yoksunlarına karşı yalnız bıraktı. Sadece Cizre'de 180 tane hendek var, polis çok çok aşırı bir durum olmadığı sürece gitmiyor bile. Kendi mahkemelerini, kolluk örgütlerini kurmuş güya güvenliği sağlayan, haraç kesip, yol kesip, korkudan halkın yaylalara çıkamamasını sağlayan yine bu eşkiyalardır.

Kardeşim bu hükümet bizi o kadar demokratik yaptı ki dağdan inen terörist cumhurbaşkanı adayı oldu anladın mı? Bu yapılanların hiçbiri yanınıza kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haha güzel deneme ama yemezler. pkk'nın en has destekçisi ve temsilcisi bu hdp'li terör sevicisi tipler. Başka kapıya yol alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiGER001

Haha güzel deneme ama yemezler. pkk'nın en has destekçisi ve temsilcisi bu hdp'li terör sevicisi tipler. Başka kapıya yol alın.

O kadar şey yazdım,fotoğraflar var. Bu kadar zavallıca bir açıklama ile mi kendini avutacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Haha güzel deneme ama yemezler. pkk'nın en has destekçisi ve temsilcisi bu hdp'li terör sevicisi tipler. Başka kapıya yol alın.

O kadar şey yazdım,fotoğraflar var. Bu kadar zavallıca bir açıklama ile mi kendini avutacaksın?

Zavallıca olan sizin durumunuz ! Irkçı hdp'ye, terörist hdp'ye vatanını seven adam sempati beslemez. Aponun yol arkadaşı selo'ya prim yok.
  • quote:

quote:

quote:

Zavallıca olan sizin durumunuz ! Irkçı hdp'ye, terörist hdp'ye vatanını seven adam sempati beslemez. Aponun yol arkadaşı selo'ya prim yok.

Ben sempati beslemeniz için konuyu açmadım.
    Sadece orada neler yaşandı,bilin öğrenin dedim.
    Yoksa hangi partiye oy verdiğin,ideolojin fikirlerin beni çok da alakadar etmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yoksa hangi partiye oy verdiğin,ideolojin fikirlerin beni çok da alakadar etmiyor.

Orada neler yaşandığını en iyi siz bilirsiniz tabii, ateş eden de sizsiniz, yardıma giden de... Türk - Kürt ayrımı değil benim derdim, bu toprakların aşığı bütün Kürt'lere saygım sonsuz. Sizin gibi terör destekçilerinin zamanı elbet gelecek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orada neler yaşandığını en iyi siz bilirsiniz tabii, ateş eden de sizsiniz, yardıma giden de... Türk - Kürt ayrımı değil benim derdim, bu toprakların aşığı bütün Kürt'lere saygım sonsuz. Sizin gibi terör destekçilerinin zamanı elbet gelecek.

Kendi kendine konuşup duruyorsun.
    Amacın ne senin?
    Kim terör destekçisi olmuş.
    Sırf bu yazdığın şey bile beni bu forumda hedef göstermektir.
    Cezai sorumlulukları vardır.
    Haddini bil.

• Cevap veremeyişiniz...
    Bundan dolayı herkesi terörist ilan edişininiz...
    Bu acı serzenişlerin doruk noktasına çıkması ile zavallılaşmanız...
    Böyle olduğunuz müddetçe daha çok sırtınıza binerler...
  • quote:

Cevap veremeyişiniz...
    Bundan dolayı herkesi terörist ilan edişininiz...
    Bu acı serzenişlerin doruk noktasına çıkması ile zavallılaşmanız...
    Böyle olduğunuz müddetçe daha çok sırtınıza binerler...

HDP ne ?

PKK'nın meclisteki kolu değil mi ?
  • Ulan terörist herif bak ya yemin ediyorum sinirden deliriyorum su an. Şu başımızdaki turk düşmanları olmasa sizi görürdüm o zaman. Ulan elin teroristi gelmiş forumda pkk propagandası yapıyor bu yönetici denen varlıklar nerede düşünce özgürlüğü heralde bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Allahın Kulu

Ulan terörist herif bak ya yemin ediyorum sinirden deliriyorum su an. Şu başımızdaki turk düşmanları olmasa sizi görürdüm o zaman. Ulan elin teroristi gelmiş forumda pkk propagandası yapıyor bu yönetici denen varlıklar nerede düşünce özgürlüğü heralde bu ?

Neresi pkk propagandası söyler misin?
    Nerede övmüşüm.
    Ne demişim açıklar mısın?
  • quote:

quote:

Ulan terörist herif bak ya yemin ediyorum sinirden deliriyorum su an. Şu başımızdaki turk düşmanları olmasa sizi görürdüm o zaman. Ulan elin teroristi gelmiş forumda pkk propagandası yapıyor bu yönetici denen varlıklar nerede düşünce özgürlüğü heralde bu ?

Nerede övmüşüm.

Her yorumunda hdp yi savunman. Şu başlıktan bile belli terörist olduğun. Hdp iyilik meleği ? Zaten kurtsun diye biliyorum , hdp yide savununca otomatikmen terörist oluyorsun . Salak mı zannediyorsun karşındakini ? Allah bilir her askerimiz şehit olduğunda sevinçten pkk marşları soyluyorsundur yerinde . Turk düşmanı hain herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 12 Nisan 2015; 14:00:03 >

• Diğer 3 fotoğrafda askerler gözükmüyor ama sondaki ölmüş kişi Cezmi Budak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nerede övmüşüm.

Her yorumunda hdp yi savunman. Şu başlıktan bile belli terörist olduğun. Hdp iyilik meleği ? Zaten kurtsun diye biliyorum , hdp yide savununca otomatikmen terörist oluyorsun . Salak mı zannediyorsun karşındakini ? Allah bilir her askerimiz şehit olduğunda sevinçten pkk marşları soyluyorsundur yerinde . Turk düşmanı hain herif

HDP TBMM meclisinde şu an.
    Meclis dediğin yerde ülkenin askeri,bakanı ve vekilleri olur.
    Benim gösterdiğim fotoğraflarda insanlar askerin ölmesi yerine ölmemesi için mücadele ediyorlar.
    Ve öldürülüyorlar.
    Okuma yazman yok mu tözsüz ilinek?

O mecliste evet vekil bulunur , asker bulunur

Ama bu meclis , Tbmm nin ilk açıldığı zamanki gibi sadece vatanseverlerden oluşmuyor

Sen ve senin gibi teröristler, ülkenin başındaki turk duşmanları ve terör sempatizanları sayesinde o mecliste

O mecliste bulunmayı hakediyor musunuz ? Bu hükümet düştükten sonra sen ve senin gibilerin burnundan fitil fitil getirilecek merak etmeyin. Dua edin düşmesin akp , sayesinde bu kadar ozgursunuz. Bir gün olacak ya hepiniz doğduğunuz buyuduğunuz mağaraya gideceksiniz , yada leşiniz toprağı pisletecek , bunu unutma

Ulan bir de medya yanlış gosteriyormuş ,

Görüyoruz pkk yandaşı ak medyayı. Sizin kellenizi kesip top oynayan ışıda nasıl düşman kesilip , sürekli kotulemek için haber çıkartıp millette ona karşı savaşan ypg ye sempatizanlık uyandırmak istediklerini de goruyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 12 Nisan 2015; 14:16:19 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.