Şimdi Ara

Agresif Olamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mid ve solo oynarım genellikle ancak early gamede biraz pasif kalıyorum agresif oynamaya rakipe yaklaşmaya çekiniyorum sanki bir anda cok fazla bir hasar yiyecekmişim gibi geliyor ancak bu sorun mid ve late gamede yok yeterince agresif olabiliyorum agresif oynuyan arkadaşların tavsiyeleri nedir nasıl biraz daha agresif olabilirim earylde

• Nasil agresif olabilirim earlyde demissin. Agresif oynayarak . Karakterleri iyi tani. Karakterin potansiyelini bil. Karsinda bir renekton varsa earlyde pasif kal . Ama ne bileyim bir kassadin varsa ustune git Ne kadar damagebatip yiyecegini bilmen lazim. Pratikle ilgili birsey bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agresif oynamana gerek yok earlyde farm yapmaya ve onun önüne geçmeye çalış zaten farm ile birlikte gerisi gelicektir
  • Early de en iyisi pasif kalmak bence çünkü agresif olursanız rakibe yaklaşıyosunuz otomatikmen ve jungleların ganki için güzel bir yemek oluyorsunuz.Pasif kalıp farm yapıp kesiceğinizden emin olduğunuz vakit saldırmanız en hayırlısı olur
  • Kassadin,Akali gibi herolarda onların başını eze eze oyna farm yüzü göstertme.Yoksa latede onlar senin başını ezer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bendede var . birde toplane oyuncusu olunca sıkıntı oluyor. Ama epey geçti gibi mesela renekton riven oynarken korkmadan agresif oynayabiliyorum.

• harass la harasslanma basit taktik agrasif olacam diye minion kacırmamayada çalış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında tecrübeyle alakalı bu her oyunun early kısmında agresif oynanmaz, trade yapınca karlı çıkabileceksen gir.Bunun içinde rakibin skillerini düşün ve itemlerinize bak, üstünsen veya canını yenileyebileceğin skillin varsa çekinme trade yapmaktan.
  • karakter mekaniklerini iyi anlaman lazım agresif oynamak için ve beyninin hızlı çalışması lazım bana göre :D
  • öncelikle farmın iyi olmalı agresif oynarken push yapmamalısın. ama eğer roaming yapıcaksan hızlıca pushlayıp ve harraslayıp diğer lanelere gideiblirsin. yani roam yapıcakkende gidip last hit bekleme. skillerini kullanarak wavei temzileyip öye gidersin. daha sonra kendi karakterini iyi bilmen lazım. yani örneğin skilllerin base damagei yüksekse earlyde senin agresif olman lazım en basitinden. çünkü itemsız oalrak diğer herolardan üstünsün. karşındaki heroyu da bilmen lazım. o heronun potansiyelini senin skillerine karşı ne yapabilceğini hesaplaman lazım ve hızlı olmalısın. ayrıca minion aggro tutmaman laızm(yani minionlar sana vurmamalı yada az vurmalı- 3-4 levelda mesela sadece minionlardan 200 damage bile alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 5 Temmuz 2013; 6:56:06 >
  • Havlayan kopek isirmaz.

Cok konusandan degil sessizinden kork.

Cok konusan cok acik verir.

Unutma bunlari cekirge rahat oyna, sakin ol, her seyin bir yeri var. Yerinde atar yerinde pasiflik en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Havlayan kopek isirmaz.

Cok konusandan degil sessizinden kork.

Cok konusan cok acik verir.

Unutma bunlari cekirge rahat oyna, sakin ol, her seyin bir yeri var. Yerinde atar yerinde pasiflik en iyisi.

adam usta kanıyla ferman yazmış resmen iyi dinle bunu
  • Wardsız kalma agresif oynamak istiyorsan trade girmekten çekinme minion fazlalıgı senin yanindaysa veya menzilin karsindakinden fazlaysa( her champ için geçerli degil)
  • karakterinin ne yapacağını bilmen lazım.

mesela vladimirle oynarken 4-5 lwl e kadar adama saldırmıyorum bile. daha sonra adamı kule altına sokuyorum lwl 7-8 gibi %80 kill alabiliyorum. başlarda harraslıcam diye ugrasırsam alamayabilirim cünkü.
  • Bende aşırı agresiflik sorunu var 2-3 levelde fb alıyorum aşırı derecede pushlayip adamı kule altına sokuyorum farm yapmasını engelliyorum sonra defalarca turret dive yapıp adama defalarca kill veriyorum üstünlük ona geçiyor yediğim gankler de cabası

• Agresif oynarsan riske girersin. He birde agresif olup minion farm yapmayıp adamla uğraştıktan sonra bir de gang yersen veya ölürsen çok zarardasın demektir.
  • onlar anana küfretti evlat şimdi git ve early de hepsinin ..

Canına oku

• Agresif oynayabilmek için oyunu çok iyi bilmek gerekli. Ben S1'den beri oynuyorum. Mütevazi olamayacağım , oyunu çok iyi biliyorum. Top Lane'de kolay kolay ezildiğim görülmemiştir. Oynadığım champ'ı ve karşındaki champ'ı çok iyi bilmen lazım. Mekanikleri çok iyi bilmen lazım. Örneğin her hangi bir melee fighter ile Kennen gibi bir karaktere karşı oynuyorsun. Trade girmek zor , sen girene kadar çok damage yersin. Burda zamanlama önemli , karşındaki champ'ın skillerinin cooldown'ını bile bilmen önemli. Bilmiyorsan bile hafif trade girip bir süre tartman lazım. En önemlisi juke'lar. Skill shotları yememen lazım. Bir kaç örnek vereyim.

Garen oynuyorum top'ta bir kaç gün önce , Kennen geldi karşıma. Gerçi Garen pickle'yince Kennen geliyor karşıma genelde. Tenacity ayakkabı ilk item'ımız oluyor bu durumda. Kennen'in Q skill'ini her seferinde bertaraf ettim neredeyse. Yapamıyorsan minion arkası kalırsın mesela. Fight başlatmayacak bile olsam Q ile üzerine koşuyordum sırf skillerini boşaltsın diye , Q dan zaten kaçıyorum , silence yememek için E skill'i ile kaçıyor. İşte bu rakip oyuncuya energy problemi yaratıyor. Bu problemi yaşattıktan sonra trade gir , her türlü kârlı çıkarsın.

Çok mu harras yiyorsun ? Zararlı çıksan bile trade gir ama ölme. Adamın ne varsa üzerine boşaltmasını sağla , ama ölme. Base atınca hızlı koşturan şu bot var ya. Ondan yap. Trade girdikten hemen sonra lane'e koş yine aynı şekilde fight başlat , ibre tamamen senden yana. Early'de kule altı iyi farm yapamayan karakterlere karşı base damage'i yüksek iyi pushlayan karakterler pickle , harrasla , pushla , wardla , adamı bezdir. Olay budur.

Gank yediğinde tırsma. Hp'si düşük olana ignite'ı dayayıp vurabildiğin kadar vur. İgnite'ı fight başlar başlamaz kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Nasil agresif olabilirim earlyde demissin. Agresif oynayarak . Karakterleri iyi tani. Karakterin potansiyelini bil. Karsinda bir renekton varsa earlyde pasif kal . Ama ne bileyim bir kassadin varsa ustune git Ne kadar damagebatip yiyecegini bilmen lazim. Pratikle ilgili birsey bu.

+1 6ya kadar agresif oynamazsan kassadin latede ağlatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55ekrem

Mid ve solo oynarım genellikle ancak early gamede biraz pasif kalıyorum agresif oynamaya rakipe yaklaşmaya çekiniyorum sanki bir anda cok fazla bir hasar yiyecekmişim gibi geliyor ancak bu sorun mid ve late gamede yok yeterince agresif olabiliyorum agresif oynuyan arkadaşların tavsiyeleri nedir nasıl biraz daha agresif olabilirim earylde

zamaninda kendi heronun early game damage ni test etmemissin simdide korkuyorsun. Daha gec olmadan ogren herolarin earlylerini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.