Şimdi Ara

AGP Texture Acceleration Disabled!(AGP Doku Hızlandırması Devredışı!) Nedir Problem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynamadan önce bir sıkıntı yok fakat oyuna başladığımda özellikle(frozen throne-dota)ekran donuyor kalıyor.Ekran aniden donuyo oyunun 2.dksı da olabiliyor 70.dksı da.Sorasında ses geliyor ama görüntü kalıyor.ctrl+alt+delete yaptıgımda oyunun çalıştıgını gösteriyor(running).Masaüstü duvarkağıdı değişiyor.Kendi kafasına göre mavimsi bir arkaplan atıyor.Biraz beklediğimde mavi bir ekran beliriyor ne yazdıgını tam kavrayamadan reset atıyor makina.Sanırım ekran kartıyla ilgili ama emin değilim.
    Laptop 4 senelik ama oyunu kaldırma gibi problem yok fear oynuyordum warcraftı hayli hayli oynatması lazım.Güncellemeler tamam gibi zaten ekran kartı Geforce go 6400 eskimiş bir model yani artık nvidianın sitesinde de yok.
    Çözüm önerisi olan varmı arkadaslar
    İlginize teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenomer -- 7 Temmuz 2010; 18:44:00 >

• 1-Sadece bu oyunda mı bu hatayı alıyorsunuz, grafik ayarlarını düşürerek deneyin birde.

2-Başlat>Çalıştır'a ''dxdiag'' yazıp ENTER layınız. Display sekmesinden AGP Texture Acceleration ve Direct3d Acceleration seçenekleri ''Enabled'' olması lazım, ''Disabled'' ise driverlarını kurmanız gereklidir, Notebook'un marka ve modeline uygun bir şekilde sitesine girerek gerekli VGA driverını indirirsiniz...
  • oyun başlamadan önce agp,directdraw,direct3d etkin durumda oyun donduğunda dxdiaga bakıyorum bi tek agp devredışı.oyun özelliklerin altında zaten de yine de grafikleri düşük tutarak oynuyorum problem devam ediyor.age of oynarken problem yok luxor ve pontifex oynarken de donuyor ama warcrafta göre daha geç donuyor.ekran kartının ısınma sorunu vardı fanını temizlettim usb fanla oynuyorum ayrıca.sony vaio fs 415s nvidia geforce go 6400 128mb model bu.driverlarla ilgili problem oldugunu sanmıyorum.eski zaten güncel durumda
  • Isınma sorunundan dolayı oluyor bu. Ekran kartı bir süre sonra oyunu kaldıramaz oluyor ve bazı özellikleri devredışı kalıyor. Restart sonrası tekrar AGP düzeliyor ama sonra gene aynı sorun doğuyor.

DirectX en son paketi yüklü olmalı, ekran kartı ve ses kartı sürücüleri de güncel olmalı.

Elden gelen tek şey bunlar. Isınma sorunu yaz aylarında ille de olacaktır. Klima başında oynayıp bir de USB soğutucu kullanmak lazım.
  • merhabalar su ozelliklere sahip laptopum formattan sonra agp doku hızlandırması yok diyor ayrdım eder mısınız
    tür : Intel® GMA 900
    bellek kapasitesi : en fazla 251 MB toplam kullanılabilir grafik belleği
    bellek türü : paylaşılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.