Şimdi Ara

AGP ekran kartı kullananlara müjde :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire'nin yeni AGP kartı HD3850 cıkmıs :) Ve exa stoklarında bulunuyor.. ALmak isteyen v.b icin bilgi olarak söylim dedim
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=4539

AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio
  • bu kart acaba intel 2.8 işlemci olan bilgisayara takılırmı arkadaşlar,yani crysis gibi oyunları ucundan kıyısından oynatırmı.

• o fiyatlar yalan 240 dolara 8800gt bulunuyor artık. firmaların net sitelerine güvenmeyin gidip kendiniz birebir görüşün

Orjinalden alıntı: [GameX]Bortu

o fiyatlar yalan 240 dolara 8800gt bulunuyor artık. firmaların net sitelerine güvenmeyin gidip kendiniz birebir görüşün

Zannedersem arkadaşlar ATİ 3850 AGP kartdan bahsediyor.

Konuyu anlamadan daha CPU bölümünde işlemci sorana Core2Duo Ekran kartı bölümünde de 8800GT tavsiye ederseniz firmalar size bonusmu verecek ?
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gündoğdu

quote:

Orjinalden alıntı: [GameX]Bortu

o fiyatlar yalan 240 dolara 8800gt bulunuyor artık. firmaların net sitelerine güvenmeyin gidip kendiniz birebir görüşün

Zannedersem arkadaşlar ATİ 3850 AGP kartdan bahsediyor.

Konuyu anlamadan daha CPU bölümünde işlemci sorana Core2Duo Ekran kartı bölümünde de 8800GT tavsiye ederseniz firmalar size bonusmu verecek ?

hayır orda bir linkte pci-ex 3850 için normalden çok yüksek fiyat söylenmiş o yüzden site fiyatlarınan inanmamaları gerektiğini söyledim. Dikkatli okursanız arkadaş 2 link vermiş ve pci-ex ve agp arasında çok fazla fiyat farkının olmadığını belirtmiş.

• pcı da bide 256 mb lık olanı var 3850 nin o daha ucuzz....ama bu verdiğim linkdekiler 512 mb lıkları.....256 mb la 512 mb arasında 30 dolar farkediyo.....

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

AGP kullanan en yüksek konfigürasyonlu bilgisayarın işlemcisi, anakartı ve RAM'leri nelerden oluşuyor bilen var mı acaba?

Benim sistemim galiba ama emin değilim, el elden üstündür.

Athlon 64 s754 2.2@2.6 venice
    2 gb ddr 400
    asus k8n nforce3 250

Orjinalden alıntı: zalimferi

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

AGP kullanan en yüksek konfigürasyonlu bilgisayarın işlemcisi, anakartı ve RAM'leri nelerden oluşuyor bilen var mı acaba?

Benim sistemim galiba ama emin değilim, el elden üstündür.

Athlon 64 s754 2.2@2.6 venice
    2 gb ddr 400
    asus k8n nforce3 250

Öyleyse senin bilgisayarın (veya varsa biraz daha üstü) tamamen gözden düşmedikçe AGP ekran kartları üretilmeye devam edecek. Sürekli yeni anakart, işlemci, RAM falan çıkıyor bu AGP bir türlü bitmiyor.

Bu ekran kartı üreticileri de ne aç gözlü kardeşim beee... Bende Pentium 200 MMX var. Şöyle canavar gibi PCI veya ISA ekran kartı çıkarsalar da Crysis oynasam. Çıkarsınlar hemen alacam.

• benim sistemde idare eder :)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.