Şimdi Ara

Aglamayın artık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya herkes kafasına gore ip ler atıo yok oyunda yım yok oyuna giremiom yok start gelmio aglamayın ya oturun oyunun gelmesini bekleyin adam gibi su coluk cocuk yok oyun gelmio bilmem ne herkes kafasına gore bisiler yazıo bussuru topic oluo lutfen acmayalım artık...

"Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
    "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• açmalari yanlis tek topicten gitseler daha iyi olur ama ipler gerçekten sallama değil deniyorsun 5dk o ip ile giriliyo bi daha girilmiyo çok gariplesti K.O

Eger dikkatLi baKarSaniz Tüm Topiclerde Sorun nerdeYse Ayni..
    MERZİFONLU KARA MUSTAFA PAŞA'NIN TORUNU

• okulu biten ler naapcak :)
    "Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
    "Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır."
    "Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz… Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık dayanamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.