Şimdi Ara

ağız okuyan var mı, ne diyor egemen hakeme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakem resmen feneri biçmiş, geçmiş olsun. sarı kart bile yok pozisyonda. önce sarı sonra direkt kırmızı. hakem öyle bi koşmuş ki adamın üzerine ağız burun dalacak gibi. böyle hakem olmaz. akşamdan hanımıyla kavga etmiş, pazar günü çayırda koşmaya gelmiş resmen. forma kırmızı olsa ispanya da matador sanacaktım egemene doğru koşarken

• Bana kufur etmedi gibi geldi ama tam olarak bilmiyorum. Kirmizidan sonra emre hakeme şerefsiz dedi ama eyyamci hakemimiz onu atamadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne yürüdü ya öyle böyle değil liseli kavgasında elemanı böyle itersin.
  • Devre arasında Aziz Yıldırım sormuş küfür veya hakaret ettin mi diye, hayır etmedim demiş. Sadece "ben naptım, ben naptım" demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Devre arasında Aziz Yıldırım sormuş küfür veya hakaret ettin mi diye, hayır etmedim demiş. Sadece "ben naptım, ben naptım" demiş.

Yav pozisyonda adamın ağız okunuyor. Sarı kartı yedikten sonra uzaklaşıyor. Elleri kapalı bir şekilde ben yapmadım dediği çok net görülüyor. Ben mi yanlış görüyorum?
  • naptım ben ? , naptım ben ? demedimi benmi yanlış gördüm arkadaş ayıp bukadar emek hırsızı olmasınlar .
  • Egemen haksızlığa uğradı. İnsan üzülür, sinirlenir ama hakemi fiziki olarak taciz etmek de nedir yahu. Bir de çok komik bir kaç takım arkadaşı zor tutuyor. Bırakın tutmayın görelim bakalım ne yapacak. Artiz artiz tavırlar. Tutmayın lan beni falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    10 ay önce açıldı
    Bunu yapan insan mı be
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben naptım falan dedi, Canerin geçen sene LAN'dan dolayı yediği kırmızı karta benziyor. Ama Fener şikeci
  • Ne yaptım ben? diyor gibi geldi bana da.
  • Egemen,pozisyon olduktan sonra sasiriyor kart görünce iyice cildiriyor ki sonuna kadar da hakli,eleman resmen atmis kendini hicbir temas yok yazik,hakemi aldatmadan sari görecegine faul ve kirmizi kart aldiriyor..
  • Birşey dediği yok. Hakem zaten atmak için can atıyordu. Gelişinden belli.
  • engin icin konu acanlara bak hele fiziki mudehaleyi gormezden geliyorlar.Engin de hakliydi ama yurudu hakeme rekor ceza aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  ağız okuyan var mı, ne diyor egemen hakeme?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

ağız okuyan var mı, ne diyor egemen hakeme?

yazık bize 4 kırmızı kart
  • Ben ne yaptım diyor
  • Bir hakem faciası da TS Akhisar maçında var,
    Ali Palabıyık,
    eğer hayatında futbol oynadıysa ben bu forumdan affımı isteyeceğim,
    bu ladar acemi birini yıllar önce görmüştüm,
    bu ikincisi.

ilki kim mi?
    hani şu bizim semihe tekmeyle girip top kontrolü yapan kaleci pozisyonunda,
    semihe sarı kart gösteren hakem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kufurden atilmadi ki. Hakemin ustune yuruyup fiziki mudahaleden atildi.
  • hakeme o şekilde müdahalede bulunursan kırmızı karttır. kuralı buldurtmayın şimdi bana. pozisyonda faul yok o ayrı ama egemenin kırmızısı %100 doğru.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egemen'in ağzından çıkandan çok hakemin bariz bir şekilde küfür etme dediği okunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

hakeme o şekilde müdahalede bulunursan kırmızı karttır. kuralı buldurtmayın şimdi bana. pozisyonda faul yok o ayrı ama egemenin kırmızısı %100 doğru.

bunu özellikle sezon başında söyledi TFF,hakemlere karşı saygılı olunmalı diye..hiçbir şekilde musama gösterilmeyecektir dendi hatta..ama bizim küçük enişte kendini tutamadı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.