Şimdi Ara

Ağız Bakım Ürünlerinde 1 Alana 1 Bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.037
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migroslarda ve sanal markette 25-26-27 Haziran tarihlerinde tüm ağız bakım ürünlerinde bir alana bir bedava. Sanal Markette denedim. Ödeme aşamasında, dip indirimi olarak düşüyor. Diş fırçaları, diş macunları, ağız sularını denedim sorunsuz dip indirimi olarak yansıyor.

Migros tüm agız bakım 1 alana 1 hediye
    Açıklama : 25-26-27 Haziran tarihlerinde Migros ve 5M mağazalarda Money kart ile tüm agız bakım ürünlerinde aynı üründen 1 alana 1 hediye

Deo Roll-On Stick ürünlerinde 1 alana 1 hediye
    Açıklama : 25-26-27 Haziran tarihlerinde tüm Deo Roll-On Stick ürünlerinde aynı üründen 1 alana 1 hediye

edit: tarih eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih06 -- 25 Haziran 2011; 23:59:06 >

• eyv hocam,gecen seferkıde stok yapmıstık,bu sefer iplerden bıraz alacagım..
  • ne zaman başladı yada başlayacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

eyv hocam,gecen seferkıde stok yapmıstık,bu sefer iplerden bıraz alacagım..

eğer ip alacaksanız ve daha önce kullanmadıysanız sensodyn in iplerinden almanızı tavsiye etmiyorum. geçen kampanyadan almıştım, son derece kalitesiz çıktı, oral-b den şaşmamak lazım.
  • deodorant ve roll on larda da gecerli arkadaslar, son anda kasa kapanmadan 4 nivea deo. 4 tane de roll on aldim, toplam 54 lira tuttu 27 lira dustu, 27 liraya aldim.. Niveanin deo.sunu dun parfumeriden 6tl ye almistim bgn 2tanesini 7 liraya aldim kacirmayin ;)
  • link verir misiniz ben bulamadım
  • Link yok, mağazalarda yazıyor, yanılmıyorsam 27 Haziran'a kadar geçerli. Sanalmarketten de sipariş verebilirsiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

link verir misiniz ben bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben denedim olmadı neden acaba ?
  • sanalmarkette ödeme aşamasına kadar gidin, dip indirimi olarak göreceksiniz...

quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

ben denedim olmadı neden acaba ?
  • evet sonuna kadar gittim ama olmuyor indirim yapmıyor kredi kartı ödemesine kadar geldim ama yok
  • siz bir daha bakar mısınız oluyor mu ?
  • roll on da denedim. düşüyor.

migros club kartınız tanımlı olmalı diye düşünüyorum.
  • işte foto

• Bende dip indirim olarak düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KruGmaN

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

eyv hocam,gecen seferkıde stok yapmıstık,bu sefer iplerden bıraz alacagım..

eğer ip alacaksanız ve daha önce kullanmadıysanız sensodyn in iplerinden almanızı tavsiye etmiyorum. geçen kampanyadan almıştım, son derece kalitesiz çıktı, oral-b den şaşmamak lazım.

eyv hacım önerin için
  • arkadaşlar roll on mu, stick mi yoksa deo mu koltuk altı için.
  • çok garip ya ağız bakım ürünlerinden rasgele ürünler ile denedim yine olmadı
  • ben denedim oldu,

sizce kampanya yarin da devam eder mi? sabah migrosta secerek alsak nasil olur? sanal marketten alirken alternatif istemezsek ve ellerinde yoksa ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bado6100

ben denedim oldu,

sizce kampanya yarin da devam eder mi? sabah migrosta secerek alsak nasil olur? sanal marketten alirken alternatif istemezsek ve ellerinde yoksa ne oluyor?

telefon ile soruyorlar. tamamını iptal edebilirsin.
  • Promosyon Adı : Deo Roll-On Stick ürünlerinde 1 alana 1 hediye
    Açıklama : 25-26-27 Haziran tarihlerinde tüm Deo Roll-On Stick ürünlerinde aynı üründen 1 alana 1 hediye

--------------------------------------------------------------------------------

Promosyon Adı : Migros tüm agız bakım 1 alana 1 hediye
    Açıklama : 25-26-27 Haziran tarihlerinde Migros ve 5M mağazalarda Money kart ile tüm agız bakım ürünlerinde aynı üründen 1 alana 1 hediye
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.