Şimdi Ara

Ağız bakım suyu almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Daha önce ağız bakım suyu kullandınız mı? Tavsiye eder misiniz? Ne tür faydalarını gördünüz, ağız kokusunu gideriyor mu? Hangi markayı önerirsiniz? Listerin markasını gördüm de tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Listerine al. Ağız kokusu göründüğünden daha karmaşık bir problem. Dİş ipi kullanmak önemli. Yanına Oral-B Pro Expert Clinic Line Hassas Dişler için diş ipi al kullanmayı öğren. Bütün bunları düzenli yaptığın takdirde ağız kokusunu unutabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 27 Ağustos 2019; 23:13:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Listerine al. Ağız kokusu göründüğünden daha karmaşık bir problem. Dİş ipi kullanmak önemli. Yanına Oral-B Pro Expert Clinic Line Hassas Dişler için diş ipi al kullanmayı öğren. Bütün bunları düzenli yaptığın takdirde ağız kokusunu unutabilirsin.
    Teşekkürler hocam, çürük var sanırım benim, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Fırçaladığım zaman iğrenç Bi koku geliyor, fırçalamazsam daha güzel koku geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DrDex

Teşekkürler hocam, çürük var sanırım benim, ondan kaynaklanıyor olabilir mi? Fırçaladığım zaman iğrenç Bi koku geliyor, fırçalamazsam daha güzel koku geliyor

Alıntıları Göster
    Bir an önce tedavi ettir. Mutlaka diş ipi kullan. Diş ipi kullanmak fırçalamak kadar önemli.Dişler arasında kalan besin parçaları da koku yapar.

Şu ürünü al colgate vs. diğer ipler bunun kadar iyi değil.
    www.hepsiburada.com
    Oral-B Diş İpi Pro-Expert Clinic Line 25 m Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-ipi-pro-expert-clinic-line-25-m-p-SGOB989155

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 27 Ağustos 2019; 23:14:52 >

• quote:

Bir an önce tedavi ettir. Mutlaka diş ipi kullan. Diş ipi kullanmak fırçalamak kadar önemli.Dişler arasında kalan besin parçaları da koku yapar.

Şu ürünü al colgate vs. diğer ipler bunun kadar iyi değil.
    https://www.hepsiburada.com/oral-b-dis-ipi-pro-expert-clinic-line-25-m-p-SGOB989155

Alıntıları Göster
    Anladım hocam çok teşekkürler, bugünlerde gitmeyi düşünüyorum doktora. ondan sonra diş ipi kullanıcam bakalım ha Bi de listerin en beğendiğiniz hangisi hocam listerinlerden? Bazılarının tadı güzel bazılarının iğrençtir illaki

• quote:

Orijinalden alıntı: DrDex

Anladım hocam çok teşekkürler, bugünlerde gitmeyi düşünüyorum doktora. ondan sonra diş ipi kullanıcam bakalım ha Bi de listerin en beğendiğiniz hangisi hocam listerinlerden? Bazılarının tadı güzel bazılarının iğrençtir illaki

Alıntıları Göster
    Cool mint alabilirsin. Çeşitlerinin çok bir farkı yok. Hepsi iş görür. Doktora gitmeden diş ipini de al götür sana nasıl kullanacağını göstersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cool mint alabilirsin. Çeşitlerinin çok bir farkı yok. Hepsi iş görür. Doktora gitmeden diş ipini de al götür sana nasıl kullanacağını göstersin.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam önerilerini dikkate alacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.