Şimdi Ara

Torpido bakımı için badem yağı ve vazelin kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Badem yağı ve vazelin kullanan var mı? Yumuşak dokulu bölgeler için denemeyi düşünüyorum. Toz toplama durumları nasıl olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Badem Yağı ve Vazelin ile Torpido Bakımı

Torpido, araçların iç mekanında sıklıkla kullanılan bir parçadır ve zamanla toz, kir ve yağ gibi dış etkenlerden dolayı yıpranabilir. Torpidonun bakımı için farklı yöntemler mevcut olup, doğal ürünler olarak bilinen badem yağı ve vazelin de bu yöntemler arasında yer almaktadır.

Badem Yağı ile Torpido Bakımı

Badem yağı, nemlendirici ve besleyici özellikleriyle bilinmektedir. Torpidoya badem yağı sürülmesi, yüzeyinin yumuşamasına ve parlaklık kazanmasına yardımcı olabilir. Ancak, bazı uzmanlar badem yağının uzun vadede torpidonun malzemesine zarar verebileceğini belirtmektedir. Bu nedenle, badem yağını torpido bakımında kullanmadan önce küçük bir alanda denemeniz önerilir.

Vazelin ile Torpido Bakımı

Vazelin, torpidonun yüzeyini korumak ve parlaklığını artırmak için kullanılabilir. Vazelin, torpidonun nemli kalmasına yardımcı olur ve çizilmelere karşı koruma sağlar. Vazelini torpidoya uygulamadan önce yüzeyin temiz ve kuru olduğundan emin olmalısın.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Torpido bakımında badem yağı veya vazelin kullanırken şu hususlara dikkat etmelisin:

• Torpidonun malzemesine zarar vermemek için ürünlerin küçük bir alanda denenmesi.
    • Ürünlerin aşırı miktarda kullanılmaması.
    • Torpidonun düzenli olarak temizlenmesi.
    • Torpidonun aşırı güneş ışığına maruz bırakılmaması.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onları kullanma..kalıp ayırıcı silikon sprey var..bir süngere sık onu..sonra plastik aksamı sil..toz tutmaz asla..boyaya değmemesi gerekir

• Vazelin, yumuşak doku

• Bu iş için yapılmış birşey var ki tek geçerim Würth Silikon Sprey
  • Bizim arkadas yumusatici suruyor torpidoya. Yumusak, kokulu ve parlak oluyor. Ha sonradan ne olur bilemem

• vazelin ve badem yağını duyunca pis bir gülümse geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sürdüm çok iyi girip çıkıyor

(Torpido kapağı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vAsilevsky -- 6 Ekim 2015; 14:05:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç bir şey kullanma torpidoda. Nemli bir bezle sil geç. Böyle ilaçlar kullanıpta e90nın güzelim konsolunu taş edenler gördüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.