Şimdi Ara

Ağırlık Kaldırma-Barfiks İçin Eldiven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağırlık kaldırırken ve barfiks çekerken ellerim nasır oluyor.Bunu azaltmak için eldiven almaya karar verdim.Üç eldiven arasında kaldım:

• 1 numaralı eldiveni hepsiburadadan bi hafta önce sipariş ettim,hala tedarikçi firmadan bekleniyor
  • Eldivene hiç para verme 4 ayrı eldiven kullandım hepsi aynı. Nasır olan veya olcak bölgede hiçbiri destek gibi bir şey koymuyor. En iyisi sünger kullan. Büyük süngerler var bulaşık süngerinden biraz daha büyük onlar iş görüyor. İlk zaman biraz sıkıntı oluyor ama sonradan zaten incelinde daha iyi oluyor
  • 70-100 liralık eldiven al alacaksan.
    %100 korumaz ama en azından korur
  • quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

1 numaralı eldiveni hepsiburadadan bi hafta önce sipariş ettim,hala tedarikçi firmadan bekleniyor

Bende oradan alıcaktım öğrendiğim iyi oldu.Birden çok ürün sipariş ettiğimizde tek bir kargodamı geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Eldivene hiç para verme 4 ayrı eldiven kullandım hepsi aynı. Nasır olan veya olcak bölgede hiçbiri destek gibi bir şey koymuyor. En iyisi sünger kullan. Büyük süngerler var bulaşık süngerinden biraz daha büyük onlar iş görüyor. İlk zaman biraz sıkıntı oluyor ama sonradan zaten incelinde daha iyi oluyor

Hocam süngeri denedim ama kavrama problemi yaşadım

• quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Orijinalden alıntı: etzelious

1 numaralı eldiveni hepsiburadadan bi hafta önce sipariş ettim,hala tedarikçi firmadan bekleniyor

Bende oradan alıcaktım öğrendiğim iyi oldu.Birden çok ürün sipariş ettiğimizde tek bir kargodamı geliyor ?

Ben bir kaç parça farklı ürünle beraber sipariş ettim.Diğer ürünler ile aynı zamanda gelmedi .Gerçi daha gelmedi de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt Sırt Kası için
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gripad eldiven aldım 30 tl'ye . Gercekten cok guzel .+ agırlık ne kadar olursa olsun cok rahat ve cok saglam .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.