Şimdi Ara

Ağır psikolojik bunalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 17 yasındayım hayattan artık bıktım geberip gitmek istiyorum hicbi amacım yok bana destek veren kimse yok arkadasım yok kendime saygım yok güvenim yok her ortamda herkes tarafından ezildim hiç saygın birisi olamadım benden bi bok olmaz lanet olsun böyle hayata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelir şimdi ergenlik geçsin geçer diyenler. Geçmiyo kardeş alışacaksın bu hayat böyle. Ne kadar uğraşırsan uğraş yeni nesil köle olacaksın sadece. Ben uğraşmayı da bıraktım hayırlısı

• Burda herkes bunun farkindaligiyla yaşıyor olum zaten alışırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: crazywinner3

Gelir şimdi ergenlik geçsin geçer diyenler. Geçmiyo kardeş alışacaksın bu hayat böyle. Ne kadar uğraşırsan uğraş yeni nesil köle olacaksın sadece. Ben uğraşmayı da bıraktım hayırlısı

Ergenlikten felan degil işte ben işe yaramaz herifin tekiyim bi baltaya sap olamadım hicbi şeyde basarılı olamadım sürekli insanlar benle alay etti 17 senede hiç arkadas edinemedim akrabalarım bile benle alay ediyor artık hayata bunun icin geldim böyle gidicem hayata gelmeden önce keske insanlara sorsalardı

• Ozaman baltaya sap olmaya basliyarak basliyabilirsin burda ne cevap bekliyosun ki kelin ilaci olsa basina surer

• Degismek için uğrastin mi hiç ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebinin ne olduğunu düşünüyorsun peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden düşeriz Bruce?

• Bu dünya hiç adil değilki zaten suan yaşitlarim kimbilir neler yapiyo ayni yaştayiz senle bende kös kös evde oturuyom ileride duzelecigimi dusunuyorum hep zaman ilaç olursa ..

• Hayatta hiçbir şey kesin değil. Ne adamlar gördüm mal diye alay edilirken çok büyük başarılar elde eden, sınavlardan çok iyi puanlar alan.(misal ben)

Ne adamlar gördüm tipine baksan acıyacağın ama daha sonra gördüğünde ağzını açık bırakan.

Başarı kazanılır, tip düzelir, vücut yapılır. Yeter ki kendinize güveninizi kaybetmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.