Şimdi Ara

Ağır hasar kayıtlı araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı ilanlara bakıyorum ilanda sigorta şirketinin şişirmesinden dolayı araç ağır hasar kayıtlıdır yazıyor işte sadece 2 parça değişen var sol kapı sol çamurluk vs. gibi. Peki böyle araçlar alınırmı çünkü uygun fiyatlı oluyolar?

Ağır hasar kaydının bana ne gibi zararı olur. Yani sigorta ücreti daha mı fazla çıkar yaptırırken veya hiç yapmazlarmı sigorta tam bilgim yok aydınlatırsanız sevinirm.

• Sigorta şirketi hasar şişirmez o yalan. 2 parça değişeni vardır evet airbagler açılmıştır o yüzden çok fazla hasar çıkmıştır. Eksper raporlu bir kazaysa parçaları sorgula değişenleri gör ya da yetkili serviste yapıldıysa git kayıtlara bak ne işlem yapılmış gör. Düzgün toplanan bir araç alınabilir bence bir sıkıntı yok.
  • şisirme mişirme diye bir sey yok yalan.

arabanin tamir bedeli icin 2-3 yerden fiyat aliniyor sigorta belli bir oranin uzerine sana kasko bedelini oduyor pert agir hasar yapistirip o halde satiyor.Sanayi tayfasi da o araci alip

airbeglere direnç atip bide gorunen hasari kapattiginda oluyor sana sisirme kayitli araba yersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Temmuz 2018; 11:16:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazanların en küçük bilgisi yok ancak doğru yanı var. Kaza sonrası eksper 100 liralık aracımıza 50 liralık hasar çıkarır. Bu fiyatı yetkili servisten orjinal parçalarla çıkarır. Sigorta 50 lira masraf yapmadan araç sahibine 100 lirasını öder. Aracı 60 liradan ihaleyle satar. Böylece 10 lira daha az öder.

60a aracı alanlar 2ye ayrılır. Birincisi airbaglere direnç bağlar parçaları çıkmacıdan tamamlar. Eksik somun vida ile en ucuza mal eder. Diyelimki 10 lira harcadı 10 da üstüne koyar 80e satar. İkincisi nizami yaptırır bunlar türüne az rastlanır türdür.

İlanda sms ile sorgulağınızda 50 lira hasar kaydı gelir şişirilmiştir derler. Biz 10 liraya hallettik derler. Konu budur. Ayıplı maldır. Satmak çok zordur. Alınacaksa hasarlı alınıp yaptırılır.

• Bütçenize uygun daha az hasarlı yoksa alınır ama bazıları almaz mesela ben. Çünkü ben sıfır alıyorum hep.

• Ben almazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasarına göre

geçen sene kurban baryam öncesi arkadaşa 33.000 liray 2011 model 59000 km de jazz otomatik buldum ağır hasarlı

arkadaşa ara bakalım hasarı neymiş dedim o da aradı

satıcı hasarı öyle güzel anlattı ki görmeden anlamıştım

arkadaşa hemen işini gücünü bırak ve pazarlık bile etmeden al dedim

gidip aynı gün satın aldı bana teşekkür etti

hasar dediği şasinin ucu işlem gördüğü için sensör değişmiş

baryam sonrası tüm ağır hasarlı jazzları 40-45 liradan ilanlarda gördüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki ağır hasar kayıtlı aracın sigortası normal araca göre yüksekmi çıkıyor?
  • Boijman kullanıcısına yanıt
    Birkaç sigorta firmaaı yapar diğerleri. Teklif. Bile vermez. Rakam yüksek çıkar

• Kimse almak istemediği ve zor elden çıkarıldığı için fiyatı düşük oluyor

İnsanlar boyası ve hasar kayıtsız arabaları daha fazla ödemeye razı olarak haaarsız temiz araç istiyor

• tek bildiğim net alınmaz etrafta bunu tecrübe eden çok kişi gördüm
  • Her satıcının bir alıcısı vardır. Uygun alırsın uyguna satarsın. Yeterki araç güzel toplansın.
  • alınmaz
  • sel hasarlı var ağır hasar diye geçiyor, tüm elektronik parçası kablosu değişmiş faturalı şekilde.

almaya niyetim var ama hayırlısı bakalım

kaç ay oldu bi araba alamadık gitti. satamadık gitti demek daha doğru aslında da.
  • Galericiler birliği pert kayıtlı arabalar satılamadığı için ağır hasar kayıtlı olsun diye talepte bulundular ve kabul edildi. Aldığınız alacağınız araçlar perttir resmi olarak trafiğe elverişli değildir. Tüm dünyada pres yapılarak imha edilir.

• Ölme riskin artıyor olası bir kazada değmez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 5 Haziran 2020; 11:27:6 >
  • Tertemiz az km'li sigorta şişirmesinden dolayı 60bin tl ağır hasar kayıtlıdır
    Motor ve aksam %100 sorunsuz yürür vaziyettedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 5 Haziran 2020; 11:29:35 >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    O kasko için geçerli trafik sigortası için değil hocam
  • Hocam bende var kullanıyorum şase ve direklerde hiç birşey yok ön kaput sol çam. Değişmiş airbag serviste orjinali ile değişmiş memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle alınmaz.Tecrübeyle sabit.Bile bile fiyatı çok daha ucuz olmasına rağmen 1.3 Multijet Linea Urban aldım 2012 model. Satasıya kadar akla karayı seçtim. 1 yıl durdu araç bende .1 yıl sanayiden çıkamadım. Sürekli saatli bomba her gün bir şeyi çıktı arabanın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.