Şimdi Ara

Ağır erkek muhabbeti içeren bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşlardan şimdiden özür diliyorum. Bu onların cevaplayabileceği bir soru değil. O yüzden konudan çıkmaları onların ruh sağlığı açısından daha hayırlı olacaktır.

Uzun zamandır, yaklaşık bir yıldır doğru düzgün karşı cins yüzü görmedim. (üniversite sınavına hazırlanmaktan dolayı). Dokunsanız patlayacak gibiyim haliyle. Yarın iki tane kız arkadaşla buluşacağım. İkisi de daş gibi. Hele biri tanıdığım ve bu gözlere görünmüş en güzel kızlardan biri. Yazık ki ikisini de senelerdir tanıyorum ve ikisinin de sevgilisi var. Bu yüzden aramızda bir şey olması mümkün değil. Maksat muhabbet sohbet. Ben de şahsen aramızda bir şey olmasını istemem, arkadaşlık bozulur.

Ama sonuçta erkeğim, ve dediğim gibi uzun zamandır tek ilişkim kendimle. Ve büyük ihtimal yarın kızlar ağır dekolte giyinip gelecekler. (Tarzları bu, kot şort vs.) Korkum, bizim Little Friend'in, biranda Big Friend olacak olması. Ve rezil olacağım tabii ki. Sürekli bacak bacak üstüne atacağım, yürürken "Başka şeyler düşün! Başka şeyler düşün!!" diye kendimi kasacağım.

Sorum şu? Bu durumu engellemek için ne yapabilirim? Ne giymemi önerirsiniz? Baksır mı yoksa slip don mu daha iyi engeller bu durumu? Little Friend'in bad Boy'luk yapacağını anladığımda bunu nasıl engelleyebilirim? Hani o an vardır ya, Bad Boy pantolden belli olacaktır, içinizden "eyvah" dersiniz.

Bir de şarjörü boşaltıp öyle mi gideyim?

Edit: Sıkıntı yok. Little Friend hiç atraksiyona girmediği gibi, teşebbüs de etmedi. Düşündüğüm kadar kudurmamışım demek.

Komplekssiz cevap veren herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FindikEzmesi -- 13 Temmuz 2015; 4:36:15 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kes gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuyan biri özet geçsin yav

• hizlica okuyup anahtar kelimelerden bir anlam çıkarayım dedim ama yok bir halt anlamadım
    Edit:evet okudum şarjör kalsın belki akşama küçük sürprizlerle karşılaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorman -- 12 Temmuz 2015; 2:24:39 >
  • Uzun zamandır değil hiç görmemişsin boyle bir abazalığın pençesinde olduğuna gore

• Azgınlıktan kudurmuş ergen okumayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarjörü boşaltıp gitmen daha faydalı olacaktır yanlarına gidince saçmalamazsın.

• Ayıp ediyosun.
  • Ne kadar eziksin lan, sevgilisi olan kızlarla dahi takıldığında kalkıyorsa o kızlarla takılma. Şarjörü boşaltıp mı gideyim diyor bir de, sanki cinsel ilişki yaşamaya gidiyor. Meriç herif, bu kadar loser olmayın...
  • Bağla bence

• Eşorfman giy kardeş oluyorsa tam olsun
  • Oğlum hakaret edin diye mi açtık konuyu lo. Adam akıllı bir şey sorarım, 1-2 kişi anca cevap verir, böyle soru sorarım herkes konuya hücum eder. Bir de bana fok atıyorlar. Hayret bir şey.
     Ağır erkek muhabbeti içeren bir soru.
  • 1) Şarjörü boşaltıp git.
    2) Pantolonunun kemerini çok sıkma. Giysilerini düzgün seç
    3) Ani bir atak olacağını anladığında ciğerlerini boşaltıp nefesini tut bir süre. Beyin, oksijensizlik anında diğer organlara(başta üreme organımız olmak üzere) oksijen akışını keser, bu da eninde sonunda küçük enişteyi sakinleştirir(diye biliyorum).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şap ye hocam. Kesin çözüm.

• Küçük enişteye selamlar, yarın mesai yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Nytekrias

1) Şarjörü boşaltıp git.
    2) Pantolonunun kemerini çok sıkma. Giysilerini düzgün seç
    3) Ani bir atak olacağını anladığında ciğerlerini boşaltıp nefesini tut bir süre. Beyin, oksijensizlik anında diğer organlara(başta üreme organımız olmak üzere) oksijen akışını keser, bu da eninde sonunda küçük enişteyi sakinleştirir(diye biliyorum).

İşte komplekssiz bir cevap sonunda. Kemeri sıkmayayım, nefes tutmayı da deneyeceğim. Sağ olasın usta.
  • Çok yakınlaşma olursa geliyoooruum geliyooruum de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fındıklı cevizli helva ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fındık ezmesi yap onu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.