Şimdi Ara

Age of Mythology: Extended Edition, Resmi Olarak Duyuruldu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuba birde online multi koysalarmış aah ah

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

şuba birde online multi koysalarmış aah ah

Multisi olacak zaten. Videonun 37. saniyesinde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TraVeLL<br><br>Bu kadar sene sonra tekrar cikariyorlar aof 2 hd gibi buda fakat grafik gelistirmesi cok yetersiz sadece adi hd kaliyor</blockquote><br><br>yorumu okuyunca ilk güldüm sonra sana acımaya başladım.zaten önemli olan grafiğininb değişmemesidir grafik bebesi seni!

Grafik bebesi olmakla alakası yok bence sene olmuş 2014 madem eski bir oyunu piyasaya sürüyorsun günümüz şartlarına uydurursun denizler daha gerçekçi, yıldırım efektleri koyduk, 1-2 achivement ekledik diye aynı yemeği ısıtıp önümüze sunmak para tuzağı değil de nedir? Grafik istemeyen gider eskisini oynar. Eski oyunun bir yere kaçtığı yok ya!

• eski oyunu çılalıyıp yeniden satıcaklar aynen agef2deki gibi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TraVeLL<br><br>Bu kadar sene sonra tekrar cikariyorlar aof 2 hd gibi buda fakat grafik gelistirmesi cok yetersiz sadece adi hd kaliyor</blockquote><br><br>yorumu okuyunca ilk güldüm sonra sana acımaya başladım.zaten önemli olan grafiğininb değişmemesidir grafik bebesi seni!

Grafik bebesi olmakla alakası yok bence sene olmuş 2014 madem eski bir oyunu piyasaya sürüyorsun günümüz şartlarına uydurursun denizler daha gerçekçi, yıldırım efektleri koyduk, 1-2 achivement ekledik diye aynı yemeği ısıtıp önümüze sunmak para tuzağı değil de nedir? Grafik istemeyen gider eskisini oynar. Eski oyunun bir yere kaçtığı yok ya!

aynen kardeşim biraz mantıklı düşünmeden yorum yapıyıorlar adam resmen saçmalamış ya yok acıdım sonra güldüm fln sonra hakaretler falan bu mesajı yazan kendisi bebe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 3 Nisan 2014; 8:55:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: TraVeLL<br><br>Bu kadar sene sonra tekrar cikariyorlar aof 2 hd gibi buda fakat grafik gelistirmesi cok yetersiz sadece adi hd kaliyor</blockquote><br><br>yorumu okuyunca ilk güldüm sonra sana acımaya başladım.zaten önemli olan grafiğininb değişmemesidir grafik bebesi seni!</blockquote><br><br>Grafik bebesi olmakla alakası yok bence sene olmuş 2014 madem eski bir oyunu piyasaya sürüyorsun günümüz şartlarına uydurursun denizler daha gerçekçi, yıldırım efektleri koyduk, 1-2 achivement ekledik diye aynı yemeği ısıtıp önümüze sunmak para tuzağı değil de nedir? Grafik istemeyen gider eskisini oynar. Eski oyunun bir yere kaçtığı yok ya!

doğru sadece arkadaşlarıyla ve LAN dan oynar eskisini oynarsa bana kalırsa bu sürümün en önemli özelliği steam e gelmesi ve multiplayer.grafikler için tonlarca grafik modu vs var ki zaten gerekte yok eski oyunun grafikleri o kadar kötü değil

• Zamanında heyecanla oynadığım ve hangi mitolojiyi seçsem derdine düşüp en sonunda mısırdan sürekli olarak gittiğim ve her noktasına ayrı ayrı aşık olduğum mitoloji oyunu... Ben alırım :D

• Age of Empires'den daha çok oynamışımdır yenilemeleri güzel ama asıl 2.oyununu çıkarmalarını isterdim ve Rise of Nations.

• Benim oynadığım en iyi strateji oyununu bırak en iyi oyunlardan birisidir.
  • Vidoyu izledim sunu soyleyebilirimki aoe2 HD den cok daha guzel olmus , cunku aoe2 hd de sadece cozunurluk yukseltilmisti ama bunda grafiksel anlamda iyilestirmeler var ayrica steam uyumlu butun yeni isletim sistemlerinde sorunsuz calisma ve son olarak sorunsuz MP keyfi.Buyuk ihtimal buda diger HD oyunlar gibi 20$ dan satisa cikar sonra kisa zamanda indirime girip 5$ a duser o zaman kismetse alinir iste.Eskisini oynarim diyenler var ama eskisinin isletim sistemi sorunlari ve MP sorunlari cok fazla oluyor.Ayrica bu yeni oyuna modlarda cikacagini dusunursek cok daha guzel olacaktir.Umarim bu oyundan sonra RON GOLD HD surumude cikar.
  • Population Limit'i artirsinlar, bazi efektlere el atsinlar yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titan destekleyecek mi acaba
  • Sıra Rise of Nations da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Sıra Rise of Nations da

RON GOLD HD yi bende bekliyorum , harika olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Vidoyu izledim sunu soyleyebilirimki aoe2 HD den cok daha guzel olmus , cunku aoe2 hd de sadece cozunurluk yukseltilmisti ama bunda grafiksel anlamda iyilestirmeler var ayrica steam uyumlu butun yeni isletim sistemlerinde sorunsuz calisma ve son olarak sorunsuz MP keyfi.Buyuk ihtimal buda diger HD oyunlar gibi 20$ dan satisa cikar sonra kisa zamanda indirime girip 5$ a duser o zaman kismetse alinir iste.Eskisini oynarim diyenler var ama eskisinin isletim sistemi sorunlari ve MP sorunlari cok fazla oluyor.Ayrica bu yeni oyuna modlarda cikacagini dusunursek cok daha guzel olacaktir.Umarim bu oyundan sonra RON GOLD HD surumude cikar.

30 dolar, erken sipariş ile alırsan 24 dolar. Şaka gibi.

Edit: Gördüğüm kadarıyla texture ile pek oynamamışlar, bari ona sağlam bi düzeltme yapsalardı. Arkadaşın dediği gibi population limit gibi bazı değişiklikler yapılması lazım. Bu arada EE versiyonu olduğuna göre muhtemelen Titans'ı da içeriyordur.

Edit2: Evet içeriyor

The classic real time strategy game that transports players to a time when heroes did battle with monsters of legend and the gods intervened in the affairs of mortals.
    Use mythological creatures like Minotaurs and Cyclopes to bolster your armies' strength. Call upon the gods for assistance in flattening enemy towns with meteors or scatter opposing troops with lightning storms.

The Extended Edition includes:
    Age of Mythology
    Age of Mythology: The Titans
    Golden Gift Campaign

New in the Extended Edition:
    Improved Visuals
    Time of Day
    Improved water
    Shadows
    Bump / Specular maps
    Global Lighting
    Antialiasing & Ambient Occlusion
    Full Steamworks Integration
    Workshop mod manager
    Multiplayer
    Achievements
    Trading Cards
    Leagues / Badges / Events
    Cloud saves
    Extended Features
    Twitch Integration
    Treaty Mode
    Enhanced Observer mode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15CD78EA1 -- 4 Nisan 2014; 15:44:48 >

• aom tıtan yukledım zoom camera yı bırturlu bulamadım bıkaç yerde zoom var yazmışlar ben sadece 360c donuş var dıye bılıyorum zoom nerde yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d0t0p -- 19 Mayıs 2014; 1:32:18 >
  • 30 dolar nedir arkadaş ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.