Şimdi Ara

Age Of Empires III yardım lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler, normalde en sevmediğim oyun türüdür "strateji" fakat sıkıntıdan bir yükliyeyim dedim. Çok güzel oyunmuş oyunu neredeyse çözdüm gibi. En azından asker yapabiliyorum, işci yapabiliyorum, home city'den odun felan alıyorum, duvar örüyorum, askerleri upgrade yapabiliyorum vs vs. Bunların dışında merak ettiğim bir olay var. Bu oyunda "Try A Game" gibi bir seçenek yok mu? Sadece yardım bölümünde 0'dan gelişebiliyosun askerler geliyor felan. Yani kariyer bölümü gibi bir bölüm bulamadım. Öbürlerinde hep "Çarpışma" gib gibi oyun türleri var, ben istiyorum ki "Kariyer modu" tanında bir oyun çıkarayım. Baştan asker üreteyim, ülkeyi genişleteyim vs vs.

Teşekkürler.

Dipnot: Bu oyuna benzeyen başka güzel bir oyun varsa, tavsiye edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 28 Aralık 2009; 14:51:08 >

• Birde arkadaşlar popülayon en fazla 200 oluyor bunu nasıl arttırabilrim?
    serinin en güzel oyunu,age of conquers.
    Özellikle multi oynadığın zaman zevkinden geçilmez.Ama grafik olarak birşey yok tabiki çok eski bir oyun olduğu için.
    Populasyon yükselmez.Kalır öyle.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ti€sto

hayatımda oynadığım en güzel strateji oyunu medieval total war 2 ydi bi bak memnun kalcağından eminim osmanlıyı alıp istanbul'u az fethetmedim o oyunda

Dostum şu oyunu öğretebilirmisin? Tuturial bölümünde ne güzel savaş yaptım fakat "Grand Campaing" bölümünde faransayı seçtim mal gibi kaldım orada. Ülkeye nasıl giricem hiçbirşey anlamadım

Ben Age of empires gibi oyun istiyorum. Senin söylediğin oyunun savaş bölümü süper'di gerçekten fakat şehir olayı yok sanırım, anlamadım gitti.

• _____________________________
  • Allah razı olsun.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.