Şimdi Ara

AGE of EMPIRES III hakkında sorular *** (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
34.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

3. bölümde korsanların tüm şehrini ortadan kaldırıp işçilerini askerlerini tepeleyip geriye bir tek gemi çıkardıkları(dock) binaları yıkmadım. .haritada ki tüm hazineleri de toplayıp korsanlara ait son bina olan(docklar dışında) towerı da yıkar yıkmaz VİCTORY yazısı belirir...

yanlış anlatmışsınız; haritada etrafa yayılmış, sanırım 4 tane hazina sandığı gibi bişe var. onları hero ile alman gerekiyor tabi o sandıklar düşman town centerlarının dibinde durduğu için haliyle tüm düşman binalarınıda yıkman gerekli

• quote:

Orjinalden alıntı: bahri44

yyyaaaaaaaaaa napsam olmuyo haritanın en üstündeki ada da(2 tane adamın direge baglı oldugu) x isareti war ama alacak bi şi görünmüyo baska yapacak biside kalmadı ya nasıl gececez oyun mu yoksa ben mi bozugum anlamadım

bir üst mesajda dediğim olay hazine sandıkları gibi şeyler var özellikle yıktığın düşman town centerlarının yanında.. heronu seç o sandıkların üzerine gel altın ve fıçı sembolu çıkıyor aynı başında vahşi hayvanların beklediği hazineler gibi ??!

• quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

oyuna yawaş yawaş ısınmaya başladım.. compaingsin 2 bölümündeyim.. anlamadığım bi konu compaings ekranında şehrimin görünümü var (boston) orda create new card falan seçenekler var. ne işe yarar nası yapacaz ??

bu oyundaki en büyük yenilik kendi strateji kartlarımızı önceden oyun başında belirleyerek oyun içinde aldığımz xp puanlaraına göre kartları kullanmak ??! ama kimse bilmiyormu bunun ince ayarını ?
  • www.ageof3turk.com Age Of Empires 3 ün Türkçe web sitesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menalfa

www.ageof3turk.com Age Of Empires 3 ün Türkçe web sitesi

cok guzel bı sıte olmus
  • geç kaldınız beyler bugün 3.i bölümü yeniden oynadım ve bitmeyince sildim çok hıyar bir oyun ve artık oynamayacam GTA SAN. daon sonra en saçma görevle bu oyunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

geç kaldınız beyler bugün 3.i bölümü yeniden oynadım ve bitmeyince sildim çok hıyar bir oyun ve artık oynamayacam GTA SAN. daon sonra en saçma görevle bu oyunda

Al bende de o kadar.Ayrıntıdan strateji üretilemeyen oyun üretmiş.Görsellik 10,Neşe 0.
    CbfFAIR2 villi 'ye devam...
  • yok baba daha kurmayacam böyle abuk sabuk saçma oyunlar vallahi yazık en çok beklediklerim arasındaydı...
    hadi senaryoyu oynayamadım normal iki ülke kapışalım diyorum 30dk sürmeden bitiyor ne adam gibi savaş ne adam gibi düşman yok baba kıç kadar haritada tıkanmışız aynı aoe mantığı adamların hiçbir yeniliği yok!!!
    rise of nations, age of empirese 57.814.541 basar bu benim görüşüm tabii.
  • mustaphaturk çok teşekkür ederim ama orada tam 3 tane msxml 4.0 var ben hangisini yüklemeliyim;acaba
    msxml 4.0 sevice pack 2 (microsoft xml core services) bunu yüklesem olurmu ki???dur bi deneyim bakalım
  • quote:

geç kaldınız beyler bugün 3.i bölümü yeniden oynadım ve bitmeyince sildim çok hıyar bir oyun ve artık oynamayacam GTA SAN. daon sonra en saçma görevle bu oyunda

-----------------------

BÖLÜMLER0 GECMEK KOLAY... O "X" ISARETI OLAN YERLERI ALMAK ICIN YANINDAKI ADAMI OLDURUN VE..ONU ALMAK ICIN "ISCI" LERI KULLANMAK ZORUNDASINIZ..YOKSA BASAK BIRI O HAZINEYI ALAMIYO..TABII OZMAN DA OYUN BITMIYOOO
  • quote:

yok baba daha kurmayacam böyle abuk sabuk saçma oyunlar vallahi yazık en çok beklediklerim arasındaydı...
    hadi senaryoyu oynayamadım normal iki ülke kapışalım diyorum 30dk sürmeden bitiyor ne adam gibi savaş ne adam gibi düşman yok baba kıç kadar haritada tıkanmışız aynı aoe mantığı adamların hiçbir yeniliği yok!!!

Sadece senaryoyu oynayarak oyunu nasıl kötülüyosunuz ya bu oyun multiplayer için dizayn edilmiş ve multiplayer oynaması gercekten cok zevkli sen adam gibi rakip bulamadığın için sevmemiş olabilirsin belki ama oyunu orjinal alıp ESO2 den oynarsan gerçek oyuncularla oynama şansın olur ozaman görürsün oyunun keyfini. Acemilerin oyunların cok uzun sürer genelde cünkü iki tarafta saldırmaya cesaret edemez veya öldürücü darbeyi bir türlü vuramaz. İyi oyuncuların record gamelerini izlemeni tavsiye ederim.

• ya beyler ben cd aldımda
    bana lütfen age of empires in cdkey ini verirmisiniz hemen
    oyunuçok merak ediyommm!!!
  • güzel oyun valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divine_İNF -- 30 Ekim 2005, 17:58:40 >
  • yaw uyuz olduğum 2 şey var

1. surların arkasından içeriye yada dışarıya ok atılabiliyo çok saçma
    2. pause sorunu yaşıyorum. load yapıp kaldığım yerden başlarken game paused diyo ve naptıysam oyunu başlatamadım
  • quote:

nemesis Tarih 31 Ekim 2005, 18:47:45
    yaw uyuz olduğum 2 şey var

1. surların arkasından içeriye yada dışarıya ok atılabiliyo çok saçma
    2. pause sorunu yaşıyorum. load yapıp kaldığım yerden başlarken game paused diyo ve naptıysam oyunu başlatamadım

keh keh keh bende bulana kadar gıcık oldum. klavyenin üzerinde sağ üstte pause/break tuşu var ona basman gerekiyor. p işe yaramıyor senin de gördüğün gibi.

quote:

EXCALUS Tarih 29 Ekim 2005, 1:43:14
    mustaphaturk çok teşekkür ederim ama orada tam 3 tane msxml 4.0 var ben hangisini yüklemeliyim;acaba
    msxml 4.0 sevice pack 2 (microsoft xml core services) bunu yüklesem olurmu ki???dur bi deneyim bakalım

yanlış bilmiyorsam msxml explorer ile ilgili explorerın yenisini yüklersen belki o da sorunu çözer + elinde cd si varsa indirmekle de uğraşmazsın

• quote:

yok baba daha kurmayacam böyle abuk sabuk saçma oyunlar vallahi yazık en çok beklediklerim arasındaydı...
    aynen...başka iyi strateji oyunu varsa onu bari oynamalı.age of 2den sonra bu oyun valla çok yavan geldi bana.bir de okadar heycanla beklemiştim
  • millet objectives lerin tamamı yapldı ancak birinci bölüm bitmiyor nasıl bitirecem daha ilk görev ilk bölüm primary ve secondary görevler bitti nasıl 2. bölüme geçecem victory mictory yazmıyor oyun devam ediyor
  • Beyler zevkler ve renkler tartışılmaz derler bence fıstık gibi oyun,bal dök yala misali.
  • ehuheehhehe ben bitirdim sonunda ama baya zor oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.