Şimdi Ara

AGE of EMPIRES III hakkında sorular *** (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
34.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yaa kale kartlarla sadece 1 tane oluyor arttırmanın bir yolu yok mu
  • eewet ya bende 3 . bolumde takıldım gecen bırı varsa acıklasın bir de bazen bu bolumde korsanlarla

karsılasınca (gemilerle) oyun teklemeye baslıyo ama baska hıc bir yerde problem cıkarmıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: mustafayaman

Beyler merak ettiğim bişey bar. Bu oyunda Age of 2 de olduğu gibi sur kapısı yapamıyormusun. ben bir türlü yapamadım.
    Ayrıca kale adeti max. 1 mi?

Sur kapısı için yaptığın duvarlardan birine tıklayıp soldaki menüden kapı olmasını sağlayabiliyorsun.
    En fazla 1 kale yapılıyor sanırım çünkü düşmanlarda da 1 den fazla kale yapan görmedim ama belki ilerki çağlarda yapmak için bir upgradei vardır.
    Birde yapılan kale sur ve tower ları tamir etmek için amele gerekmiyor tıklayıp yine sağdaki menüden balyoz işaretini seçmek gerekiyor o kendi kendine iyileşiyor, tavsiye ederim yoksa çok kolay yıkalabiliyorlar savunma da göçüyor haliyle

• 5. çağa nasıl gececez...4. çağda kaldım.herşey tamam(upgradelar filan) ama geçilmiyor..2 saattir aynı...
  • la fatih şu 3. bölümü geçtüysen anlatı ver nasıl yaptığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: şeffafbukalemun

age of 3 ü dün aldım..ama yükleyemiyorum..
    ikinci cd yi istediği zaman koyduğumda cd yi gördüğü halde 2.cd yi koyun uyarısı yapıyor..
    naapmalıyım?

O cdcheck.exe lerde bir ibnelik var.

Ben tek bir klasör içine disk2,3 cab larını kopyaladım.Paşalar gibi kuruyor.
  • beyler benimde 2 tane sorum var
    1. ben de oyuna 20000 altın,yyicek ve odunla başlıyor bu bana çok geldi normalmi campain ve skirmish tede aynı durum.
    2.bide benim tarih bilgim zayıf biraz ama bizim yeniçeriler ne kullanıyo ben çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

la fatih şu 3. bölümü geçtüysen anlatı ver nasıl yaptığını

akşam format çektim pcye.bizim elemanlar cd1i kaybetmişler hala onu arıyorum.bulursam cevap yazarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xf

quote:

la fatih şu 3. bölümü geçtüysen anlatı ver nasıl yaptığını

akşam format çektim pcye.bizim elemanlar cd1i kaybetmişler hala onu arıyorum.bulursam cevap yazarım...

msn den vereyim.
  • ver kardeş ver Allahını seversen yoksa oyunu silecem
    Fatih iyi ki işimiz düştü la cd yi bulursam söylerim diyon bir de cd demi yazıyor benim sorunun cevabı
    Erzurumda kar başladı anlaşılan
    cckylmzzz@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 24 Ekim 2005, 22:20:48 >
  • quote:

ver kardeş ver Allahını seversen yoksa oyunu silecem
    Fatih iyi ki işimiz düştü la cd yi bulursam söylerim diyon bir de cd demi yazıyor benim sorunun cevabı
    Erzurumda kar başladı anlaşılan
    cckylmzzz@hotmail.com

kafamda olayı canlandırdım denemek kaldı geriye.galiba olacak...

evde 4 kişi AOE3 cd1i arıyoruz.Mutfaktayız şimdi.somra da banyoya tuvalete bakacaz.inşallah çıkar...

• eveet.cd1 sonunda bulundu.arkadaş kirli çamaşırlarının içine atmış.banyodan çıktı.3. bölümü de geçtim yılmaz kardeş...

3. bölümde korsanların tüm şehrini ortadan kaldırıp işçilerini askerlerini tepeleyip geriye bir tek gemi çıkardıkları(dock) binaları yıkmadım. .haritada ki tüm hazineleri de toplayıp korsanlara ait son bina olan(docklar dışında) towerı da yıkar yıkmaz VİCTORY yazısı belirir...
  • kardeşim nasıl yıkmayacam adamlar durmuyorki bi yerde bi asker hıyarı kaçıp yıkmaya başlıyor yok baba 3. bölüm çok kıl...
    şimdi ben takrar mı oynayacam o bölümü?
  • abı bu oyunun bir gorevi direk gecme hılesı yok mu?oynuya oynuya bır yere geldım oyun cok kasmaya basladı o gorevı yapamıyom ama baska yerlerı actıgımda kasmıyo oyun yanı benımle kesınlıkle bolum gecme hilesine ihtiyacım var yazan olursa sevinirim
  • BEN ŞİMDİ 6. BÖLÜMDEYİM.HAKİKATEN EN KILI 3. BÖLÜM...
  • yaw bende 4 te kaldım bi türlü geçemiyom
  • arkadaslar oyunu yeni aldim bi yardim isticem sizden.

oyundaki camera cok yakin yani bunu aoe 2 deki camera turu gibi yapabilirmiyiz yapabilirisek nasil yapcaz teşekkurler..
  • ekran çözünürlüğünü arttrr
  • ya arkadaslar oyunu save yaptıktan sonra oyunu acınca ekranda game pause yazıo normalde pauseden cıkıs esc bastım ama yinede olmadı bilen warmı?
  • işte böyle kardeşim adamlar bir 7 8 yıl susarlar tam baba gibi bir oyun beklerken dandik bişey çıkar karşımıza...
    ne yapmış bu adamlar 7 yıl boyunca uyumuşlarmı ayılar ayıp ya bu ne böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 25 Ekim 2005, 15:30:21 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.