Şimdi Ara

Age of empires 3 sorunu (Full versiyonda var demoda yok)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Age of empires 3 demosunu kurup full grafik seviyesinde 120 fps civarı hiç aksama olmadan oynuyorum.
    Fakat full versiyonunda yeni bir oyun başlattığımda sürekli HArddiskten okuyor ve ilerlerken sürekli fps düşmeleri (2-3 fpsye kadar ) olup takılmalar yaratıyor.Halbuki Sanal Bellek kapalı ve 2 GB Ram im var.Oyunun demosunda olmayan bu sorun oyunu oynamamyı engelliyor.Rahat rahat oynayamıyorum çünkü her ilerleyip haritadaki kapalı siyah yerleri açtığımda aynı şey oluyor.

Acaba bu sorun sizde de var mı ?Çözümü nedir?

• problem ekran kartında olabilir mi boyutları nasıl oynuyon??
  • Demoda yok diyorum ekran kartıyla alakalı değil yani.Ayrıca demodaki age3.exe yi atınca full versiyondaki sorun da olmuyor ama stabil çalışmadığından hatalar veriyor ve bir süre sonra kapanıyor.
  • Kimsede böyle bir sorun yok mu?
  • yeni aldım oyunu yüklüyorum bakalım bende nasıl olacak ama bende ki ram ve ekran kartı senin ki kadar değil.
  • yaw bu campagini açtık ama osmanlıyı secemıyorum neden osmanlılara karsı oynamak dururmunda kalıorum sızdedemı öyle acaba
  • Ne yazık ki sadece skirmish yaparsan Osmanlıyı seçebilirsin.Belki de ilerlersen Osmanlı seçilebilir ama başta seçemiyorsun campaign de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar full versiyonda stabil olarak takılmadan oynayabiliyor musunuz?Bu stabilite sorunu nu anlamadım .Normalde 120 fps ike haritayı biraz ilerletince 3-4 fps oluyor adamlar birden takıla takıla gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Arkadaşlar full versiyonda stabil olarak takılmadan oynayabiliyor musunuz?Bu stabilite sorunu nu anlamadım .Normalde 120 fps ike haritayı biraz ilerletince 3-4 fps oluyor adamlar birden takıla takıla gidiyor.

bende öyle birşey yok valla

sistem : 512 ram ge9550 ekran kartı o/c.
    fazla ilerlemedim ama söyliyim.
    ama takılma yok.
  • quote:

Arkadaşlar full versiyonda stabil olarak takılmadan oynayabiliyor musunuz?Bu stabilite sorunu nu anlamadım .Normalde 120 fps ike haritayı biraz ilerletince 3-4 fps oluyor adamlar birden takıla takıla gidiyor.

bendede öyle bir sorun yok dostum. kötü bi kopya anladığım kadarıyla farklı bi yerden al birde oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnetic

quote:

bendede öyle bir sorun yok dostum. kötü bi kopya anladığım kadarıyla farklı bi yerden al birde oyunu

evet öyle gözüküyor.

ya birde bu oyunu ben ta ilklerde oynamıştım bu oyunun ilk çıktığında
    bu oyunda mesela skirmiste nasıl başlayacaz nerden başlayacaz mantık nedir?
  • demo ıle full arasındakı farklılıkları bılmem ama senınle 9550 sı olana arkadas arasında bence fark eger 6xxx yada 7xxx serisi kart kullanıyorsan ve bloom efect acıksa yani hdr baya bır goturur sıstemden...
    ayrıca aynı sorunu bende cdyı dun alan ve oynayan arkadasımdan da duydum demoda kasmıyordu ama fullde kasıyor dedı...garıp bır olay.

ayrıca full detayda bloom efect acık sekılde 120 fps nasıl aldın hayret etttim..demoda ben 15-20 rası aılıyordum..
    sıstem amd 2500 barton
    6800 duz
    1gb ram

anlamıyorum sende sanırım 2x 7800gtx falan olması lazım...

bence bir kac yamam beklemekte fayada var
  • Kasma olayı sistem özelliklerinden değil bence.Demodaki aynı özellikleri kullanıyorum.Oyunu almadım torrentten indirdim(torrentbytes en iyisi bu ).Ama demonun exesini atınca sorun kalmıyor da bazı özellikler kapanıyor.Ben olayı anlamadım .Full de bir gariplik var.Patch i de yükledim 1.01 ama sorun aynen devam ediyor.Ayrıca oyunu en kötü low değerlerine getirincede aynen sorun devam ediyor.Sanki ram yetmiyormuş efekti veriyor ama ram yeterli seviyede.
  • quote:

Kasma olayı sistem özelliklerinden değil bence.Demodaki aynı özellikleri kullanıyorum.Oyunu almadım torrentten indirdim(torrentbytes en iyisi bu ).Ama demonun exesini atınca sorun kalmıyor da bazı özellikler kapanıyor.Ben olayı anlamadım .Full de bir gariplik var.Patch i de yükledim 1.01 ama sorun aynen devam ediyor.Ayrıca oyunu en kötü low değerlerine getirincede aynen sorun devam ediyor.Sanki ram yetmiyormuş efekti veriyor ama ram yeterli seviyede.

bendede aynı dostum 9550 var kalabalık savaşlarda kasıyo detail leri ne kadar düşürürsem düşürüyüm aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD86

quote:

Kasma olayı sistem özelliklerinden değil bence.Demodaki aynı özellikleri kullanıyorum.Oyunu almadım torrentten indirdim(torrentbytes en iyisi bu ).Ama demonun exesini atınca sorun kalmıyor da bazı özellikler kapanıyor.Ben olayı anlamadım .Full de bir gariplik var.Patch i de yükledim 1.01 ama sorun aynen devam ediyor.Ayrıca oyunu en kötü low değerlerine getirincede aynen sorun devam ediyor.Sanki ram yetmiyormuş efekti veriyor ama ram yeterli seviyede.

bendede aynı dostum 9550 var kalabalık savaşlarda kasıyo detail leri ne kadar düşürürsem düşürüyüm aynı

dostum nasıl kasar bendede var 9550 o/c li şu an, 1024*768 çözünürlük ve high ta oynuyorum ama takılma yok.

Age of empires 3 sorunu (Full versiyonda var demoda  yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 18 Ekim 2005, 19:29:27 >

• uyumsuzluk var büyük ihtimal ekran kartı sürücünde birşey var çaresiz yama bekliycen yada yabancı forumlara falanda biraz takıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

quote:

Orjinalden alıntı: LORD86

quote:

dostum nasıl kasar bendede var 9550 o/c li şu an, 1024*768 çözünürlük ve high ta oynuyorum ama takılma yok.

Age of empires 3 sorunu (Full versiyonda var demoda  yok)

kardeş bilmiyom valla ram 1024 işlemci amd 2.5
    nie yapıyo anlamadım belki benim aldığım oyundandır

• evet senin aldığın kopyada bir sorun var genelde kimle konuşsam sorun var dikkat edin.
  • quote:

Age of empires 3 demosunu kurup full grafik seviyesinde 120 fps civarı hiç aksama olmadan oynuyorum.
    Fakat full versiyonunda yeni bir oyun başlattığımda sürekli HArddiskten okuyor ve ilerlerken sürekli fps düşmeleri (2-3 fpsye kadar ) olup takılmalar yaratıyor.Halbuki Sanal Bellek kapalı ve 2 GB Ram im var.Oyunun demosunda olmayan bu sorun oyunu oynamamyı engelliyor.Rahat rahat oynayamıyorum çünkü her ilerleyip haritadaki kapalı siyah yerleri açtığımda aynı şey oluyor.

Acaba bu sorun sizde de var mı ?Çözümü nedir?

120 Fps nasıl alıyorsun ya full detayda imkansız bence tabii cözünürlüğü 10244x768 yaptıgını varsayıyorum. Bende 6600 GT var ve full detayda 20-25 arası FPS ve Anti-Alising i acarsam 16-18 arası FPS alıyorum elinde 7800GTX olsa bile 120 FPS alamazsın özellikle Anti-alising açıksa. Sorununa gelince hic duymamistim böyle bir sorun aklıma bir cözüm öneriside gelmiyor formatlayıp sistemi tekrar kur demekten başka üzgünüm

• 1024x768 de anti-aliasing kapalı ,vertical synch kapalı,af kapalı .Geri kalan her şey açık. 120 fps oluyor demoda ve full de takılmadığı zamanlarda .Ama piyasada birkaç adam varken Ama şu takılma yüzünden oyunda soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 19 Ekim 2005, 2:47:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.