geçenler de age of empires 3 'ü indirdim adamlar harbiden yapmışlar zaten age of empires in bu piyasada belirli bir yeri olduğunu herkez bilir, yalnız benim anlamadığım bir şey var vatan şehri yönetirken seviyeler atlıyoruz yeni kartlar kazanıyoruz ama ben oyunda kale ve sur kapısı yapamıyorum yani age of empires 2 de ki gibi işçiye tıkladığımızda açılan inşa etme bölümünde sur kapısı ve kale yok sizin bir bilginiz var mı bunlar çıkartıldımı oyundan yoksa seviye atladıkçamı açılacaklar ?
Şimdiden teşekürler.
Geliştirme yapınca çıkıyor diye biliyorum.Cami veya kilseden yapıyorsun.
Kapıyı açmak istediğin sura tıkla ordan gate sekmesi çıkacak öyle yapabilirsin.Asıl büyük sorun tren yollarına sur inşa edilememesi.
kardeş peki kaçıncı seviyede açıldığını biliyormusun kale nin ben şuan 8. seviyedeyim daha gelmedi
Seviyesi yok mesela suru inşa ettin ya istediğin kısmına tıklayıp gate'i tıklayacaksın.
ya senin home city nin seviyesiyle falan hiç bir alakası yok. ayrıca aoe 2 deki kale olayı bunda kaldırılmış. öyle istediğin zaman taş verip kale kuramıyorsun. bunda sadece 1 tane kale var oda 3. çağdaki kartlardan birini alınca sana at arabası veriyor onla yapıyorsun. yıkılıncada bir daha kuramıyorsun. bence sen aoe 2 ye devam et.
quote:
Orijinalden alıntı: DestroyeR33
Kapıyı açmak istediğin sura tıkla ordan gate sekmesi çıkacak öyle yapabilirsin.Asıl büyük sorun tren yollarına sur inşa edilememesi.
Çeşitli yamalarla edilebiliyordu tren yollarına ama tabi ki gate oluyordu.
doğru yamalrla oluyordu galiba ama yamaların çoğu problem çıkarıyor hatta bugün sınırsız nufüs yamasını indirdim oyunu kastı baya donma yaptı oyun
yaa sen bi tane osmalıysan mesela bi cami inşşat et sonra üstüne tıkla ordan surunu kale tarzında yapabilirsin kapı içide surun üstüne tıklayıp yaop
quote:
Orijinalden alıntı: nementes
arkadaşlar merhaba;
geçenler de age of empires 3 'ü indirdim adamlar harbiden yapmışlar zaten age of empires in bu piyasada belirli bir yeri olduğunu herkez bilir, yalnız benim anlamadığım bir şey var vatan şehri yönetirken seviyeler atlıyoruz yeni kartlar kazanıyoruz ama ben oyunda kale ve sur kapısı yapamıyorum yani age of empires 2 de ki gibi işçiye tıkladığımızda açılan inşa etme bölümünde sur kapısı ve kale yok sizin bir bilginiz var mı bunlar çıkartıldımı oyundan yoksa seviye atladıkçamı açılacaklar ?
Şimdiden teşekürler.
Cami veya kilise kurduğun zaman orada duvar işareti görürsün. Onu etkinleştir, sonra her hangi bir çalışanla duvar yap.
cevaplayan herkese teşekürler arkadaşlar..
arkadaşlar aeo 3 türkçe yama arıyorum bulamadım yardımcı olurmusunuz