Şimdi Ara

AGE OF EMPİRES 2 CONQUERORS yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • askerlere komut verecem fakat altta sade kapı ile bir el işareti çıkıyor diğer komutlar çıkmıyor nedense bildiğim tüm ayarlarla oynadım fakat komutlar bir türlü çıkmadı bilen varsa bir yardım etsin

• walla çok fazla oynadım ama hiç komutlarla işim olmaz
  • yukarı
  • bırakın şimdi komutu felan yaz aegisi gotur olayı
  • bencede yaz aegisi bırak komutu filan bırak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetfaik

bencede yaz aegisi bırak komutu filan bırak

yaw şifreyle oyun mu oynanır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    age of empires 2 lan sorunu
    11 yıl önce açıldı
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    age of empires 2 taktik lazım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: life19

bırakın şimdi komutu felan yaz aegisi gotur olayı

ya mecbur hile yapıyorum zaten adamlar durmuyorki durduğu yerde internet cafede oynarken defansif duruş yapıyordum adamlar zırnık oynamıyordu evde ise adamları toplamaktan oyun oynayamıyorum
    yoksa yaması falanmı var komutlar için ama age of 2 de bile yükleme yaparken görünüyor komutlar ama oyunda çıkmıyor bir türlü
  • komutların çıkması patchle falan alakalı değil, ekrandaki bazı tuşlara basmakla alakalı bir durum. başlangıçta sağ tarafta iki tuş çıkıyor. onlardan birisine basarsanız 4 tuş daha çıkıyor o tarafta. onlardan birine basınca da o fazladan komut tuşları çıkıyor. ancak şu anda bulunduğum bilgisayarda conquerors yüklü olmadığından ve ben de ekranı tam hatırlayamadığımdan hangi tuş olduğunu söyleyemiyorum maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: duvar sürüngeni

komutların çıkması patchle falan alakalı değil, ekrandaki bazı tuşlara basmakla alakalı bir durum. başlangıçta sağ tarafta iki tuş çıkıyor. onlardan birisine basarsanız 4 tuş daha çıkıyor o tarafta. onlardan birine basınca da o fazladan komut tuşları çıkıyor. ancak şu anda bulunduğum bilgisayarda conquerors yüklü olmadığından ve ben de ekranı tam hatırlayamadığımdan hangi tuş olduğunu söyleyemiyorum maalesef.

o tuşlar ne işe yarıyor hep merak etmiştim zaten
    tşk

• ben ce AGE OF EMPİRES 2 CONQUERORS hiç güzel degil
  • AGE OF EMPİRES 2 CONQUERORS ilerleri güzel olabilir ama başları irenc
  • quote:

Orjinalden alıntı: stewart99

AGE OF EMPİRES 2 CONQUERORS ilerleri güzel olabilir ama başları irenc

En güzel oyunlardan biridir ya bu oyun..efsanedir....Bir de bu cümlenden birşey anlamadım ne ilersi ne başı?

bu arada hile ile oyun mu oynanır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stewart99

ben ce AGE OF EMPİRES 2 CONQUERORS hiç güzel degil

nasıl değil ya???dünya genelinde en çok oynanan oyun budur

• Dostum komut derken demek istediğini anlamadım.Acaba ilerletme saldırtma bina yapmak mı yoksa başka birşey mi?
  • peh peh peh oyundan anlamiyorsunuz gusel degil diyorsunuz hile kullanlara da yuh diyorum sadece yuh su begenmegen arkadas icin bir tahmis yuirutiyim buyuk ihtimal yasi ufak ve gitti age of 3 le kiyasliyor oyunu bilmedigi icinde grafiklerde saplanip kalmis hci polemige giremem bir tahmindi degildse degildir!!!!

komut olyindada arakdas anlatmis ordan yapiliyor rasko gel kapisalim hamachiden!!!! yada eye dan yada msn zone dan !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

askerlere komut verecem fakat altta sade kapı ile bir el işareti çıkıyor diğer komutlar çıkmıyor nedense bildiğim tüm ayarlarla oynadım fakat komutlar bir türlü çıkmadı bilen varsa bir yardım etsin

Konu açılalı epey olmuş ama aynı sorunu yaşayan olursa diye yazıyorum. Askerlerin dizilişi, taktik saldırı komutları yani formations komutları haritanın yanında bulunan seçeneklerden açılıp kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 27 Mayıs 2012; 23:32:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.