Şimdi Ara

Age of conan trial yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar bir wow oyuncusu olarak wow dan sıkıldım yenı bır onlıne oyun arıyorum age of conan ı denemek ıstıyorum ama sıtesınde deneme surumuyle ılgılı herhangı bırseye rastlayamadım bu oyunun deneme surumunu nerden ındırcem ve nerden uye olacagım?

sımdıden tesekkurler

• limitsz mi bu yaw unlimited falan yazıyor
  • 20 lwle kadar limitsiz :D
  • bende bulamadım trail ancak sen nasıl buldın ana sitede yaw
  • hem limitsiz yazıyor hem 20 lvl sınırı mı koyuyor yaww bide diyelim ki beğendim ben trail accaountumu normal hesaba çevirebilirmiyim 8 euro mu ne suan age of conan
  • bide 2 oyunu birden alırsak 64 gün boyunca oynama hakkımız mı oluyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • boly sey görmedim yaw aoc indiriyom 4 part kımına geldi o part büyük 3.5gb gibi ancak 450 mb civarı elektirik kesildi bende pc kapattım ancak yeniden açtıgımda 0 başladı 4. partı neden böyle bi şey yapıyor herhangi bir çözüm yok mu
  • her zaman inen kismi age of conan kayit eder , 3,5 gb dosya 1 gbden sonra elektrik gitti yada birsey oldu bir daha actiginda 2,5 tan devam eder Oyunu seversen ek paketide al derim cunku expansion pack gercekten cok güzel ve yeni özelliklerden , skillerde yararlanma sansin olur

2 oyunu ayni anda alirsan 64 gün olmuyor sanirim , 30 gün olmasi lazim her halukarda
  • dostum sorun işte orda bende 0 dan başlıyor ayrıca aoc sitesinde 32 gün ana oyun ek paket için de 32 gün yazıyor include demek dahil iöinde umarım ben yanlış anlamamışımdır donwload hızında sorun yok ama bendwe nie böyle bir şey yapıyor anlamadım
  • bide şey var yaw oyunu indirsin en başlarını kalan kısmınıda oynarken indirsin öyle bir secenepimiz yok mu
  • işte burda sorun var bunu kapattım mı yeniden başlıyor bu kısmı indirmeye

Age of conan trial yardım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.