Merhaba Arkadaşlar Elimde Nakit 2 Bin YTL kadar Para var..Ve Age Of Conan'ı Tık olmadan oynamak istiyorum Bilgisayar Donanımından Anlayan Arkadaşlar Yardımcı Olurlarsa Sevinirm.Yeni Bilgisayar Toplatıcamda
3gb ram al 350-400 ytl lik ekran kartı al yeter diye düşünüyorum.
Oyun oturana kadar sistem masrafına girmeyin bence. Birkaç ay beklemeniz yerinde olur. Şimdi düşük ayarda da olsa oynayabileceğiniz bir makine varsa idare edin. Yok zaten sistem alacaksanız profilimdeki gibi bir sistem işinizi görür. Ekran kartı daha yeniler var şimdi, onlardan düşünebilirsiniz.
En kralınıda alsanız beş para etmeyeceği için bu optimizasyonda almanıza gerek yok şu aralar.
1-2 ay bekleyin en azından.
quote:
Orjinalden alıntı: Farabî
En kralınıda alsanız beş para etmeyeceği için bu optimizasyonda almanıza gerek yok şu aralar.
1-2 ay bekleyin en azından.
Şuan 22 inc monitorumde 1680*1050 high dfetaylarda her sey sonda 16x af açık... Açık alanlarda 30-80 fps kapalı alandada benzer fps alıyorum. Oyun optimazyon olarak bir kaç vilada ve yerde küçük buglar var. Onun dısında soylermisin hangi oyun varki bukadar efekt ve harika detay gormek için sistem gerekesinimi duymuyor?