Şimdi Ara

Age of Conan kepenkleri kapatırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar muhteşem bi giriş yaptı conan ama sonra bug bug bug ve çok kişi kaybetti oyun toparlandı gibi geri dönüşlerde oluyor serverler birleştirildi...mesela bugün çok iyi olan ama istediği düzeye gelemeyen TABULA RASA kepenklerini kapattı oyun tarihe karıştı..olurda yakın bi zamanda sizce böle kötü bi haber alabilirmiyiz conan için..sizce oyunun geleceği ne yöndedir..

• Aoc kapanacağını sanmam ama yok baktılar olacak gibi değil oyuncu az para getirmiyor belki kapanma yerine parasız bir yapıya kovuşur pre vs. tarzı üyelik çıkartır ordan para kapar ama bu çok küçük bir ihtimal oyun bence çok güzel ama değerini millet anlamadı ve çok tutmadı bu yüzden oyuncu azlığından serverlar birleştirmek zorunda kalındı burda firmanında çok hatası var birçok bug ile oyunun daha başında karşılaşırsak olacağı buydu gidenler geri dönmüyor yeni oyuncular katılıyor şu sıralar ve umarım bu yeni gelen oyuncular kalıcı olurda oyunun ömrü uzar çünkü bu oyun çok daha yüksek bir oyuncu topluluğunu hakediyor.

Tabula Rasa ben denemedim ama üzüldüm kapanmasına.
  • Her Yeni Çıkan MMORPG de Bug Yokmuydu Bu bugların düzeleceği bir gerçek ama çok abartmışlar oyunu yerden yere vurmuşlar bug diye hiç gereği yoktu bukadar tantanaya bir iki ay bırak oyunu sonra dön. Duyduğuma göre bugların çoğu düzelmiş durumda bende bu çarşamba akşamdan itibaren oynamaya başlıyorum

Not: Başlangıç olarak bana bir server önerecek olan varmı türklerin çok olduğu konuşa bileceğim soru sorabileceğim kişilerin olduğu bir server.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cru3ll

Her Yeni Çıkan MMORPG de Bug Yokmuydu Bu bugların düzeleceği bir gerçek ama çok abartmışlar oyunu yerden yere vurmuşlar bug diye hiç gereği yoktu bukadar tantanaya bir iki ay bırak oyunu sonra dön. Duyduğuma göre bugların çoğu düzelmiş durumda bende bu çarşamba akşamdan itibaren oynamaya başlıyorum

Not: Başlangıç olarak bana bir server önerecek olan varmı türklerin çok olduğu konuşa bileceğim soru sorabileceğim kişilerin olduğu bir server.

Aquilonia serverında bir çok türk bulabilirsin..bence dünyanın en iyi online oyunudur conan
  • Key'imi Aldım Pachtler iniyor oyuna başlıyacağım Gayet güvenilir bir site olan gamer-market'ten Yaptım alışverişimi sizde mutlaka siteye bir göz atın bunu reklam amacı ile söylemiyorum keyi 10-5 Dk arasında yolladılar
  • Game Masterın Cabala yaptığını yaparlarsa köşelik olurlar.Free damgası koyarlar pre çeşitleri sunarlar,el altından bot satarlar,yada oyun parası, sorulunca haşa biz yapmıyoruz derler,oyunun dosyalarını satıp privatelere geçirirler,birde shop açtılar mı gelsin benjaminler.2,3 yılda şuan kazandıklarınının daha fazlasını kazanırlar.E tabi hacktir bottur küfürdür gırna gider.
    İnşallah bu teorim gerçekleşmezde oynayacağım oyunların başını çeken Aoc yi gönül rahatlığıyla oynarım.
  • Turk isanı olarak felekat seneryoları yazmaya bayılıyoruz , yok soyle olursa yok böyle olursa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AGE OF EMPİRES 3 KALE SORUNU !
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle birşey olacağını hiç sanmıyorum.olmazda yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

Turk isanı olarak felekat seneryoları yazmaya bayılıyoruz , yok soyle olursa yok böyle olursa :D

yok hocam ben olabilecek en kotu olayı soyledim.İnşallah oyle olmaz, ama dediğim tarza sokulan oyunlarda şirketlerin para bolluğuna kavuştuğu bir gercek.
  • İnternette bazı kaynaklarda kapanacağını duymuştum.Funcom başka bir oyun yapımı üzerinde çalışıyormuş ve gelir kaynağı sağlam olan tek oyunu Age Of Conan olduğu için serverları tutuyormuş.Eğer denildiği gibiyse yeni oyunla birlikte oyunu kapayabilir ya da Free2Play tarzına geçebilir.

Bekleyip göreceğiz sanırım zaman ne gösterecek.
  • 1.5 yamasını inceleme firsatı bulursanız,kolay kolay kapanack bir oyun değildir.Belkide free girişleri açarlar orası ayrı bir konu.
    Ama uzun vadede kapanacak bir oyuna dx 10 getircem diye hiç bir firma aylarca ugras vermez.Karakterleri baştan aşağiya değişkliklere maruz tutmaz.
    Funcom egerki Conanda patlarsa bir daha belini dogrultamaz.Kimsede Funcomun yapmış olduğu başka bir oyunu denemeye bile çalişmaz gibi geliyor bana.
    Kaybolan masumiyetlerini geriye kazanmak zorundalarki,bundan sonra yapacakları oyunlara kullanıcılar itibar etsin.Onun içindirki paşa paşa bu oyunu adam etmek zorundalar,yoksa batık firmalar listesine en son sıradan giriş yapacakları ap acık ortadadır.
  • ben de oyunu uzun süreler önce klanla birlikte bırakmıştım ama karakterim hala duruyor. Dark Templarların durumu nedir acaba? Giderek sayımız azalıyodu zaten baya güçsüz bi sınıftık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 5 Nisan 2009; 21:21:04 >
  • Aoc guildwars benzeri bir kere satın al hep oyna mantığıyla oynanabilse şu an dünya üzerinde en çok oynanan oyun olurdu muhtemelen. Yada en azından aylık ödemesini çok düşük tutsalar, sırf insan o kombat sistemiyle pvp yapabilmek için bile kapatmaz hesabını. Acaba guildwars nasıl kurtarıyor o ödeme sistemiyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikomanyak

ben de oyunu uzun süreler önce klanla birlikte bırakmıştım ama karakterim hala duruyor. Dark Templarların durumu nedir acaba? Giderek sayımız azalıyodu zaten baya güçsüz bi sınıftık.

DARK TEMP EFSANESİ GELİYOR

1.05 ten ilk bilgiler

-Dark Templar full plate armor.
    -Soul Barrier – Feat artık süresi daha uzun.

Dark Templar

The defensive capabilities of Dark Templars will be improved with new threat abilities and buffs that increase the health of the Dark Templar, while increasing his damage. The majority of the Dark Templar’s base covenants have also increased in power:

* Seal of Chaos – A new medium cooldown AoE threat ability which also gives the Dark Templar a short duration increase to healing received.
    * Dark Hand – A new instant cast lifetap spell.
    * Soul Barrier – Feat changed from spell to ability. You no longer have to keep recasting this buff to have it running.

* The Dark Templar and Conqueror classes are now able to equip full plate armor.
    * The feat "Ability - Soul Barrier" has been moved up the Desecration tree, to tier 4. The feat "Soul Infusion" has been moved up the Desecration tree, to tier 6.
    * The feat Spell - Covenant of Putrescence has been replaced by Deadly Covenants. This feat now improves the damage of Covenant of Arms, Pestilence, and Putrescence by 7% per rank.
    * Removed the self-damaging component from Covenant of War. Significantly increased the Melee Shield bonus from Covenant of War.
    * Desecrated Blood feat now improves the damage bonus gained from Covenant of War.
    * All Covenants will now correctly proc from spell attacks.
    * The Life Tap percentage gained from Covenant of Death has been doubled.
    * Any killing blow performed by the Dark Templar or his team while Covenant of Death is running will place a buff in the templar, increasing his unholy melee damage for the next 3 hits. This effect cannot occur more than once every 30 seconds.
    * Dread shadow is now a spell obtainable at level 70 if you feat for it.
    * Dark Hand feat has been changed. This feat now gives you an instant cast spell that inflicts unholy damage on the target and instantly heals you. The amount of damage inflicted is increased if the target is affected by the Drain Strength, and the amount you are healed is increased if you are running Blood Pact.
    * Unified the Ravenous Eater buffs. Both Soul for Our Feast and Leech Life will cast a 10 second duration buff increasing your damage. This should now allow for a 100% uptime.
    * Sadistic Glee has been removed. A new feat "Seal of Chaos" has been added, granting you a new spell. This spell taunts up to 4 nearby enemies, and gives you a short duration increase to the amount of healing you receive (that increases by the number of enemies affected by the spell). Some additional feat synergies exist: If you have Consuming Bulwark trained, a heal over time is added to the Seal; If you have Crystallized Ether trained, a mana heal over time is added to the Seal; If you have Ether Reap trained, a damage over time effect is added to the Seal.
    * Masochism no longer has a pre-requisite feat.
    * Renamed the "Spell - Soul Barrier" feat to "Ability - Soul Barrier". When training this feat you will now get an ability called Soul Barrier, not a spell as previously. Soul Barrier is now an ability that you toggle on or off, not something that you need to continually recast.
    * Changed Soul Infusion. Added the ability for this effect to critically hit. This now gives you back a percentage of your maximum mana, not a static amount (5% of your maximum mana). Rank 2 increases the amount gained by 100%. This mana gain cannot occur more than once every 10 seconds.
    * Every rank of Unhallowed Blight will now give the following Invulnerability debuffs:Holy Invulnerability Rating -10.00%, Unholy Invulnerability Rating -10.00%.
    * The feat Spell - Covenant of Putrescence has been renamed. This feat now offers all the benefits of the previous Covenant of Putrescence feat, combined with the previous Vile Putrescence feat.
    * Updated the description of the second rank of Vile Soul to show that it allows for the Unholy Damage to happen at 6 Sadism stacks.
    * Wisdom now increases your spell damage bonus as it does for priests.
    * Soul Infusion. This effect can now critically hit. The mana regain have been changed from a static amount to 5% of your maximum mana. Rank 2 increases the amount of mana gained by 100%. This effect can only occur once every 10 seconds.
    * Vile Pestilence and its offshoot feats have switched places with the Cabalistic Hunger feat.
    * Improved Blood Pact and Invulnerable Soul have switched places in the feat tree.
    * Increased the duration of Martyrdom 0.5s to ensure that the player receives all healing ticks.

Remember this is just first 1.05 version, changes might be added or taken away!

Sevgili abimiz Göktengr ye tesekkürler....

• quote:

Acaba guildwars nasıl kurtarıyor o ödeme sistemiyle?

Guild Wars ın 5 milyon oyuncusu var. Grafik motoru tam bir şaheser, sıfır bug ve sıfır kasma ve çokda güzel ve sevimli. Ekran birbirine girsin, 20 tane süper zeki npc savaşa girsin bir tekleme göremezsin, asla kasmaz. Şu anda bende bütün oyunlar hdd de yüklü, toplamda 3.78 gb yer tutuyor. Classlar arasında dengesizlik yoktur, pvp üzerine kurulu oyunda tek bir dengesizlik ve mantıksızlık bulamazsın. Oyun beceri üstüne kuruludur esas olanda takım oyunudur. Genel olarak bakarsak 100.000 oyuncunun altına düşen aoc un tam tersi yani..
  • aoc nin kapanacagını sanmıyorum yada f2p olacagını funcom un aoc ile ilgili kafası rahat cunku aoc cıkarken zaten ole herkesime hitap eden bir oyun olmayacagı soylenmişti ki 18+ satılan bir oyun birkere:) 4-5 milyonluk bir aoc yi dusunmek bile istemiyorum yavaştan bot kullananlar baslar sonra gold seller lar gelir e beraberinde hack olayları tabi.

bence aoc gayet planlı gidiyor ,ilk basta yapılan hatalardan ders alındı gelen ve gelecek olan pacthler gayet yaratıcı ve oynayanların memnun edecek pacthler . 4 sene wow oynadıktan sonra aoc ye gectim ,gercekten tek tuş spam ile mob kesmekten inanılmaz sıkılmmışım combo sistemine ve kontrollere alıştıktan sonra aoc den inanılmaz keyif almya başladım:)

şidmi aoc oynayanların cogu oyundan cok memnun oyun da genelde en cok guldugum şey. global chanelda diger oyunlarla dalga gecilmesi ozelliklede wow ile:D crom serverındayım hiç unutmuyorum zevzegin biri globalden "dirge" yazdı ve o anda global karıştı."dirge" yazan adamın bir dayak yemedigi kaldı.genel olrak oyun zaten 18+ oldugu için kolay kolay noob lafları havada ucusmaz kufur olaylarına pek rastlanmaz aoc de:) benim gordugum bu şekilde:)

bilmiyorum tabi gene olur ne olmaz. aoc ye baslamadan once cok arastırdım ve oyle basladım ve hala gelişmeleri yakından takipe derim pacthleri okurum ne ler yapılacak arastırırım ama hiç bir şekilde aoc kapanacak yada f2p oalcak gibi saçma bişey duymadım ve umarımda yoktur ole bişey:)

konuyu açan arkadas ve kapacak diyen ler ,duyum alanlar kaynak gosterirlerse sevinirim:) yani genel olarak oyunu oynayan binlerce insan boyle bir duyum almamış oynamayan lar nerden alıyor merak ettim:)

• bendew arkadaşlarımla beraber bıraktık oyunu.1.05 gelince tekrar döncem şuan oyun gerçekten kabak tadı verdi :)
    ha bu arada yeni patchle beraber barbar charge özelliği kazanacak nihayet
  • Dark Tempları sonunda geliştirmişler. Şu vizelerim bitsin büyük ihtimalle dönecem oyuna. Eski serverim battlescardı sanırsam fury altında herhalde. Bi türk guildine gireriz inşallah
  • Öncelikle aoc hiç oynamadım wow oynuyorum.Bence kesinlikle aoc paralı olarak kalmalı eğer öyle premium vs. olayı gelirse ko gibi olur kalite falan kalmaz.
  • Walla bende oyuna ilk cıktıgı zaman (Wow u bırakıp aoc ye gecen) tayfadan bir insandım. O kadar kötüydüki, her yerden bug fıskırıyordu, wow dada bug olmustu ilk zamanlarında ama bu kadar göze batmıyordu. Aoc tambir beta kalıntısı olarak cıkmıstı sanki. siz düsünün artık. 30 günlük trial kısmından sonra tekrar aoc yi bırakıp wow a geri dönmüstüm. Bilmiyorum suan tekrar aoc ye dönmeyi düsünü yorum aslında. Gerci su fps problemini umarım gidermislerdir. ben suandaki makinam ile aoc de düzgün fps alamıyordum. Bilmiyorum bakalım nolcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 13 Nisan 2009; 22:47:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.