Şimdi Ara

Ağdaki bilgisayara sızma /izleme Acill.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu hangi programla yaparız veya hangi yolla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRad67 -- 20 Temmuz 2014; 14:50:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Prorat var onun dene
  • Gece772 kullanıcısına yanıt
    Varmı böyle bir şeyler daha acil lazım ne zamandır internet yavaştı arayüzden bakayım dedik fazla Ip var onu karıştıracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Varmı böyle bir şeyler daha acil lazım ne zamandır internet yavaştı arayüzden bakayım dedik fazla Ip var onu karıştıracağım

ne yapmak için kullancan seni gidi senii
  • Maestro58 kullanıcısına yanıt
    Lazım reyis kim olduğuna bakıcağım sadece acil kotayı sömürüyorlar.
  • quote:

Lazım reyis kim olduğuna bakıcağım sadece acil kotayı sömürüyorlar.

http://www.tamindir.com/ip-camera-viewer/ bunu denesene bir pek işe yarayacağını sanmıyorum ama
    Şuan herşeyi deniyorum 4 5 program denedim denemeye devam. Saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şuan herşeyi deniyorum 4 5 program denedim denemeye devam. Saolun

bir de uzaktan erişim ile yapılıyomuş ama onu bilmiyorum banada lazım ne yapıyor diye izlerim bulursan haber ver
    İndirdimde kuramadım framework hatası verdi hangi biriyle uğraşsam şaşırdım
  • modemde lan bağlantılarında modemine bağlı pclerin hem mac hemde iplerinin görürsün tam olarak ne için program istiyorsun
  • axelfoly kullanıcısına yanıt
    mac ve ıp adresini görüyorum. Ağ,mac,ıp hangisinden olursa o bilgisayara bağlanmam gerek. Bizim modeme girip internet kullanan bilgisayara.
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    takip etmek için prorat var söylediğin işlemleri yapabilirsin ben bir kere kurban üzerinde denemiştim sistem çökmüştü yanlız veya keyloggerlar var mail adresine belirli dk resim çekip atan veya yazılanları rapor eden
    Karşı bilgisayara program kurmadan yapmam gerek bunu prorat da tam olarak nedir indirmiştim sanırım sabah denerken
    karşı tarafa mail ile dosya resim vb gönderiyorsun ve onu açınca sisteme uzaktan kontrolü sağlayan programı almış oluyo istediğin bilgileri alabiliyorsun ama hata edipte kendi pcde açma sistemine zarar verebilirsin dikkat gerekli
    Bu kadar büyük bir şeye gerek yok alt tarafı bilgisayarda ne yaptıklarını görmek istiyorum veya girdiği siteleri görsem de yeter
    öyleyse keylogger ama onu gidipte o pc ye kurman gerek
    o da sıkıntı işte hocam ağdan ıp üzerinden karşıdaki bilgisayarı yönetmek istiyorum modemi beleşe kullanıyorlar bende şifre değiştirmedim kim diye bulmak için
    intikam almak istiyorsa prorat kim olduğunuda öğrenebilirsinde tabi bedavaya netten yaralamasın diyorsa yabancı maclerin hepsini engelle
    mac engellemek şimdilik gereği yok Prorat ta tam nasıl anlayamdım
    kullanımı ayrıntılı gösterene videolar var ama dikkat et
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.