Şimdi Ara

Agatha Christie On Kucuk Zenci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğretmenin hikayesini tam anlamadim kucuk cocuk olurse bu kiz hugo ile evlenicek o oyle dusunuyor ama neden boyke dusunuyor anlamadim

Biri aciklayabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam miras meselesiAnd there were none isimli 3 bölümlük dizisi çıkmıştı yakın zamanda izlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

Hocam miras meselesiAnd there were none isimli 3 bölümlük dizisi çıkmıştı yakın zamanda izlemenizi tavsiye ederim

Hocam biraz daha acar misiniz bu miras meselesini

Kitapta da o bolumu bulamadim bi turlu

• TheYips kullanıcısına yanıt

Hocam kitabı okuyalı 2-3 yıl oldu ama yanılmıyorsam şöyleydi.Şimdi bizim öğretmen bakıcılık yaptığı çocuğun ailesi zengin ama babası ölmüştü yani miras ona kalacaktı tek Hugo denen şahsa kalması için çocuğun ortadan kaybolması gerekliydi.Bunun için zayıf noktasını bilen bakıcımız çocuğu harcadıUmarım yardımcı olmuşumdur
  • asosyal adam kullanıcısına yanıt

Hugo ile cocuk kardes miydi tam anlamadim . o zaman cocugun annesi kimin nesi hugonun da mi annesiydi

• TheYips kullanıcısına yanıt

Hugo çocuğun amcasıydı yanlış hatırlamıyorsam uzun süre olunca ayrıntıları hatırlayamıyorum kusura bakma hocam yakın zamanda okuyan birileri daha iyi yardımcı olur.Çok kafaya takma bence aşırı gerekli bir detay değil bence kafana takılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 11 Temmuz 2016; 22:32:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jack London - Martin Eden
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.