Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (74. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dhboston benım gordugunuz zaman feed plz. -
quote:
Orijinalden alıntı: MovieScout
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood
dhmoviescout ve türklere w diyen arkadaşlar yalacının önce gideni özellikle bizi yiyorlar
hiç bi dh nickli adamı kovalayıp bilerek yemedim. hareket alanım kısıtlı kalıp patlamak istemediğim zaman yanlışlıkla üzerinize hareket etmiş zorunda kalmış olabilirim. dh ottis isimli arkadaş kimse özür diliyorum ismini göremeden yanlışlıkla patlattım ama toparladı hemen.ayrıca oyundan çıkmak istediğiniz zaman bi dh'li bulup bütün parçalarınızı ona yollayın.
@ottis
Hocam beni 10 parçaya ayırdın yav
-
Arkadaş beni niye yiyiyorsun ki Sebebi neydi.2 kere yedin hemde.Daha sonra bende sana saldırmaya başladım orası ayrı.
-
7. oldum / Fakat; Server gümledi...
-
bir dhli arkadaşa yardım edeyim derken rusyalıya yedirttim yanlışlıkla. nickini hatırlamıyorum ama afedersin dostum, seni büyüteyim derken rus'a attım w yanlışlıkla -
DH-Sheyko benim arkadaşlar bazı arkadaşlar ile iyi anlaştık yenileceğini anladığı zaman bana geldi sonra beni buldu parçalarını geri verdim vs. böyle oynayalım -
DH Donsuz benim. Bir arkadaşı kovaladım küçük parçasını yemek için o da kaçtı halbuki yiyip sonra onu besleyecektim ki parçaları birleşsin, arkadaş yanlış anladı herhalde :D Bu gibi taktikleri yaparsak daha iyi olur küçük parçasını yiyip tekrar ona verebiliriz yada başkasını yiyecekken büyüklük eksikse birimiz diğerine verebilir. Demin ki oyunda baya iyi takım oyunu yapıyorduk da net gitti. -
server gitti sanirim undefined diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Aaron Paul
7. oldum/ Fakat; Server gümledi...
aynen gümledi. ne güzel oynuyorduk. -
server çöktü beyler biri ip atsın
-
DH SSIRIN benim beyler elimden geldiğince DH lılara yardım ederim yakınımda takılın.
Oyun çöktü bir ara. -
quote:
Orijinalden alıntı: ottis
quote:
Orijinalden alıntı: MovieScout
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood
dhmoviescout ve türklere w diyen arkadaşlar yalacının önce gideni özellikle bizi yiyorlar
hiç bi dh nickli adamı kovalayıp bilerek yemedim. hareket alanım kısıtlı kalıp patlamak istemediğim zaman yanlışlıkla üzerinize hareket etmiş zorunda kalmış olabilirim. dh ottis isimli arkadaş kimse özür diliyorum ismini göremeden yanlışlıkla patlattım ama toparladı hemen.ayrıca oyundan çıkmak istediğiniz zaman bi dh'li bulup bütün parçalarınızı ona yollayın.
@ottis
Hocam beni 10 parçaya ayırdın yav
valla adını okuduğum gibi kendime küfretmem bir oldu.
ama hocam 5 dakika seni haritada aradım. bütün parçalarımı sana atıp oyundan çıkacaktım. özür mahiyetine bi nevi.
-
açıldı girin -
DH | Eren benim beyler. 1.'yim şuan. -
Hocam, IP'yi sürekli güncelle... VEYA: 3 Adet IP ekle... Çünkü hepimiz doluşunca, Server patlıyor... -
connect("ws://109.237.26.76:443") çalışıyor beyler gelin -
ws://213.219.39.54:443 buyrun beyler dhler burda -
beyler dh it kopuk olarak giriyorum feedleyın lutfen -
quote:
Orijinalden alıntı: Seddar
connect("ws://109.237.26.76:443") çalışıyor beyler gelin
buraya doluşun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X