Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
931.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dh support kim? TupacShakur ben.
    Ayrıca Charger kimse, çok safsın be birader. Adamla kafa kafayayız sen yukarı çıkıyorsun adam bi tık yukarda benden. Zaten yakalayıp yiyecek seni, aşağı insene de ben yiyeyim? Gittin ezildin adama adamda beni ezdi bitti oyun senin sayende..
  • büyüdüm büyüdüm citiyi besledim 1.yaptırdım adam ekranı kaplıyo şimdi
    Agar.io Oynuyoruzz!

• DHToma benim
  • Beels kullanıcısına yanıt
    bu hangi server, DH leri göremiyorum bi saattir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntoTheStorm

Dh support kim? TupacShakur ben.
    Ayrıca Charger kimse, çok safsın be birader. Adamla kafa kafayayız sen yukarı çıkıyorsun adam bi tık yukarda benden. Zaten yakalayıp yiyecek seni, aşağı insene de ben yiyeyim? Gittin ezildin adama adamda beni ezdi bitti oyun senin sayende..

:D benim hocam baya dayandık ama olmadı
  • allahını seven bombs4u yu halletsin deli etti beni nadi herif
  • kaç gündür oyun sarmıyodu bugün bayağı sardı her yerde dh li görmek muhteşem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogodogo

quote:

Çok iyi anlaştık senle harbiden. Ama kim feedlediyse herifi ikimizin toplamı kadar olmuş geldi üzerimize. Bende kovalamaya devam ettim en son köşede bi adamı sıkıştırdık onu alan diğerini alacaktı, dh charger onun gittiği yöne kaçınca adam onu aldı sonra üzerindeydim otomatik olarak ben.
    Ayrıca o ıp'den o herif çıkmadıkça onu kimse alamaz daha adam haritayı kapladı baya baya.

• HAHAH

CHP ZIHNIYETI kimse iyi iş yaptık ben [DH] CITIZEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: IV.Murat

bu hangi server, DH leri göremiyorum bi saattir

İlk sayfada İp verilmiş.Avrupa serverı.
  • quote:

aşağıda inemezdim ki mayınlar vardı ordada
  • Tırnaklarımla kazıya kazıya bu kadar oldu :)
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • Full Dhli ip var mı benim girdiğimde hiç kimse olmuyor :/

• Agar.io Oynuyoruzz!
  • gitti sever yine
  • dh wastey haindir
  • Oyun çöküyor ya
  • Oyun bende çok büyüyünce donuyor.Nasıl bir iştir bu.DH-OTTOMAN nicki ile 2. sıradaydım oyun dondu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogodogo

quote:

Çok iyi anlaştık senle harbiden. Ama kim feedlediyse herifi ikimizin toplamı kadar olmuş geldi üzerimize. Bende kovalamaya devam ettim en son köşede bi adamı sıkıştırdık onu alan diğerini alacaktı, dh charger onun gittiği yöne kaçınca adam onu aldı sonra üzerindeydim otomatik olarak ben.
    Ayrıca o ıp'den o herif çıkmadıkça onu kimse alamaz daha adam haritayı kapladı baya baya.

Aynen hocam nerden geldi o doge anlamadım baya iyi gidiyoduk ama olsun eğlenceliydi :)

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.