Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.244
Cevap
143
Favori
927.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

oyun cok kasıyor nasıl oynuyorsunuz?

Bilgisayar özellikleri de orta olmalı, internet bağlantısı da güzel olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mShakespeare

quote:

Orijinalden alıntı: misanthrpc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beatraax

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

Siz mvp lerin olduğu sv de değilmiydiniz yoksa

değildik şimdi bastık mvp'leri geçmiş olsun hepsine
    Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!Agar.io Oynuyoruzz!

MVP'leri değil, "sizden olan" sadece "1" MVP'yi basmışsınız. Attığın ss'lerden başlayalım:

https://store.donanimhaber.com/22/19/53/221953A58BB38DFB3A0BEC2FD3A4FDB3.png

SS saati 18.31, ilk 10'da 0 TİT üyesi, birinci de MVP'li olmayan MVP'li.

https://store.donanimhaber.com/12/51/07/12510779D2C8CEF9F3E6452D539346F4.png

SS saati 18.34, cidden bayağı iyi oynamışssınız. 20 puan iken, 3 dakikada birinciyi indirmek büyük başarı.

Bu arada forumda biraz gerilere giderseniz 18.18'de atmışım son mesajımı, ondan yaklaşık 10 dakika önce falan oyunu bıraktık zaten çoğumuz, gerçek PANAMALI'nın internetinin gitmesi ve nispeten sağlam DH oyuncularının ve TİT oyuncularının server'ı terketmesi sonucu.

http://prntscr.com/79n12b

Saatlere dikkat.

http://prntscr.com/79n2wm

Şu diğer ufak feykler de kalsın burada.

Ayrıca "onlar biz değildik" dediğiniz adamlara da hayran kaldım, çünkü şu linkteki MECOSNC nickli arkadaşın (ki ilk defa görüyorum, Mathius, Baybars falan tamam ama feyk de bir yere kadar) TİT'lerin feyk olduklarını iddia ettiğin oyunda, nickini kusursuzca girmelerini takdir ettim.

Fatih (Baybars) de kendilerinin olduğunu doğruladı bu arada. Yalan söylerken "birliktelik", "saat gibi detayların unutulmaması" gibi konularda ince eleyip sık dokumak lazım yani sonuç olarak.

Buraya kadar çürütmelerdi. Bugünkü gerçek ise şuydu:

http://prntscr.com/79m0bs

Bu ss de MVP takımının muhteşem olduğunu falan göstermez. EU'dan, yani şu anki TİT'ten çıkma sebebim buraya kışkırtıcı mesajlar yazan bir oluşuma dahil olmak istemememdi. Gerçekten sadece çok sağlam adamların olduğunu düşündüğümden -ki gerçekten Baybars başta olmak üzere sağlamlar vardı- girmek istemiştim takıma, iyi oynamayı bilen bilmeyen herkes baştan savma şekilde alınınca soğudum. İsim TİT olarak değiştirilince ise çıktım zaten. İsim yüzünden değil, buradaki muhabbetleri falan görünce. Türkün gücünü göstermek falan ne abi? Dünya mı kurtarıyoruz? Komik duruma düşmek istemediğimden çıktım ben de.

Yalan söylemek kötüdür. Takımın tamamı bu yüzden suçlanamaz, buraya bu şekilde "biz değildik" yazıldığını bilip de seslerini çıkartmadılarsa, "feyk girmeyelim, adam gibi oynayalım" dememe acizliğini gösteren olduysa ona da yazık. Yani Beatraax, kendini ve takımını bitirdin.

@_gavaracı_ @teknobomb
    @GasiOr@Beatraax

Ben fake anlamam bro attığım öbür SS'lerde hala aynı mvp'ler vardı en büyüğünüz oydu bizimkiler yanındaki minik elemanları yiyip en büyüğünüzüde patlattı ve ele geçirdi!

Gerisini bilmiyorum.

*DH'larında hepsi fake zaten :d

Yinede yine tebrik ederim. İyi oyundu
    Agar.io Oynuyoruzz!

DİP NOT: ANLIK RESİM ATTIM?

Gerisini bilmiyorum diye bir şey yok,

1) Sen "onlar biz değildik" dedin, onlar sizdiniz. Adamın diyor bunu.
    2) Senin "MVP'leri indirdik" dediğin tek "MVP Panamalı" da bizden değil, size tamamını veren biri. Büyük ihtimalle sizden, ama bak yine de "kesinlikle sizin adamınız" demiyorum elimde delil olmadığı için.

Yani yalan söyledin, üstüne Panamalı'nın bizden olmadığını iki tarafın da bildiği halde "MVP'yi dağıttık" demek gibi bir yüzsüzlük yaptın.

Tamam haklısınız demek varken burada çirkeflik yapmak niye? Bu ss'i mi atayım illa?

Agar.io Oynuyoruzz!

@_gavaracı_ @teknobomb
    @GasiOr@Beatraax

Düzeltme yapayım Mert kardeşim .Öncelikle olay ne şekilde cidden bilmiyorum zaten ss de hakkınız olanı söylemişim aramızdaki samimiyet nedeniyle , sende önceden bizim ekipteydin .Evet ne kadar uğraşsakta o oyunda sizi alt edemedik çünkü çok feci bütümüştünız ortada 50 puanlık adama bile 10 kere bölünüp alıyodunuz buda feci bir puanınız olduğunu gösteriyor biz yinede iyi mücadele ettik elimize 3-4 kere alt etme şansı geçsede benim yüzümden , bak altını çiziyorum benim yüzümden bunu yapamadık .Birinde sizi patlatmadım bekledim seyrettim çünkü bizden biri sandım seni nickine alışık olduğum için diğerlerindede depo bendeydi ve kaçmadım bekledim çünkü bölünüp duruyoduk belki bi atak yaparım dedim.

O oyun dışında benim oynadığım 1 oyun vardı ondada mvtleri dağıttık videosuda var ...Sen konuşmamızı buraya paylaşarak gerçekten ayıp ettin ki zaten mvt ile Tit ekibim benim olmadığım zamanlarda çok karşılaştı , eğer iş sen aldın ben aldım boyutuna gelmişse biz sizi çok kez aldık ...Artık video çekiyorum bundan sonralarını herkes gözleriyle görecektir .Ayıp ettin kardeşim ...

Fatih ilk mesajımda da bahsettim okuduysan, ben "MVP TİT'ten daha iyi oynadı, süperdik" falan yazmadım hiçbir yerde, aksine bu oyunu domine edişimizden takımımızın muhteşem bir takım olduğunu falan çıkaramayacağımızı bile yazdım. Ama TİT gördüğüm kadarıyla, takımında maalesef oyuna "yalan söyleyecek ve çirkeflik yapacak kadar" çok önem veren oyunculara yer veriyor. MVP ile dün, ondan önceki gün de takım olarak oynadım ve takım olarak da pek iyi değildik zaten. Bugün iyi oynadık ama tekrar diyorum, konumuz iyi oynayıp oynamama değil.

Büyümüştünüz diyorsun, evet büyümüştük; aksini iddia etmedim zaten. Siz büyük olsaydınız büyük ihtimalle de biz ele geçiremeyecektik server'ı. Tekrar, tekrar ve tekrar, konu "oyun" değil. Sen tamamen oyun odaklı bir mesaj yazmışsın burada.

Oyun bu, yenmek de var yenilmek de var ki konu bu oyun olunca yenilmek gerçekten çok doğal. Sana şu soruyu soruyorum, yenilince yenilgiyi kabul etmeyip "onlar biz değildik" demek doğru bir hareket mi? Veya adil olmayan şekilde feyk sokup haksız kazanç elde etmek? Cevaplamanı bekliyorum.

Ayrıca sana Facebook'tan buraya ss alıp da atma amaçlı yazmadım. Saatlere bakarsan, sana buraya ilk attığım mesajdan önce yazdığım halde o ilk mesajımda senle olan konuşmayı atmadım. Ama takım arkadaşın çirkeflikte ve yalan söylemekte ısrar edince, TİT'in de çok kullandığı şekilde "haddini bildirme" amacıyla atmak zorunda kaldım ki bana yazacak bir şeyi kalmasın bunun üzerine, ki yazamadı gördüğün üzere. Yani buraya konuşmamızı ben değil, takım arkadaşın attırmış oldu.

Kardeşim olaylar doğrudur yanlıştır incelemedim suçlu olduğumuz haklı olduğum taraflar var evet bundan sonra takıma düzenlemeler getirdim facebook grubumuzdan paylaştım buna uymayanları atıcam , eğer bundan sonra Tit ekibiyle ilgili sorun yaşanırsa beni bulun , bu yazımı okuyan herkese bunu söylüyorum direk olarak bana mesaj atsın .Olayları şuanda kapıyorum ekibim ve kendim adıma yazılanlara cevap verilmicek , tartışma yapılmıcak , bundan sonra sadece ss atıp açıklaması yapılcak başkada hiç birşey yazılmıcak .

• ip varmı?
  • Beyler Kurti ve Dewmac nicklilere diyecek bir eşy bulamıyorum, feedliyorlar DH tagı almışlar sonra önlerine gelenlerini yedi şerefsizler oyunun amacı yemek ama yaptıkları kalleşlik

DHEKİP ve BORATAKAR isimli kardeşlerim çok sağolsunlar süper bir takım oyunu oynadılar güzel feedlediler.
    109.237.26.185:443 bu ip deyim
  • BOMBACI TÜRK KİMSE BENİ BULSUN. NİKİM PİÇ RIZA .BERABER BAYA DAĞITTIK ORTALIĞI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım olarak oynayan var mı, hangi server, beni de içinize alın.
  • Beyler bizim clan 20 kisilik girdilerse girmislerdir ben anlik resim attim. Gerisi beni ilgilendirmez bazilarimiz orda oynuyordu forumu gordukten sonra ip aldim ve sonucta yinede tebrik ederim mvp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beatraax -- 26 Mayıs 2015; 21:46:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler bizim clan 20 kisilik girdilerse girmislerdir ben anlik resim attim. Gerisi beni ilgilendirmez bazilarimiz orda oynuyordu forumu gordukten sonra ip aldim ve sonucta yinede tebrik ederim mvp

İlk defa tebrik eden bi tit ilerleme var.Orda yine de olmasaymış güzel olurmuş :D
  • Arkadaşlar TİT ekibi olarak artık video çekiyoruz , desteklerinizi bekliyorum

Part 1

https://www.youtube.com/watch?v=ldbNrPDU9tY

Part 2 (Bu Efsane Oldu)

https://www.youtube.com/watch?v=CUKif67csX0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayumimi

Güzel oyundu, teşekkürler biarkadaş, conqueror

evet güzeldi,bulut çıkarken birimizi feedledi ben de çıkarken conquerer'le ayumimi'yi. :)

Pikaçu kimdi,o da baya yardımcı oldu sağolsun.

Yardımlaşınca kolay kolay leaderboard bırakılmıyor,oyunda en çok dikkat edilmesi gerekenler de Türkler,Turkey nickli kişi 1.ydi ben çıkarken,adamı ben beslemiştim ufakken 1. olunca peşine düşüyorlar hemen.

@korsan @dexsite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biarkadasabakipcikicam -- 26 Mayıs 2015; 21:57:53 >
  • connect ("ws://109.237.26.185:443")

doluşun
  • DH BURAK niye ikidir yiyorsun kardes ?

Ayiptir 3 oldu nasil oyun oynuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhankan43 -- 26 Mayıs 2015; 22:01:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewMac

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror21

Bu arada tit mvp kapismasinin oldugu serverda bi ara bir ya da ikincilige yukselen dh li arkadas adini hatirlamiyorum ama o kadar yardim ettim benim sayemde ciktin oralara bi kere geri dönüp feed atmadin
    Bensiz kalinca bir iki dakkada indirdiler seni asagi

DH-TÜRK dü sanırım. Bana da hiç atmamıştı...

Aynen oydu galiba insan bu kadar mi bencil olur Türkiye Türk gibi nickli kisilere güven olmuyo

• Burak kardeş kusura bakma ama sövdüm ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

DH BURAK niye ikidir yiyorsun kardes ?

MÜDÜR IP ATTA İKİ KİŞİ GİDEK

DH-ADANALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadibe1907 -- 26 Mayıs 2015; 22:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

quote:

Orijinalden alıntı: ayumimi

Güzel oyundu, teşekkürler biarkadaş, conqueror

evet güzeldi,bulut çıkarken birimizi feedledi ben de çıkarken conquerer'le ayumimi'yi. :)

Pikaçu kimdi,o da baya yardımcı oldu sağolsun.

Yardımlaşınca kolay kolay leaderboard bırakılmıyor,oyunda en çok dikkat edilmesi gerekenler de Türkler,Turkey nickli kişi 1.ydi ben çıkarken,adamı ben beslemiştim ufakken 1. olunca peşine düşüyorlar hemen.

@korsan @dexsite

aynen güzel bi ekip olduk ben de cikarken hepsini umumiye verdim
    turkler turk nicki olan kişiler amansizca kovaladi
    2-3 kere oynadim hepsinde fena takiliyolar pesime
    Bi arkadas çıkınca öksüz gibi kaldik ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

DH BURAK niye ikidir yiyorsun kardes ?

Nick ne DH tagi olan kimseyi yemedim bilerek.

• Oynayanlar ip verse nasıl olur?
  • conqueror21 kullanıcısına yanıt
    Ayumiymis oynarken super de cikinca ben unutuyorum isimleri
    bugün çok iyi kişilerle oynadım tekrar oynamak isterim hepsiyle

• 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.