Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH Nasılsınız bendim, iyi oyundu teşekkürler. DH Tantum, güzel oynadın. DH - AJO 'ya güvendik 1. yaptık bizi yiyordu, intikamı çok güzel aldım.
  • Agar.io Oynuyoruzz!

turkbirligi ne teşekkürler. Büyümemde o yardımcı oldu. Ardından mayından patlayınca tüm parçalarımı ona yem ettim oyundan çıktım lakin 2-3 dk anca dayandı
  • Agar.io adresine tarayıcıdan gir. Avrupa sunucusunu seç. F12' ye bas. Consol önüne gelecek. oraya şunu yaz:
    connect ("ws://girmek istediğin oda ip si")
    Sonra Kullanıcı adını yaz DH den geldiğini belli etmek içi nickinin başına [DH] yazabilirsin sana kalmış. oyna işte sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treopoles -- 16 Mayıs 2015; 19:02:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakYZ

S.a beyler

küçük büyük besleme taktiğini bilen varsa aranızda girelim oyuna
  • DH yazmışım adamda da dh yazıyor bide hayvan gibi olmuş yardım etsin diye bekliyorum beni yiyor
  • bana bi yardımcı lazım . gelmek isteyen pm atabilir mi .?

2 kişi birlik olup şu haritayı DH'den arındıralım
  • DH TURKEY Bizden mi
  • [DH]TÜRKİYEM kimse, destek oluyor gibi de, ama sonunda affetmiyor yiyor bizi de. Hatayla falan da değil hani.
    Nick [DH]Mayıncı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agar.io Oynuyoruzz!

yine ortalığı temizledim.. DH yazıp birbirini yiyenler çıktı hemen.. güzeldi teşekkürler.

♛DH Ele7en♛
  • citizen i korumayın beyler indirin herkesi yiyor ben patlatıyorum sürekli ona burda huzur olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

DH TURKEY Bizden mi

bugün oynadığım beni yedi
    @Fünfzehn deneyelim belki iyi bir ikili oluruz bulunduğun yerin ip atarsan birde nick yazarsan görüp gelenlerde olur ben dh faiz lobisi olarak gelicem

@VioLee sende bize katıl bayadır buralardasın iyi oyuncu olduğunu tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 16 Mayıs 2015; 19:07:49 >

• Yardım etmeyenlerı patlatıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

İlk başta girdim oyuna büyükleri topladığım her şeyle besliyorum bekliyorum yardım ederlermi diye birisi geliyor dh den beni yiyor kusura bakmayın ama dhden çoğu kişi birbirine yardım etmedi en sonunda büyüyüp ben yedim belki size yanlış yapmış olabilirim ama başta kimse yardım etmedi

Hocam en iyisi DH den 2kişi ile anlaşıp 3 kişi oyuna girmek , DH li olmadığı halde isminin önüne DH yazan çok Birbirimizi düşman ediyor bunlar Bi süre sonra isim aşinalığından kimin gerçek olduğunu anlıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ottis

quote:

Orijinalden alıntı: 11Omeer

İlk başta girdim oyuna büyükleri topladığım her şeyle besliyorum bekliyorum yardım ederlermi diye birisi geliyor dh den beni yiyor kusura bakmayın ama dhden çoğu kişi birbirine yardım etmedi en sonunda büyüyüp ben yedim belki size yanlış yapmış olabilirim ama başta kimse yardım etmedi

Hocam en iyisi DH den 2kişi ile anlaşıp 3 kişi oyuna girmek , DH li olmadığı halde isminin önüne DH yazan çok Birbirimizi düşman ediyor bunlar Bi süre sonra isim aşinalığından kimin gerçek olduğunu anlıyoruz

aha ekürim geldi oynucak mısın gece mi burdasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Agar.io Oynuyoruzz!

yine ortalığı temizledim.. DH yazıp birbirini yiyenler çıktı hemen.. güzeldi teşekkürler.

♛DH Ele7en♛

Hacım hangi serverdesin seni seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: misanthrpc

ya ben seni bizi yiyosun sanıyordum sonradan yardım ettim hatırlarsan ?

Aynen sonra beraber oynadik hocam.memluk iyi oynadi bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlaşmak isteyten varsam oyunda adım DEEPFEAR7
  • ittifak faruk'a selam olsun burda ise,beni feedledi sağ ola
  • memlul viper turkiyem hepsi hain beşinci olduğum halde parçalayıp yediler
    Dh mhp onlara niye katıldı anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende seni patlatıp yedim
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.