Bildirim
Agar.io Oynuyoruzz! (176. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
One bleb to rule them all...
(yardım alınmamıştır)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 3 Mart 2021; 21:35:26 > -
Bozkurt ile işi iyi götürüyorduk biraz benim acemiliğim ile fena battık haa bozkurt burdaysan eyw dostum -
ip yok mu? -
bu ne pis bi oyun res atmasa çıkamicaz 15 saat falan oynadım bugün kapalıyken bile dc yiyene kadar oynuyodum
-
Dh Sync nickiyle Sogeking diye biri dördüncü falandı bende ikinciydim. adamı ölümüne besleyip birinciyi yemesini sağladım. daha sonra yanına gittim nankör sadece 1 kez W attı :( -
Efsane bi gece oldu beyler.
DH KonuDışı, Canox, Yagız, feeder arkadaşlar baya yardımlaştık. Baya keyifliydi. Teamspeak kursak çok iyi olur aslında ne dersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
DH KonuDışı, Canox, Yagız, feeder arkadaşlar baya yardımlaştık. Baya keyifliydi. Teamspeak kursak çok iyi olur aslında ne dersiniz?
ben sizi besliyom siz beni yiyorsunuz yagız -
quote:
DH KonuDışı, Canox, Yagız, feeder arkadaşlar baya yardımlaştık. Baya keyifliydi. Teamspeak kursak çok iyi olur aslında ne dersiniz?
gruba alıyorum simdi -
başkan öyle düşünme bazen etrafımda cok kisi oluyor bir sonraki hamle icin atağa geçmişken arada yanlışlıkla yem olabiliyoruz bilerek isteyerek öyle bişey yapmam yapmadımda simdiye kadar.
gördüğüm dh lilere feed yaptım hep -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrYAGIZ
quote:
gruba alıyorum simdi
Beni de ekler misin rica etsem? Bu arada ne grubuydu bu?
-
şu satanist kimdi ya nickte dh var W atıyorum geldi yine yedi beni -
quote:
Orijinalden alıntı: mrt__gl
quote:
ben sizi besliyom siz beni yiyorsunuz yagız
Kanka o yeme işi yanlışlıkla olabiliyo çok büyük olunca. Ben ama herkese beni beslediklerinden fazla döndüm adamları yedikce. -
Mobilde zevkli olmuyor. -
dh mitokondri çınlmıştır kulakların hain seni :d -
-
-
Arkadaşlar biz 3 arkadaşız oynamak istiyoruz aynı yerde ama her birimiz farklı yerde oluyor eu serverına girdiğimiz zaman aynı yerde başlayıp oynama şansımız var mı? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X