Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.244
Cevap
143
Favori
927.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wally west

quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

quote:

Orijinalden alıntı: atlantis7

quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Ulan işe bak ya DH FETO GULEN nickiyle oynarken çin karekterli isim olan ile [DH] Sirdavos kardeşle karşılaşıp baya oynadık sonra beni yediler yanlışlıkla. O ara aynı nick açan bir şerefsiz benim yerime geçmiş. E tabi ben gittiğimde adamı çoktan büyütmüşlerdi. Bana da sahte hesap muamelesi yapıp yediler. Ben de sinirlenip çıktım tabi.

Harbi mi kardeş kusura bakma anlayamadıkki ben [DH]aTLaNTiS oyunu 1. olarak bitirdim sunucu yenilendi şimdi güzel oyundu hepinize teşekkürler
    Agar.io Oynuyoruzz!
    Agar.io Oynuyoruzz!

Kardeşim olay demin oldu. Kırmızı renkliydi. Şerefsiz evladı ya sahtekar beyinsiz sinir etti beni gece gece. Hile hurdayla iş yapanlara ayar oluyorum biz ne güzel oynuyoduk kendimi mayına atıyodum ki size zarar gelmesin diye çok iyi takım olmuştuk ama gel gör ki suistimalciler hemen koltuğa oturmuşlar. İlk dört haricinde bütün herkesi yedim DH falan hiç ayırd etmedim çünkü çoğu sahteydi. Bizi mayınlayanlar bile oldu. Sırf birinci olabilmek için her şeyi yapıyorlar. Halbuki ben birinci olsam bile hemen sizi W leyip 2. ya da 3. oluyordum. Büyük küçük fark etmeden hemen yiyip takımı büyütüyodum.

O çinli bendim. Adam beni yiyince arada biri var onun için atladı sandım sonra seni görünce farkettim ama iş işten geçmişti artık

Ya kardeşim beni yemen hiç önemli değil emin ol. Zaten sirdavosu kaç kere yedik yanışlıkla. Karşıdakine space atınca o ara birden büyüyosun arada millet de kaynıyor. Tekrar gelince de büyütüyoduk ama işte fake hesapla gelip olaydan yararlanıp da birinci olmaya çalışmalarına ayar oldum. Neyse şerefsiz çok kalamadan server patlamış. Yarın bu takımla tekrar oynayalım. Ama bu sefer anlaşılacak şekilde oynarız. Sahteler araya kaynamasın seninki gibi çinçe bişeler de yazabiliriz. Bu şekil oynarsak hem aramıza casus giremez hem de ilk sırayı kimseye kaptırmayız. Esaslı adamlarmışsınız on numara oyun oldu çok zevk aldım oynarken.

Oyuna girerken ip ile PM atarsınız lütfen.

• One bleb to rule them all...

(yardım alınmamıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 3 Mart 2021; 21:35:26 >
  • Bozkurt ile işi iyi götürüyorduk biraz benim acemiliğim ile fena battık haa bozkurt burdaysan eyw dostum
  • ip yok mu?
  • bu ne pis bi oyun res atmasa çıkamicaz 15 saat falan oynadım bugün kapalıyken bile dc yiyene kadar oynuyodum
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • Dh Sync nickiyle Sogeking diye biri dördüncü falandı bende ikinciydim. adamı ölümüne besleyip birinciyi yemesini sağladım. daha sonra yanına gittim nankör sadece 1 kez W attı :(
  • Efsane bi gece oldu beyler.

DH KonuDışı, Canox, Yagız, feeder arkadaşlar baya yardımlaştık. Baya keyifliydi. Teamspeak kursak çok iyi olur aslında ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Efsane bi gece oldu beyler.

DH KonuDışı, Canox, Yagız, feeder arkadaşlar baya yardımlaştık. Baya keyifliydi. Teamspeak kursak çok iyi olur aslında ne dersiniz?

ben sizi besliyom siz beni yiyorsunuz yagız
  • quote:

gruba alıyorum simdi
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    başkan öyle düşünme bazen etrafımda cok kisi oluyor bir sonraki hamle icin atağa geçmişken arada yanlışlıkla yem olabiliyoruz bilerek isteyerek öyle bişey yapmam yapmadımda simdiye kadar.
    gördüğüm dh lilere feed yaptım hep
  • CcC TURAN CcC yine birinciliği üstlendim saolsun bir arkadaş adını unuttum parçalanınca onu koruyayım dedim ama düşman gelirken bana geldi mecbur parçaları ve birinciliğe oturdum.

Agar.io Oynuyoruzz!

• quote:

Orijinalden alıntı: mrYAGIZ

quote:

gruba alıyorum simdi

Beni de ekler misin rica etsem? Bu arada ne grubuydu bu ?
  • şu satanist kimdi ya nickte dh var W atıyorum geldi yine yedi beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

ben sizi besliyom siz beni yiyorsunuz yagız

Kanka o yeme işi yanlışlıkla olabiliyo çok büyük olunca. Ben ama herkese beni beslediklerinden fazla döndüm adamları yedikce.
  • Mobilde zevkli olmuyor.
  • dh mitokondri çınlmıştır kulakların hain seni :d
  • Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xelforia -- 14 Mayıs 2015; 5:10:58 >
  • Yabancı server'da güzel bir TÜRK dayanışması yaptık, elimden geldiğince herkese yardım ettim.

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 14 Mayıs 2015; 5:18:02 >
  • Arkadaşlar biz 3 arkadaşız oynamak istiyoruz aynı yerde ama her birimiz farklı yerde oluyor eu serverına girdiğimiz zaman aynı yerde başlayıp oynama şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkanadam

dh mitokondri çınlmıştır kulakların hain seni :d

Agar.io Oynuyoruzz!

Sağdaki mavi senmisin

-------------

@Carsley

Konu adına "simage kodu kullanın" tarzı birşey yazar mısın? Sayfa düzeni adına birşey bırakmamış adamlar bir yandaki simage butonuna basmayı bilmiyorlar

Tekrar edit: Ayarlardan yapılıyormuş rahatlık geldi valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gply37 -- 14 Mayıs 2015; 5:30:33 >

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.