Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13851386138713881389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gubuz

bir sorum olacaktı sevgili forumdaşlar lıstedeyken olunce başka bir yere atması hata sonucu mu yoksa oyunun kuralımı acaba ?

Yeni oyun değişişkliği.Belli bir kütleye gelipte ölürsen başka svye atıyor direkt
  • Agar.io Oynuyoruzz!
  • Hayvangibi şey yapıyonuz ama. Dh gördümmü küfrederek kaçıyorum. ben 1 saat oynayıp emeğimle 1. oluyorum 2 dh gelip diken atıp birbirlerini besleyip yiyiorlar.
  • arkadaşlar agar.io/#Q7VNQ bu linkteyim ismim Güncel tag Nomel
  • arkadaş afk kaldı birden kendini, en ufak parçalara ayırdı üzüldüm
    Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdal -- 18 Ağustos 2015; 18:38:21 >
  • Takım kurma düşüncem mevcut şuan iki kişiyiz 18 30 yaş arası pro oyniyan arkadaşlar klanımıza gelebilir özelden mesajınızı bekliyorum

Edit: 18 yaş altı arkadaşlar mesajımı eksilemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Downey JR -- 18 Ağustos 2015; 19:21:16 >
  • Bazı dhli arkadaşlar insanı sinir hastası ediyorsunuz
  • Bugunkü Agar.io maceramız :) DH den yediğim arkadaşlar varsa k.b. space bastığımda arada kaynadılar :) İyi oyunlar

Agar.io Oynuyoruzz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TGuveNs -- 18 Ağustos 2015; 19:34:09 >

• arkadaşlar tag alabilir miyim?
  • Gubuz kullanıcısına yanıt
    Party modunu takımlar oynasın diye açtılar benim bildiğim, ancak eğer belli bir kişiden feed alıyor yada kütlesini yiyorsan, ölünce başka server a şutluyor.
  • arkadaşlar takım oldum bazılarıyla sonra beni feedleyip cıktılar sontürk ve Rest#1 e teşekkürler
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • takım arıyorum :D ilk zamanlar çok oynardık şimdi sıkıntıdan :(
  • oynayan varsa link versin. nickim Burdurlu ve dh tagı var
  • Nephilis N kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam
  • Kardeşim dh tagı görüp seviniyorum herifin yanına gidip w atıyorum bölünüp beni yiyor. Yanına geleyimde ye diyemi o tag?
  • dh li olarak diyebilirimki %90 nımız şerefsiz sağlam adam bulana kadar canım çıkıyo oyunda skye filan uğraşamamda özelden link veren olursa gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: t.t

dh li olarak diyebilirimki %90 nımız şerefsiz sağlam adam bulana kadar canım çıkıyo oyunda skye filan uğraşamamda özelden link veren olursa gelirim

takım oyunundan anlıyorsan veririz anam
  • Beyler chroma dan oynayanlara bi tavsiye sağ Kısımdaki pencereden tam ekran yapın daha iyi oluyor oynarken alttan ve üstten genişliyor şimdiye kadar Boşuna çekmişiz görev çubuğunu ve program çerçevesini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

quote:

Orijinalden alıntı: t.t

dh li olarak diyebilirimki %90 nımız şerefsiz sağlam adam bulana kadar canım çıkıyo oyunda skye filan uğraşamamda özelden link veren olursa gelirim

takım oyunundan anlıyorsan veririz anam

verde show yapayım tabi lag yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t.t -- 19 Ağustos 2015; 0:50:24 >

• şekilli nasıl yazılıyor arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 13851386138713881389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.