Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sıkıntı nedeniyle oyundan attı beni ama vazgeçmedim gittim afk beni buldum yanında durdum hüzünlü hüzünlü düşündüm En sonunda aklıma bi fikir geldi kendimi kendime yedirecektim çünkü o bendim, kanımdan canımdan bi parçaydı ve yedirince tekrar canlanacaktım. Usulca yanıma yanaştım ve kendimi o koca baloncuğun girdabına bıraktım. Ne mi oldu?

Öldüm ne olacak Interstellar'da mıyız Allahım yereppim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satellist -- 19 Ağustos 2015; 2:22:48 >

• Ya beyler agar.io'yu çok iyi oynuyorum,tr sunucuların da hep tek başıma 1.oluyorum fakat 2 ve 3 takım olunca haliyle ne kadar patlatsam da ne kadar çabalasam da kalamıyorum tek başına.1 kişi lazım bana oyunu iyi bilen bana ayak uydurucak varsa öm'den yazabilir mi?
  • Türkish Amy Clanı Olarak DH leri Bitrdik Sonuç 49.5 k
  • akman254 A kullanıcısına yanıt
    yenilerle oynamışsındır muhtemelen Bir de teamspeak var, bizim %98 imizin birbirinden haberi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeerNet* -- 19 Ağustos 2015; 9:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akman254

Türkish Amy Clanı Olarak DH leri Bitrdik Sonuç 49.5 k

Sen Yeni ve tekleri yemişsin :D Birde 1. olan etleri yesene

• quote:

Orijinalden alıntı: t.t

dh li olarak diyebilirimki %90 nımız şerefsiz sağlam adam bulana kadar canım çıkıyo oyunda skye filan uğraşamamda özelden link veren olursa gelirim

Noldu bizim iş.
  • Beyler oyunda prof ortak arıyorum varmı prof iyi bilen yabancı servarda oynayacak olan
  • South America Serverindeyim genellikle Nick [PBK] Last Shot
  • var mı oynayacak
  • ya beyler sabahtan beri 1 . oluyorum grup arkadası bulup ama ölünce serveri degiştiriyor bunu engellemenin bi yolu varmı?
  • İlk mesaj güncellendi, ödüllü turnuva başlıyor!
  • ZT Rampage forumdan mısınız? Sizle oynadığımızı gördüğü halde yiyen caner'i fırsat bulduğumda yedim ama birlikte oynadığım kişi onlardan çıktı. Buralardaysanız servera geri gelir misiniz? Şu anda hala Özmen birinci. Tek başıma şansım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkturka17

ya beyler sabahtan beri 1 . oluyorum grup arkadası bulup ama ölünce serveri degiştiriyor bunu engellemenin bi yolu varmı?

Kendini böleceksin ufak bir parçan kalacak veya server degiştirip tekrar aynı serveri bulmaya çalıscaksın
  • Turnuva için İddialı arkadaşlar arıyorum katılmak isteyen pm atın skype adınızı
    NOT:+15 Olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktorius -- 19 Ağustos 2015; 13:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carsley

İlk mesaj güncellendi, ödüllü turnuva başlıyor!

Kaç kişilik takim kurmamiz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben Dh yazamıyorum ben de dh olmak istiyorum bana nick atabilir misiniz bir de süper bir takım yapıyorum ne zaman ölsem hep connecting yazıyor başka server a atıyor bunun sebbebi nedir?
  • DH giral veya giray hanginizdiniz isteyerek yemedim aniden bölününce içimde kaldın bilgin olsun
  • DH moruk kim adama w leri salladık tag da bizden adam en sonunda bizi yedi kimsen ayıp ettin kardeş
  • mc2 sherlock , dark night , ve et li arkadaşlar oyun için teşekkürler.. ben mc2 ZOROMİKO olarak girdim ama tagı netten kopyaladım. Skype adresi verin beraber oynayalım arkadaşlar. .
  • 
Sayfa: önceki 13861387138813891390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.