Şimdi Ara

Agar.io Oynuyoruzz! (1308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.243
Cevap
143
Favori
930.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Arkadaşlar güncel tag bu değil mi? 매☣

Cok güzel tagmış hocam ifşa olmaz inş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhşallah <3 매☣ <3
  • Çoçukluk yapıp tagları paylaşanları oyunda görmiyim şimdi kime güvencez ?
  • Bütün taglar ortada olduğuna göre artık dh tagı adı altında kimseye güvenemezsiniz. Hainlik yaşamak istemiyorsanız tanıdıklarınız ile oynayın sadece. Ts vb. iletişimlere kayın emin olun daha keyifli.

Tag savaşı hakkında da birkaç laf etmeden duramayacağım. Carsley'in agario oyununun sahibi gibi davranması beni de rahatsız ediyor. Gittikçe kalabalıklaşan dh agario oyuncularını idare edemedi. İlk dağıttığı tag ile hainlikler başlayınca hemen kestirip attı ve tag iptal oldu dedi. O öyle deyince herkes birbirinden kopmaya başladı. Beraber oynamayı devam ettirmek adına biri çıktı ve uzun süre hainliğe uğramadığımız yeni bir tag ortaya çıktı. Gayette iyi oynadık bu tagla. Peekay ı tanımıyorum. Ama konuyu ele geçirmeye çalışıyor gibi iddaalara da inanmıyorum. Onun sayesinde uzun süredir hep beraber oyun oynayabildik. Bu süre zarfında Carsley ne yazık ki hiçbirşey yapmadı. Ki carsley aktif bir agar.io oyuncusu da değil bence. Ben onu hiç görmedim. Genelde bahsettiği diğer sitede görüyordum onu hep. Peekay tagı herkes tarafından kullanılmaya başlayınca o da hareket geçti ve tag dağıtımına başladı. Ancak bence onun tagı yeteri kadar kullanılmadı. Keşke ilk başta inat etmeseydi yeni bir tag çıkarsaydı. Yada Peekay ile kavga etmeseydi onun tagını dağıtsaydı. Bu tag savaşı da hiç başlamamış olsaydı.

Sonuç olarak artık konu ve oyuncular koptu. Carsley in tutumunun değişeceğini düşünmüyorum. Tek derdinin konuya ve oynayan oyunculara hükmetmek olduğunu hissediyorum. @Peekay hocam bence yeni bir dh agar.io konusu açmanın zamanı geldi. Böyle bir konu açarsan ben artık oradan devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aozen55

Bütün taglar ortada olduğuna göre artık dh tagı adı altında kimseye güvenemezsiniz. Hainlik yaşamak istemiyorsanız tanıdıklarınız ile oynayın sadece. Ts vb. iletişimlere kayın emin olun daha keyifli.

Tag savaşı hakkında da birkaç laf etmeden duramayacağım. Carsley'in agario oyununun sahibi gibi davranması beni de rahatsız ediyor. Gittikçe kalabalıklaşan dh agario oyuncularını idare edemedi. İlk dağıttığı tag ile hainlikler başlayınca hemen kestirip attı ve tag iptal oldu dedi. O öyle deyince herkes birbirinden kopmaya başladı. Beraber oynamayı devam ettirmek adına biri çıktı ve uzun süre hainliğe uğramadığımız yeni bir tag ortaya çıktı. Gayette iyi oynadık bu tagla. Peekay ı tanımıyorum. Ama konuyu ele geçirmeye çalışıyor gibi iddaalara da inanmıyorum. Onun sayesinde uzun süredir hep beraber oyun oynayabildik. Bu süre zarfında Carsley ne yazık ki hiçbirşey yapmadı. Ki carsley aktif bir agar.io oyuncusu da değil bence. Ben onu hiç görmedim. Genelde bahsettiği diğer sitede görüyordum onu hep. Peekay tagı herkes tarafından kullanılmaya başlayınca o da hareket geçti ve tag dağıtımına başladı. Ancak bence onun tagı yeteri kadar kullanılmadı. Keşke ilk başta inat etmeseydi yeni bir tag çıkarsaydı. Yada Peekay ile kavga etmeseydi onun tagını dağıtsaydı. Bu tag savaşı da hiç başlamamış olsaydı.

Sonuç olarak artık konu ve oyuncular koptu. Carsley in tutumunun değişeceğini düşünmüyorum. Tek derdinin konuya ve oynayan oyunculara hükmetmek olduğunu hissediyorum. @Peekay hocam bence yeni bir dh agar.io konusu açmanın zamanı geldi. Böyle bir konu açarsan ben artık oradan devam edeceğim.

cok guzel konusmussun . dediklerine harfiyen katiliyorum. Carsleye pm atmistim 4-5 hafta once hala tag atacak :)

• Bune yaa DH tagı olmasına ragmen yeniyoruz ?
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomakasa

Bune yaa DH tagı olmasına ragmen yeniyoruz ?
    Agar.io Oynuyoruzz!

Artık tagla bir alakası yok çünkü..Arkadaşsan,hain yoksa şanslısın..

---HayalPerest---
  • Dh-Kafkef haindi yemeye çalısıyordu büyüdüm 4-5 defa büyük,ufak demeden oyunda yedim bitirdim fena koydum nasıl mutlu oldum nasıl anlatamam
  • Beraber oynucak varsa pm atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaw adam bizimkini yemeye calısıyo gidiyo eksiye destek atıyo bizimki hain parcalandıgında bölünmek yerine bana agırdan w atıyor sikeyim yapacagın işi türk gücü ! sakın feedlemeyin bu nobu tüm emegin içine etti.
  • Dh Love You diye bir hain var ekşiyle takım , dikkatli olun
  • Eksiyi besleyen DH-Love You Haininin sonu Şerefsiz itlere bu oluyor ;)
    Agar.io Oynuyoruzz!
  • pro only bana ulaşır mısın oyunda dh burak ben
  • agar.io/#MJXT7

buraya gelebilirmisiniz çok zor tek başıma işin işinden çıkamıyorum
  • Aynen hocam DH Türk Gücü de adam degil. Hainin teki. DH Kin de öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _gavaracı_

agar.io/#MJXT7

buraya gelebilirmisiniz çok zor tek başıma işin işinden çıkamıyorum

geldim hafız
  • BAN YEMEDEN MESAJI DÜZELT.
  • DH VENOM kusura bakma hocam tam size bölünüyordum lag girdi adam sizi yedi tam ben bölündüm farkettiyseniz çok pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spactacular

DH VENOM kusura bakma hocam tam size bölünüyordum lag girdi adam sizi yedi tam ben bölündüm farkettiyseniz çok pardon

bende sizi hain zannedip yedim sizde kusura bakmayın
  • vsgamer hacım ne yaptın neyse önemli değil güzel oyundu eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 13061307130813091310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.